Juiste duwtje in de rug!

Na maanden ploeteren, proberen en toch elke keer weer eindigen met een 2-jarige in bed. Last minute een consult geboekt - wat ook gewoon overdag (pluspunt!). Duidelijke intake vragenlijst die door consultant was voorbereid. Rustig gesprek waarin alle tijd was voor diverse vragen. In the end: duidelijk advies met 2 "keuzes". Na 1.5 week sliep onze kleine vriend weer hele nachten in zijn eigen kamer in zijn eigen bed. En wij? Wij genieten 's avonds ook weer eens van ontspanning samen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Heel blij met de resultaten!

Onze dochter van 14 maanden had nog nooit doorgeslapen. Daar kwam verandering naar het slaapconsult met Richelle. Duidelijke tips, handvaten waar je wat aan hebt en goede begeleiding. Na enkele nachten merkten we al verschil en begon onze dochter al langer te slapen. Vervolgens sliep ze helemaal door en dat doet ze nog steeds! Echt een aanrader dus.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

We slapen weer de hele nacht door!!

Bij een derde kindje denk je alles wel te weten maar ieder kind is anders en dat bleek ook bij ons. Maanden lopen modderen met een kind van 10 maanden dat steeds op gezette tijden snacht's wakker werd: een slaap associatie ontwikkelt. Met hulp van Kirsten hebben we een duidelijk stappenplan gekregen om hem snacht's weer zelf in slaap te laten vallen. Na 3 nachten al verschil en met een kleine week sliep hij de hele nacht door. Super blij dat we de stap hebben genomen hulp te vragen! Al is het alleen al voor het luisterend oor, het idee dat je niet alleen bent en het alleen hoeft te doen is al een last van onze schouders geweest!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Na een nacht doorzetten, was het probleem adhv de tips verholpen!

Goed geholpen door Maxime. Na een nacht doorzetten, was het probleem adhv de tips verholpen!

• Door wie ben je geholpen? Maxime
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fenna gaf ons het vertrouwen om het slaapprobleem aan te pakken!

Dankzij de tips van Fenna hadden wij het vertrouwen om middels een slaaptraining ons kindje te leren zelfstandig in slaap te vallen. Fenna heeft ons super fijn geholpen! We hebben meer kunnen bereiken dan we vooraf hadden gehoopt. Ze heeft ons eerder geholpen bij ons eerste kindje en nu weer, zo fijn. Dank je wel. Door jou hebben wij allemaal onze nachtrust terug!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Een goed luisterend oor en meteen resultaat!

Marleen kon ons in de avonduren te woord staan, toen de kleine in bed lag. Ze luisterde supergoed naar onze verhalen / ervaringen en stemde haar advies goed op onze behoeftes af. De volgende dag begonnen met het toepassen van de tips en tricks en daadwerkelijk die nacht al een geweldig resultaat! Nu een paar weken later gaat het nog steeds heel goed en zijn we echt heel blij dat we een consult hebben gehad met een slaapcoach. Dikke aanrader als je het zelf echt even niet meer weet!

• Door wie ben je geholpen? Marleen
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne gesprek met concrete tips

Heel fijn gesprek waarin Kirsten goed luisterde naar ons en goede handvatten gaf om mee aan de slag te gaan. Binnen een aantal dagen sliep onze dochter weer als vanouds!

Wat een verandering

Al zoveel hadden wij geprobeerd... maar de tips van jullie hebben ons echt geholpen. We slapen allemaal weer heerlijk door! Een echte aanrader. Wij zijn jullie erg dankbaar.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

We kunnen eindelijk lekker slapen

Onze dochter van 8,5 maand werd nog een paar keer wakker in de avonden en nachten en deed dan erg onrustig. Door het veranderen van het schema en het doen van een slaaptraining, namelijk de waiting approach methode slaapt onze kleine knappe meid nu al een hele week helemaal door!!! We zien soms wel dat ze wakker wordt op de babyfoon, maar dan zien we dat ze het zelf op lost en daarna weer lekker verder gaat slapen. Heel erg bedankt Richelle!!

Goede tips!

Goede tips gekregen van Anne. Erg behulpzaam en dacht goed mee met wat in het gezin past. Ook bij extra vragen snel antwoord.

• Door wie ben je geholpen? Anne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn en duidelijk advies. Binnen 1 nacht sliep ons kindje weer zelfstandig. Wel even met wat tranen, maar uiteindelijk geeft het ons veel rust.

• Door wie ben je geholpen? Marijke
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Hele fijne communicatie en hulpmiddelen.

Mijn dochter van bijna 2 had al een aantal maanden veel moeite had met naar bed gaan en in slaap vallen. Vele uren huilen en knuffels nodig voor ze in slaap viel. Heel google afgezocht maar zag door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk een slaapconsult geboekt bij Kirsten. Dit kon erg snel en dat was fijn. Soms is het handig dat iemand precies weet wat er aan de hand is en hoe dit aangepakt kan worden. In plaats van het zelf uit moeten zoeken. Fijn consult gehad en na een aantal dagen ging het al beter. En valt ze na een week weer rustig zelf in slaap.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Ongelooflijke verbetering - dit hadden we eerder moeten doen!

Redelijk sceptisch gingen we na heel wat boeken, gidsen, adviezen, toch overstag voor een slaapconsult. Tess adviseerde ons en gaf ons een slaaptraining mee. Wij begonnen volle moed en na 2 dagen!!! Sliep onze dochter van 2 ineens vanaf 1845 tot 0700 in haar eigen bedje! Wij zijn dolblij met dit advies en dit steuntje in de rug. Tess heeft nog een tweetal keer ingecheckt bij ons, omdat ze zelf ook benieuwd was of het ging werken. We zijn nu een aantal weken verder en het lijkt heel goed te gaan! Wacht niet met het maken van een afspraak! Het is zoveel waard :)

• Door wie ben je geholpen? Tess

Super fijn !

Heel goed geholpen door Kirsten, ons zoontje van 8 maanden sliep nog steeds niet door en was veel wakker snachts. Na goede adviezen sliep hij naar 2 nachten al door en wij ook;) heel blij mee!

Gericht en effectief advies

We worstelden al een aantal maanden met het slaapritme van onze jongste dochter. Naar ons idee hadden we alle bekende technieken al toegepast, we hadden zelfs de Slaapgids al aangeschaft. Toch maar een consult geprobeerd; Kirsten was goed voorbereid, waardoor we snel tot de kern konden komen. Uiteindelijk leverde dit de suggestie op om een bekende techniek toe te passen, maar met andere tijdsintervallen ivm de leeftijd van ons kind. Dit had de eerste nacht al effect en sindsdien slaapt ze gewoon prima. Voor ons was het zeker de investering waard.

Fijne tips en ondersteuning

Onze baby sliep met 5 maanden overdag eigenlijk alleen nog in onze armen, en veel te kort. We hebben met een e-book gewerkt aan een slaapritme, maar het was zwaar omdat de baby heel veel huilde bij de slaaptraining. De slaapcoach hielp ons inzien dat we goed bezig waren en gaf nog enkele tips om het te verbeteren. We wilden vooral horen of we het wel goed deden en of er hoop was dat het beter zou gaan. Het gaat veel beter nu! Nog niet altijd, maar ik ben heel tevreden met wat we hebben bereikt. Baby slaapt nu ook heel goed bij andere mensen dankzij het ritueel en de slaapassociaties. Na het slaapconsult konden we per mail ook nog vragen stellen en Kirsten bleef betrokken bij onze voortgang.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Tweede slaapconsult en weer een hele goede verbetering!

Voor de tweede keer een consult geboekt bij Slaaptips voor baby's en dit keer geholpen door Kirsten. Fijne handvatten gekregen om weer aan de slag te gaan en ondanks dat het wat langer duurde dan de eerste keer slaapt ons zoontje nu een stuk beter dan 3 weken geleden. Ik raad alle ouders & baby's met slaaptekort een slaapcoach aan!

Aanrader

Super fijne en praktische tips gekregen. Ook een heel fijn voeding en slaapschema ontvangen, wat voor onze dochter en voor ons perfect werkt. We waren even het ritme kwijt door de gebroken nachten en daardoor overdag ook rommelig qua voeding en slapen. Dit was precies wat we nodig hadden. Het consult zelf was erg fijn, er werd goed naar ons geluisterd en hele fijne en praktische tips meegegeven. En het belangrijkste: de eerste nacht hoefde we er al niet meer uit. Nogmaals super bedankt Richelle :)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn om even samen te sparren

Vanwege een eerder consult waren we bekend met de mogelijkheden van slaaptrainen. Fijn om even te sparren wat in onze situatie nu het beste zou kunnen werken. Dit gesprek heeft ons geholpen om weer door te pakken en consequent te blijven. We hadden maar een halfuurtje nodig en konden via de mail contact houden voor onze overige vragen. Na 2 weken werd er gelukkig weer meer en langer geslapen!

Super fijn!

Het consult met Berdien was wederom heel prettig. Ze heeft goede tips en handvatten om onze kleine boef van ruim 2,5 jaar wat langer te laten slapen. Het geeft mij ook altijd weer even vertrouwen als we een consult gehad hebben. Dat is net wat we nodig hebben! Dus wederom heel erg bedankt!!

• Door wie ben je geholpen? Berdien
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Eindelijk weer rust in ons eigen bed :)

Onze dochter van bijna 1,5 jaar sliep al ruim een jaar bij ons in bed omdat ze midden in de nacht steeds huilend wakker werd. Al sliepen we zo best oké, je wilt toch je eigen bed weer eens terug na een jaar. In het slaapconsult nam Marleen goed de tijd om alle mogelijke invloeden van de verstoorde slaap in kaart te brengen en luisterde ze goed naar wat bij ons en onze dochter paste qua methode. Wat fijn was dat we ons niet veroordeeld voelde als ouders en het al helemaal niet voelde alsof we iets “fout” deden tot nu toe. We kregen een heldere uitleg/instructie op de mail wat we moesten doen de komende dagen en konden Marleen mailen als we vragen hadden. We waren wat huiverig om te beginnen (we zagen wat op tegen een mogelijke horrornacht) maar na 2! Dagen (waarbij we uiteindelijk maar 3x haar hebben laten huilen) sliep ze de hele nacht in haar eigen bed door!!! We waren in het begin angstig om het te delen of hardop uit te spreken; straks jinxen we het! Maar nu 1,5 maand later slaapt ze nog steeds goed. Zelfs na een campertrip waarbij ze in een vreemd bed moest slapen, sliep ze thuis weer gewoon prima door. Marleen gaf ons het zetje (en een fijne houvast qua methode) wat we nodig hadden om écht aan de slag te gaan. Hartelijk dank voor je hulp!

• Door wie ben je geholpen? Marleen

Echt super!

De eerste avond was even doorbijten maar nu slaapt onze zoon EINDELIJK weer alle nachten door!! Ik ben heel blij dat ik jullie ingeschakeld heb, had ik veel eerder moeten doen. Ook weten we nu dat mocht het weer even anders gaan, dat we dit gewoon aan moeten houden om er zo snel mogelijk doorheen te komen. We hebben veel meer houvast en duidelijkheid en dat is voor onze zoon ook heel erg fijn! Bedankt voor de tips en hulp!!

Aanrader!

Dankzij het consult drinkt ze nu nog maar een klein flesje per nacht. Het middagdutje duurt nu ook 2 uur in plaats van 40min. En de nachten doorslapen gaat ook stukken beter. Wegens ziekte zijn we even gestopt met de slaaptraining maar ik weet zeker dat het daarme uiteindelijk helemaal gaat lukken!

• Door wie ben je geholpen? Berdien
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Aanrader, 100% de moeite en zeker het geld waard!

Na hoop gedoe richting het middag en avond slaapje toch maar slaaptips ingeschakeld en super geholpen door Fenna! Echt in een woord SUPER, na 2 nachten hell maar vanaf dag 3 ging het elke dag beter vandaag een week verder en middag en avond slaapje gaan net zo goed als voorheen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Super fijne en duidelijke hulp

Fenna heeft ons enorm geholpen om onze baby van 4,5 maand beter te ‘leren’ slapen. Hij deed overdag alleen hazenslaapjes en ‘s nachts kwam hij nog voor 4 voedingen. Na het advies van Fenna wisten we wat we moesten doen en vooral wat we niet moesten doen. Na een paar nachten was er als en enorme verbetering gerealiseerd.

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl