Super fijne en duidelijke hulp

Fenna heeft ons enorm geholpen om onze baby van 4,5 maand beter te ‘leren’ slapen. Hij deed overdag alleen hazenslaapjes en ‘s nachts kwam hij nog voor 4 voedingen. Na het advies van Fenna wisten we wat we moesten doen en vooral wat we niet moesten doen. Na een paar nachten was er als en enorme verbetering gerealiseerd.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne sparring partner toen ik het zelf even niet meer wist

Heel fijn telefonisch kunnen sparren met Fenna en vervolgens nog opvolgend contact per mail.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Wéér een super ervaring met Fenna

Na een super fijn uitgebreid slaaptraject met Fenna, liepen we helaas toch weer vast... Fenna gaf ons weer de juiste tools en met name zelfvertrouwen om door te gaan. Binnen een paar dagen sliep onze dochter weer goed door, en dat doet ze nu al weer een aantal weken consequent. Hartstikke blij dat we Fenna weer hebben ingeschakeld, een super fijne sparringspartner.

Heel fijn geholpen!

Kirsten luisterde goed naar ons verhaal en heeft ons heel fijn geholpen! Heel blij mee!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Tip voor ouders: begin bij jezelf

Wij hebben een slaaptraject gevolgd met Fenna en onze zoon van 7 maanden is van: meerdere malen in paniek wakker in de nacht, overdag niet kunnen slapen in bed en twee nachtvoedingen naar: perfecte slaapjes overdag in bed, geen nachtvoeding meer en slapen van 19u-6u gegaan. IN TWEE WEKEN TIJD!!!! Tijdens ons eerste consult kwamen we tot de conclusie dat hij niet goed zelfstandig in slaap kon vallen en ik hem bij iedere kik direct aanlegde of troostte, waardoor hij alleen maar wakkerder werd in plaats van slaperiger. Door een slaaptraining die bij ons past, het afbouwen van de nachtvoedingen en strakke wakkertijden overdag, in combinatie met een ander bed en white noise, waren we er! Een kind kan de was doen. We willen eigenlijk nooit meer zonder Fenna, maar dankzij haar tips en begeleiding, voelen we ons nu ook wel zeker genoeg om het zelf te proberen. Al zijn we ook wel blij dat we binnen drie maanden nog een follow up consult mogen, mochten we het nodig hebben. Slaap lekker!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Professionele en persoonlijke begeleiding

Snelle reacties Passende adviezen Prettige communicatie

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Happy baby, happy ouders

Hele fijne praktische tips gekregen van Jessica. Ons zoontje slaapt inmiddels 11 uur in de nacht en daar zijn we heel blij mee!

• Door wie ben je geholpen? Jessica

Fijne begeleiding!

Ons zoontje van 4,5 maand sliep al sinds dat hij 3 maanden was heel slecht. De nachten, maar ook overdag. Hij was oververmoeid. Toen toch besloten om een slaapconsult in te plannen. We hadden een uitgebreid gesprek met Kirsten, wat heel prettig was. Na het gesprek gekregen we een uitgebreide mail. Eerste 24 uur waren onwijs pittig, maar we hebben doorgezet en ons zoontje slaapt s nachts weer door! Nog mail gecontact gehad over z’n slaapjes van overdag, hiervoor wat kleine veranderingen toepassen en hopelijk gaat dat ook weer de goede kant op. Maar we hebben er alle vertrouwen in en gaan ervoor! We zijn vooral heel erg blij dat we alle drie weer beter slapen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Persoonlijke hulp met als gevolg iedereen weer slapend!

We konden heel snel een persoonlijk gesprek inplannen. Daarbij werd er goed doorgevraagd en meegedacht. We kregen veel direct toepasbare tips en na 3 avonden viel onze dochter weer zelfstandig in slaap. Super fijn! Als we dit hadden geweten, hadden we eerder een afspraak gemaakt!

• Door wie ben je geholpen? Tess
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Voor ons was dit een geweldig hulpmiddel om ons zoontje en onszelf weer een volle nachtrust te geven

Na een paar maanden gebroken nachten te hebben gehad wilden we zo graag een slaaptraining met ons zoontje doen, maar het lukte ons niet goed om het vol te houden en precies te weten hoe in elke situatie te handelen. Door Maxime haar tips hadden we een heel duidelijke houvast en sliep ons zoontje binnen 5 nachten helemaal door, en nu een maand later doet hij dat nog steeds. Wij zijn echt elke dag blij dat we deze stap hebben gezet!

• Door wie ben je geholpen? Maxime

Kind blij en wij blij!

Marijke heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen. En met succes! We konden direct aan de slag met de tips die we kregen en na twee slaapjes(!) dit te hebben toegepast, merkten we al resultaat. Sindsdien slaapt onze dochter zelfstandig in, huilt ze niet meer en slaapt ze over de dag genomen meer uren dan hiervoor. Waar wij eerst 2 tot 3 keer per nacht uit bed moesten voor een speen of voeding, slaapt ze nu (over het algemeen) heel de nacht door. Kind blij en wij blij. Nogmaals bedankt Marijke!

• Door wie ben je geholpen? Marijke
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Het zetje in de goede richting

Ook bij ons tweede zoontje hebben we na 8 maanden nachtbraken toch weer een consult geboekt bij Slaaptipsvoorbabys. Onze vorige ervaring was zeer positief dus we hadden nu weer goede hoop. Met alle tips en tricks van de vorige keer was het nu voornamelijk de bevestiging en het zetje in de rug dat nodig was om de slaaptraining te beginnen. Met als resultaat dat meneertje de eerste nacht al doorpakte, waar dat daarvoor elke 2/3u nog was. Kortom: ik kan het iedereen aanraden. Het contact met Marleen was erg prettig. Het is fijn om iemand van buitenaf mee te laten kijken voor een plan op maat.

• Door wie ben je geholpen? Marleen

Na 3 nachten verbetering door toepassen advies

Na een fijn gesprek direct aan de slag kunnen gaan met de adviezen van Fenna. Door enkele aanpassingen in de slaap- en wakkertijden overdag in combinatie met een methode voor ‘snachts lukte het na 3 nachten weer voor ons dochtertje om door te slapen in haar eigen bed. Heel fijn!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Ze kijken goed naar de situatie en maken een persoonlijk plan!

1 maand geleden een consult gehad met Fenna. Onze dochter van toen 11 maanden sliep niet meer door vanwege een fles associatie door het vele ziek zijn in de maanden ervoor. Elke nacht 1 a 2 flessen. We maakte al gebruik van White noise, fedde en kees laken en geurwolkje. Helaas hielp niks. Een fijn gesprek gehad met Fenna die onze dochter aan de hand van het logboek direct kon beschrijven en welke methode wel of niet zouden kunnen helpen en er werd rekening gehouden met grote zus die ook nog een middagdutje doet. Dezelfde avond aan de gang gegaan. Nacht 1 was doorzetten, nacht 2 en 3 gingen beter. Nacht 4 was enorm pittig maar vanaf dat moment slaapt zij door. Ook de opvang houd rekening met de slaaptijden. Zelfs na haar vaccinaties, ziek zijn en een hele dag op pad te zijn geweest, sliep zij door. Nu ook het fedde en kees laken weggehaald en nog slaapt zij door. Ons consult is in 2 gesplitst wat wij enorm prettig vonden omdat je toch nog vragen hebt achteraf. Het was het allemaal waard!

Een verademing

Fijn om mijn verhaal kwijt te kunnen en hele praktische adviezen te krijgen die we meteen toe hebben kunnen passen. Mét resultaat! Sam slaapt nu 80% van de tijd tot een uurtje of 7 in plaats van 5. Heerlijk.

• Door wie ben je geholpen? Maxime
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Een aanpak die bij ons paste én werkte!!

Van een baby die tig keer per nacht wakker werd en huilde bij het in bed leggen, naar doorslapen en moeten wakker maken en dat binnen 3 dagen. Dit is het geld zo ontzettend waard, want dit hadden we nooit verwacht!

Super fijn!

Na lang lopen dubben toch een consult geboekt bij slaaptipsvoorbabys. Ik kreeg een consult met Kirsten! Wat heeft zij ons fijn geholpen! Na een paar dagen konden wij al zeggen dat het een stuk beter ging! In plaats van ons zoontje 5 keer in de nacht kwam, komt hij nu nog maar 1 a 2 keer! We zijn er nog niet maar het gaat al stukken beter! En super fijn dat je achteraf nog eventjes wat vragen kan stellen!!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Geduld….maar de aanhouder wint!

Na een jaar van gebroken nachten en verschillende pogingen om zelf het wiel uit te vinden zijn we dolbij dat we hulp hebben ingeschakeld. Veel ging al goed maar met kleine aanpassingen wat betreft de slaapjes overdag, een duidelijk plan voor de nacht en veel geduld wordt er weer het klokje rond geslapen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne begeleiding wat direct aansloeg!

Ik was al een tijdje aan het rommelen met het slaap schema van onze dochter. Uiteindelijk de keuze gemaakt om een slaapcoach in te schakelen. Ze luisterde naar mijn verhaal en met wat kleine aanpassingen, ging het echt de dag erna al beter! Nu houden we dat schema strak aan. En is het voor iedereen een stuk leuker om te gaan slapen!

De hulp die wij zochten

Na een online gesprek met Berdien inzicht gekregen in wat wij zouden kunnen doen om het slapen te verbeteren. Onze dochter (5m) was geen slechte slaper maar had wel een zetje in de goede richting nodig om te leren zelfstandig in slaap te vallen. Na de methode waiting approach een week te hebben geoefend ( na 3 dagen al verbetering) sliep onze dochter alle slaapjes al zo goed in eigen bed. Eerste dagen even pittig maar na mail contact met Berdien doorgezet en met goed resultaat!! Dankjewel.

• Door wie ben je geholpen? Berdien
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Snel en blijvend resultaat!

Ontzettend tevreden over de hulp van de slaapcoaches. Zowel Anne als Tess hebben ons goed aangehoord en geadviseerd bij de eerste gesprekken en ook de opvolggesprekken. Soms kan een klein verschil uitmaken en dat hebben we gemerkt. Na maandenlang gebroken nachten sliepen we na 3 dagen slaaptraining door. Zeker een aanrader! Ook als we sceptisch waren over hoe effectief de methodes zouden zijn, ware we positief verrast over het resultaat. Ook de gidsen zijn erg handig om op terug te vallen.

• Door wie ben je geholpen? Tess

Geweldig!

Onze zoon was een hele slechte slaper, werd snachts veel wakker en vervolgens ook nog heel vroeg, sliep in de middag maar kort en had moeite met in slaap komen. Na een telefonisch consult met Jessica hebben wij de gegeven tips gelijk geprobeerd en na 2(!) nachten sliep hij al door zonder dat we er steeds naar toe hoeften! Een aantal vragen die we naderhand nog hadden werden snel en uitgebreid beantwoord via de mail. We zijn echt heel blij met de hulp die we hebben gekregen en hebben ondertussen echt een goeie slaper. Heel fijn voor iedereen.

• Door wie ben je geholpen? Jessica

Aanrader!

Na wat aanpassingen in het ritme overdag en een slaaptraining voor de avond en nacht, krijgt ons zoontje van 8 maanden (en stiekem wij ook) nu de slaap die hij nodig heeft! Super service ook dat we na 2 weken nog een kort consult hebben gekregen, omdat we tijdens het eerste gesprek eerder klaar waren. Enorm bedankt!

• Door wie ben je geholpen? Anne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Zo blij dat we een slaapconsult hebben geboekt!

Wij zijn super goed geholpen door Frouke. Ons zoontje van 5,5 maand kon na een weekje verkouden te zijn geweest en we hem gedurende deze periode wat meer hadden gewiegd, ineens niet meer zelfstandig in slaap vallen. Dat was frusterend, want zo liepen we weer hele avonden met hem in de draagzak. Na de hulp in geschakeld te hebben van Slaaptips voor baby’s, moesten we even doorbijten en ons goed aan de aanbevolen methode houden, maar na 2 avonden viel de kleine weer helemaal zelfstandig in slaap. Door ‘s nachts ook consequent te zijn sliep hij niet veel later de hele nacht door. Heel fijn dus! En ik ben blij dat we niet hebben getwijfeld en direct het consult hebben geboekt. We zaten op de goede weg, maar door de tips en aanbevelingen van Frouke hebben we niet lang hoeven ‘tobben’. Een aanrader dus!

Geweldige ervaring

Hulp bij afbouwen speen en slaapt als een roos

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl