Onze kleien bleef na een slaapregressie met een slaapassociatie zitten waardoor wel elke avond bij haar moesten blijven. Ze moest het weer zelf leren. Na wat probeersels door een en ander hierover te lezen hebben we toch een slaapconsult genomen, binnen 1 dag waren we van de slaapassociatie af. Hemels! Voor ons allemaal! En de slaaptraining konden we de met vertrouwen starten, ipv twijfels zoals bij eerdere probeersels. Hadden we achteraf nog vragen, dan was er ruimte om die te stellen. Super blij en super dankbaar! Zowel wij als onze kleine meid!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn gesprek gehad online. Helaas viel de verbinding aan haar kant een paar keer weg maar de boodschap kwam goed over. Goede tips gehad om concreet aan de slag te gaan met de Waiting Approch methode. Helaas werd ons zoontje ziek dus zijn we pas een week later gestart. Dit ging voorspoedig, heel fijn om duidelijke handvatten te hebben. Na 3 dagen merkten we enorm verschil en de 4e dag hoefden we niet eens meer het schema te volgen! Heel erg blij mee. Enige aanbeveling zou zijn om iets sneller op de mail te reageren, nu duurde het 5 dagen.

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Zo blij dat ik dit contact heb gelegd!!

Na drie weken nagenoeg niet slapen, vreselijk huilen voor het slapengaan heb ik de stap genomen om hulp te zoeken. We waren net verhuisd en ons kindje heeft de leeftijd om van 2 dutjes naar 1 dutje te gaan. Allemaal veranderingen en net te veel kleine dingen aangepast (die we onder normale omstandigheden niet hadden gedaan). Gelukkig heeft Sam ons goed geholpen en slaapt ons zoontje nu weer heerlijk door.

POsitief

We hebben een leuk en positief gesprek gehad met Sam. Ze gaf ons goede tips, welke passen bij de gezinssituatie. Helaas heeft het niet alle slaap problemen opgelost. We blijven een vroege vogel kindje houden...

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Waarom slapeloze nachten als het niet hoeft?

Ik volg slaaptipsvoorbabys.nl al enige tijd op Instagram en las niets meer dan lof. Toen onze zoon rond vier/vijf maanden ineens niet meer zelf in slaap kon komen en we twee weken slecht hadden geslapen, besloot ik dat mijn slaap me te dierbaar is en contact op te nemen. We konden dezelfde ochtend nog terecht bij Kirsten die ons goed heeft geholpen. Onze zoon kan zelf weer in slaap komen, is veel vrolijker en we hebben, ook door het mailcontact achteraf, veel meer geleerd over de slaapbehoeften van onze zoon en kunnen hier nu beter op inspelen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Had ik dit maar eerder gedaan!

Ik was erg sceptisch en wilde er geen geld voor uittrekken maar het is de beste besteding ooit geweest. Na 1 nacht (!!) slaaptraining, slaapt onze zoon van 1,5 jaar gelukkig weer lekker door. Dit had ik veel eerder moeten doen! Het is eigenlijk best eenvoudig toe te passen maar werkt zoveel fijner als iemand anders tegen je zegt dat dit okay is om te doen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Top geholpen, goede handvatten gekregen

Na het inboeken van een consult snel tot een afspraak gekomen. Dit consult liep qua tijd wat uit, waar niet moeilijk over werd gedaan. Na het consult kregen we een mail met een uitgebreid advies op maat. Hierin stonden veel waardevolle tips en een goed plan van aanpak. Met dit plan van aanpak hebben we al veel winst geboekt. We hebben nog een paar stapjes te gaan, maar zijn nu al erg tevreden over het geleverde plan. Ook de aftercare is goed, we hebben netjes opvolgmailtjes gekregen over hoe het nu gaat. Enige verbeterpunt wat ik nog heb (vandaar een 9 en geen 10) is iets meer flexibiliteit qua alternatieven voor de zaken die nog niet goed gaan, wat we nog meer zouden kunnen proberen bijvoorbeeld. Maar onder aan de streep dik tevreden!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

advie waar je direct wat mee kan.

Doordat Fenne gelijk to the point komt en lekker doorpakt, heb je direct een fijn plan en handvatten om mee aan de slag te gaan. Ondanks dat ik al vele gidsen gelezen had gaf me dit weer nieuwe inzichten en een nieuw plan. Sowieso is het fijn om een plan te hebben en wat meer te weten wat je nu eigenlijk aan het doen bent. En het werpt zijn vruchten af want hij slaapt weer een stuk beter. Het consult, de gids i.c.m. persoonlijk advies en vervolggesprek is het bedrag meer dan waard.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Goed advies en fijne communicatie

Vrij last minute konden wij nog een slaapconsult boeken, waar wij heel erg blij mee waren. We hadden een gesprek met Fenna die ons erg goed heeft geholpen. Na het gesprek was er een plan van aanpak waar we direct mee aan de slag konden. Ook leerden we van alles over de slaap van baby's. Met die informatie zijn we aan de slag gegaan. Later hadden we een tweede gesprek, een evaluatie, om te kijken hoe het was gegaan en hier en daar nog wat verbeterpunten. Onze baby slaapt nog niet perfect, maar we weten beter wat we wel en niet moeten doen, en dat is ontzettend fijn! Een persoonlijk consult is absoluut een aanrader! Er wordt specifiek naar jou situatie gekeken en een duidelijk plan voor je opgesteld.

Heel fijn geholpen!

Ons zoontje sliep overdag prima maar in de avond kon hij niet zonder ons in slaap vallen. Ook in de nacht werd hij nog meerdere keren wakker. Na een fijn gesprek met Birte gingen we met de adviezen aan de slag. Na twee dagen kon hij zelfstandig in slaap vallen en sliep hij de hele nacht door. We zij zo blij! Hadden we dit maar eerder gedaan!

• Door wie ben je geholpen? Birte
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne concrete tips op onze situatie afgestemd.

Prettige hulp, er is geluisterd naar onze situatie en op basis daarvan hebben we een aantal concrete tips gekregen waarmee we aan de slag konden. Fijne hulp en met resultaat! Ook een mooie houvast voor als het slapen weer een periode iets minder gaat. We weten nu wat we dan kunnen doen.

Een ander kind!

Na vier maanden elke avond tot een uur of 21:00/22:00 bezig te zijn geweest naar een kind dat lief zwaait en blij is als ik z’n kamer uit ga. Na een consult met Kirsten zijn we aan de slag gegaan met de waiting approach en hebben we zijn ritueeltje iets aangepast. De eerste dagen voor een moederhart even pittig, maar jemig - wat hebben we lang aangemodderd. Ons zoontje gaat vrolijk naar bed, slaapt heerlijk tot de volgende ochtend en is een ander kind. Vrolijk, uitgeruster en hij eet beter. Dankzij Kirsten! We zijn heel dankbaar en ik wens een consult iedereen toe.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Een kind dat slaapt en de ouders ook

Via Instagram stuitte ik op slaaptipsvoorbabys.nl - ik moet toegeven, aanvankelijk was ik wat sceptisch. Maar hey, met een baby van 8 maanden en het constante slaapgebrek en nachtelijke voedingen, dacht ik bij mezelf: "Wat heb ik te verliezen?" Dus besloten we een slaapconsult te boeken en het gewoon te proberen. En jongens, ik had het veel eerder moeten doen! Onze kleine meid kon niet zelfstandig in slaap vallen en kwam wel 4 à 5 keer per nacht voor een voeding. Misschien om weer in slaap te vallen of misschien had ze écht honger. Dus zo gezegd, zo gedaan: we boekten een consult en kregen hulp van Fenna. We hadden een fantastisch gesprek en ontdekten wat het beste bij ons paste. Niet alleen qua slaaptrainingsmethode, maar ook hoe we de voedingen overdag konden aanpassen. Bovendien kregen we een flinke dosis tips en zelfs een vervolgconsult! Ik moet toegeven dat de slaaptraining behoorlijk zwaar was, maar achteraf leek onze kleine meid het te begrijpen. Sinds ze 11 maanden is, slaapt ze als een roosje. Happy ouders -> happy baby! Dus voor degenen die, net als ik, sceptisch en twijfelachtig waren: tsja, je hebt niets te verliezen en wie weet win je wel je nachtrust terug!

Fijn steuntje in de rug

Onze dochter (bijna 2) heeft altijd perfect geslapen door de routines van Slaaptipsvoorbabys. De afgelopen weken werd ze alleen steeds vroeger wakker (half 6 ipv 7 uur). Na een belletje met Kirsten kregen we de handvaten om dit weer te rekken naar 7 uur. Haar tips gaven net het steuntje in de rug om dit zonder te twijfelen vol te houden. Na een paar dagen sliep onze dochter weer tot 7 uur.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Met hele concrete tips snel geholpen

Onze zoon van bijna 9 maanden werd elke avond om 23u en s nachts om 4u nog wakker voor een fles. Ondanks dat hij een goede slaper is en makkelijk zelf in slaap kan vallen, lukte het ons niet om deze flessen af te leren. Kirsten heeft ons verschillende methodes uitgelegd en we hebben een van deze methodes gelijk diezelfde avond toegepast. Binnen 3 nachten sliep onze zoon van 1830 tot 0630/0700 helemaal door. De tips en uitleg van Kirsten zijn concreet, fijn en geven ons vertrouwen in dat wij en onze zoon dit konden: en dat is gebleken. We zijn er nog elke dag heel blij mee!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne tips en net dat beetje houvast

Ondanks dat ik me al veel in slaap van baby's had verdiept, een trouwe volger ben van jullie routines/tips en deze ook bij onze oudste dochters heb toegepast, verliep het 'stabiele' slapen bij onze derde dochter nog niet helemaal goed en had ik behoefte aan een sparringpartner. Super fijn dat jullie nu ook telefonische consulten aanbieden, want dat voelt toch een stuk laagdrempeliger en bleek voor ons een fijne houvast! Kirsten heeft ook 3 kinderen dus dat klikte gelijk en door wat kleine aanpassingen begon onze dochter binnen een paar dagen al beter te slapen. Ook heel fijn dat er nog de mogelijkheid was om per mail aanvullende vragen te stellen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Top duidelijk plan en werkte vlot

Wij hebben zeer goede ervaring beleefd onze zoon van 7 maanden werd telkens wakker tussen 04.00 tot 05.00 voor een fles. Daarna was hij dan klaar wakker. We zijn snel aan het werk gegaan en we hebben de methode 2 keer toegepast. We merken dat hij nu veel sneller zelfstandig in slaap valt. Zeker om aan te bevelen super bedankt Fenna !

Opnieuw enorm geholpen!

Opnieuw weer zulke fijne tips gekregen! Na 2 nachten de aanbevolen methode toegepast te hebben sliep onze dochter weer als een roosje. Ondanks dat je alles kan vinden online, is het toch heel erg fijn om een consult te hebben zodat er echt naar jouw kindje specifiek gekeken kan worden. Dankjewel Fenna voor de tips en het fijne contact!

Hele goede ervaring!

Onze zoon werd ‘s ochtends erg vroeg wakker en sliep overdag niet zo goed. Na een consult met Richelle waarin we allerlei tips hebben gekregen, ging het slapen meteen die dag daarna al veel beter! Met als extraatje dat onze zoon ook nog eens veel vrolijker is gedurende de dag.

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? N.v.t.

Een leerzaam en leuk gesprek!

Wij hadden op een gegeven moment een probleem met het speentje van mijn dochter, waardoor ze een tijdje minder goed sliep (slaapassociatie). Marleen heeft ons handige tips gegeven die gelijk hebben geholpen bij het verminderen van het speentje! Marleen is erg betrokken en heel motiverend. Ze geeft je veel vertrouwen en het is erg fijn om een gesprek aan te gaan met een vrolijke slaapcoach.

Zeer helpend!

Het was een erg fijn consult met slaapcoach Sam. Het is fijn om alle methodes te bespreken en alle vragen te stellen. Ook goed om te horen welke methode ze denkt dat het meest passend is vanwege het temperament van onze dochter. We hebben veel tips gekregen en toegepast (bijv. direct stoppen met nachtvoeding). Met wat kleine aanpassingen hebben we al zo veel resultaat geboekt. Eindelijk wat meer rust!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Praktische tips op maat die direct effect hadden

Mijn dochter van net 6 maanden werd al wekenlang elk uur wakker 's nachts. Ik wist niet meer waar ik het moest zoeken of hoe ik het moest aanpakken om haar te laten slapen. Na twijfelen toch een bel consult ingepland met de slaapcoach. En ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! Marleen keek mee naar hoe mijn dochter nu sliep en stelde veel vragen over onze dag en nacht routine. Ze had gaf tips om de indeling van de dutjes overdag iets aan te passen, haar eerder naar bed te doen, en om de nachtvoeding af te bouwen. Voor de nacht koos ik voor de methodiek waiting approach. Na de eerste nacht had het al effect. Ze sliep veel langer, en als ze huilde wist ik precies wat ik moest doen. Dat scheelde ook voor mijzelf heel veel stress en getwijfel. Na een paar dagen heeft ze zelfs voor het eerst doorgeslapen. Ik ben zo ontzettend blij met de rust die het heeft gegeven.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fenna heeft ons zeker geholpen!

Na alles geprobeerd te hebben, ben ik op advies van iemand hier terecht gekomen. Ik was overtuigd dat niemand ons kon helpen. Onze kleine dreumes werd iedere nacht tussen 03.00 uur en 04.00 uur wakker. En alleen de nachtvoeding hielp haar om verder te slapen. Tijdens het eerste consult kreeg ik gepast advies voor mijn kleine Sofia. De eerste nacht was heftig, de tweede nacht was iets rustiger en bij de derde nacht sliep ze door. Ik wist niet wat ik mee maakte. Inmiddels slaapt onze kleine meid nog steeds door. Als je het echt niet meer weet. Dan raad ik iedereen aan om een consult hier te boeken.

Het werkt.

Na 9 maanden slechte nachten en (bijna) alle opties al geprobeerd te hebben, onze laatste redding slaaptipsvoorbaby’s.. Een consult met Marleen en na een fijn en leuk gesprek wat tips gekregen. Na een aantal nachten al verschil! Ze willen graag helpen en houden contact.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fenna was flexibel en dacht goed mee met onze situatie

Onze zoon van 16 maanden was in een aanhoudende slaapregressie beland, vaak wakker 's nachts en altijd vroeg op. Fenna heeft ons met enkele tips en een aantal weken begeleiding erg goed geholpen. Resultaat is dat onze zoon weer doorslaapt en af en toe zelfs uitslaapt:) Dank hiervoor.

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl