Ik heb me gedurende het traject heel gehoord en gesteund gevoeld. Geen nummer maar er werd goed naar mijn verhaal geluisterd en daarop werden er adviezen gegeven. Fenna is heel prettig persoon. Ik zou het iedereen aanraden!
Ik had dit veel eerder moeten doen! Mijn zoontje van 16 maanden sliep in de nachten erg slecht. Elke keer dacht ik, het zal binnenkort wel beter gaan, hoort bij de leeftijd en de eerste periode is nou eenmaal zwaar. Zelfs bij een pedagoog kreeg ik te horen dat we bij moesten zij met een kindje wat "maar" 3x per nacht getroost moest worden. Het contact verliep heel soepel. Geen vraag was teveel of te gek. Ik kreeg fijn, op maat gemaakt advies. De slaaptraining doen we nu 1,5 week. Het is erg pittig en we zijn er nog niet. Maar we zitten op de goede weg. Waar hij voorheen elke nacht wel 3x huilend wakker werd, slaapt hij nu 7 van de 10 nachten door tot 05.30uur. Heel fijn dat er nog een mogelijkheid was om na een aantal dagen een mail met vragen te mogen sturen, want tijdens dit "traject" liep ik toch tegen vragen aan. De mail werd binnen enkele uren uitgebreid beantwoord! Ik zou dit echt iedereen aanraden! Het geld zeker meer dan waard!
We hebben erg lang getwijfeld voor we hulp inschakelden van coach Tess. Het was geen drama dus was dit dan wel nodig of stelden we ons aan? We hadden alle tips die je vindt op internet al toegepast dus het zou waarschijnlijk toch niet veel beter kunnen. Maar het ging ook zeker niet zoals we wilden dus uiteindelijk toch de stap gezet. Dit hadden we zoveel eerder moeten doen! Met wat aanpassingen in het dagritme en tips hoe hem echt helemaal zelfstandig in te leren slapen, hebben we nu al ruim 2 maanden een mannetje (nu bijna 12mnd) dat perfect slaapt! Zelfs bij ziekte en tandjes blijft hij gewoon goed slapen. Wij zijn ontzettend tevreden! Dit is echt iets wat je jezelf als ouders mag gunnen, het betaald zich dik en dubbel terug.
We hebben de gids voor Newborns aangeschaft. Er staan zeker hele nuttige tips in waar we veel aan hebben gehad. Het voorbeeldschema voor 0-3 weken hebben we geprobeerd, maar dit was niet passend voor onze 2 weken oude dochte (zoals ook al in de gids aangegeven was dat je hiervan niet te veel moet verwachten bij zo een kleine baby). Als ze wat ouder is gaan we zeker proberen weer een schema op te pakken.
Met 3 maanden kwam ons zoontje in de bekende 4 mnd slaapregressie. Na zelf aanmodderen toch contact opgenomen voor een consult en daar ben ik heel erg blij mee tot op de dag van vandaag! Kirsten heeft ons nog meer handvatten gegeven, met name het zelf in slaap leren vallen. Super blij me haar hulp en zou het zo weer doen en zeker ook aanraden!
Onze dochter Loot sliep al heel lang in de nacht tussen ons in. Het was mega gezellig en ik mis haar nu soms wel maar voor de nachtrust van ons gezin is dit beter. Al na 2 nachten zagen wij resultaat en sliep Loot na 1 pittige nacht al helemaal door. Super knap zijn die kleine mensjes toch, leren zo snel! Kan het iedereen aanraden als je iets wil veranderen in het slaappatroon van je kind wacht niet en ga naar slaaptipsvoorbaby’s! Achteraf denk je waarom hebben we dit niet eerder gedaan.
Mijn zoontje werd om de uur wakker, En door slapen zat er al maanden niet meer In. Dankzij Jessica hebben wij een heel ander zoon!!! Hij slaapt beter eet beter drinkt beter. Ik wilde bijna nog een telefoonconsult boeken Om Jessica 60 minuten lang te bedanken!!!
Na anderhalf jaar doormodderen en proberen onze baby door te laten slapen waren we zo uitgeput en radeloos dat we, eigenlijk dus te laat, de hulp inriepen van Slaaptipsvoorbabys.nl. Met een methode en tips vanuit consulent Tess, die we strak hebben gehanteerd vanaf dag 1, sliep ons kind na 3 dagen zelf in en door tot de volgende dag. Wij zijn weer bij aan het komen en weten nu wat er werkt! Bedankt, de wallen zijn verdwenen!
Onze baby van toen 8 weken oud kon niet zelfstandig in slaap vallen, met alle frustraties van dien. Met onze oudste zoon hadden we destijds veel te lang gewacht om hulp in te schakelen, dus wilden we het dit keer niet zo ver laten komen. Sam heeft ons bevestigd dat we geen uitzondering zijn, eerder de regel zelfs, en dat veel baby’s het lastig hebben om zelf in slaap te vallen. Ondanks dat hij nu nog te klein is om echt aan de slag te gaan met slaaptraining, gaf ze ons wel wat tips en tricks om toch al de eerste stapjes te zetten. Al hebben we nu nog niet direct verbetering, nu is hij 10 weken, hebben we wel de schema’s om te zorgen dat hij zijn nodige slaap krijgt en de gemoedsrust dat het een periode is waar we door moeten.
Ik had een betere guide verwacht voor 20 euro. Ik vind het niet erg om te betalen voor informatie, maar de info die hier stond had ik ook gratis op internet kunnen vinden. Ik had met name meerdere schema’s verwacht voor baby’s om te slapen. Het enige schema is met deelvoeding en dat is niet waar ik naar op zoek ben. Verder geen andere schema’s. Ook had ik meerdere technieken verwacht om ze te helpen om te slapen en meer inhoud. Ik had hier precies niets aan helaas.
Eerste twee nachten was even door gaan. Daarna zoveel resultaat. Wij slapen weer nachten door
Fijne webinar!
Ik had er veel van verwacht. De schema's zijn overzichtelijk maar deze routines kan ik ook op internet vinden. Daardoor vind ik het geen toevoeging en vind ik de prijs te duurm Achteraf dus zonde van mijn geld.
Na 5 weken slecht slapen (1 of 2 x per nacht wakker worden), uiteindelijk toch de stap gezet om een slaapconsult te plannen met Tess. Dit hadden we veel eerder moeten doen! Tess raadde ons een ander ritme aan qua slapen en eten, en was vrij zeker dat dit ons snel een oplossing zou moeten brengen. Na 1 dag nieuw ritme, en 1 avond slaaptraining was de oplossing al gekomen!! Onze dochter slaapt sindsdien beter dan ooit te voren (van 19-7uur), zonder wakker worden, eet meer, en is zeer content met haar nieuwe ritme. Wij ook uiteraard. Zonder Tess was dit nooit gelukt, en we zijn haar erg dankbaar voor haar tijd, voorbereiding, en kennis&kunde. Advies aan andere ouders: wacht niet lang met het plannen van een consult, het kan je zo veel slechte nachten schelen. Wij raden het 100% aan.
Onze kleien bleef na een slaapregressie met een slaapassociatie zitten waardoor wel elke avond bij haar moesten blijven. Ze moest het weer zelf leren. Na wat probeersels door een en ander hierover te lezen hebben we toch een slaapconsult genomen, binnen 1 dag waren we van de slaapassociatie af. Hemels! Voor ons allemaal! En de slaaptraining konden we de met vertrouwen starten, ipv twijfels zoals bij eerdere probeersels. Hadden we achteraf nog vragen, dan was er ruimte om die te stellen. Super blij en super dankbaar! Zowel wij als onze kleine meid!
Fijn gesprek gehad online. Helaas viel de verbinding aan haar kant een paar keer weg maar de boodschap kwam goed over. Goede tips gehad om concreet aan de slag te gaan met de Waiting Approch methode. Helaas werd ons zoontje ziek dus zijn we pas een week later gestart. Dit ging voorspoedig, heel fijn om duidelijke handvatten te hebben. Na 3 dagen merkten we enorm verschil en de 4e dag hoefden we niet eens meer het schema te volgen! Heel erg blij mee. Enige aanbeveling zou zijn om iets sneller op de mail te reageren, nu duurde het 5 dagen.
Na drie weken nagenoeg niet slapen, vreselijk huilen voor het slapengaan heb ik de stap genomen om hulp te zoeken. We waren net verhuisd en ons kindje heeft de leeftijd om van 2 dutjes naar 1 dutje te gaan. Allemaal veranderingen en net te veel kleine dingen aangepast (die we onder normale omstandigheden niet hadden gedaan). Gelukkig heeft Sam ons goed geholpen en slaapt ons zoontje nu weer heerlijk door.
We hebben een leuk en positief gesprek gehad met Sam. Ze gaf ons goede tips, welke passen bij de gezinssituatie. Helaas heeft het niet alle slaap problemen opgelost. We blijven een vroege vogel kindje houden...
Ik volg slaaptipsvoorbabys.nl al enige tijd op Instagram en las niets meer dan lof. Toen onze zoon rond vier/vijf maanden ineens niet meer zelf in slaap kon komen en we twee weken slecht hadden geslapen, besloot ik dat mijn slaap me te dierbaar is en contact op te nemen. We konden dezelfde ochtend nog terecht bij Kirsten die ons goed heeft geholpen. Onze zoon kan zelf weer in slaap komen, is veel vrolijker en we hebben, ook door het mailcontact achteraf, veel meer geleerd over de slaapbehoeften van onze zoon en kunnen hier nu beter op inspelen.
Ik was erg sceptisch en wilde er geen geld voor uittrekken maar het is de beste besteding ooit geweest. Na 1 nacht (!!) slaaptraining, slaapt onze zoon van 1,5 jaar gelukkig weer lekker door. Dit had ik veel eerder moeten doen! Het is eigenlijk best eenvoudig toe te passen maar werkt zoveel fijner als iemand anders tegen je zegt dat dit okay is om te doen.
Na het inboeken van een consult snel tot een afspraak gekomen. Dit consult liep qua tijd wat uit, waar niet moeilijk over werd gedaan. Na het consult kregen we een mail met een uitgebreid advies op maat. Hierin stonden veel waardevolle tips en een goed plan van aanpak. Met dit plan van aanpak hebben we al veel winst geboekt. We hebben nog een paar stapjes te gaan, maar zijn nu al erg tevreden over het geleverde plan. Ook de aftercare is goed, we hebben netjes opvolgmailtjes gekregen over hoe het nu gaat. Enige verbeterpunt wat ik nog heb (vandaar een 9 en geen 10) is iets meer flexibiliteit qua alternatieven voor de zaken die nog niet goed gaan, wat we nog meer zouden kunnen proberen bijvoorbeeld. Maar onder aan de streep dik tevreden!
Doordat Fenne gelijk to the point komt en lekker doorpakt, heb je direct een fijn plan en handvatten om mee aan de slag te gaan. Ondanks dat ik al vele gidsen gelezen had gaf me dit weer nieuwe inzichten en een nieuw plan. Sowieso is het fijn om een plan te hebben en wat meer te weten wat je nu eigenlijk aan het doen bent. En het werpt zijn vruchten af want hij slaapt weer een stuk beter. Het consult, de gids i.c.m. persoonlijk advies en vervolggesprek is het bedrag meer dan waard.
Vrij last minute konden wij nog een slaapconsult boeken, waar wij heel erg blij mee waren. We hadden een gesprek met Fenna die ons erg goed heeft geholpen. Na het gesprek was er een plan van aanpak waar we direct mee aan de slag konden. Ook leerden we van alles over de slaap van baby's. Met die informatie zijn we aan de slag gegaan. Later hadden we een tweede gesprek, een evaluatie, om te kijken hoe het was gegaan en hier en daar nog wat verbeterpunten. Onze baby slaapt nog niet perfect, maar we weten beter wat we wel en niet moeten doen, en dat is ontzettend fijn! Een persoonlijk consult is absoluut een aanrader! Er wordt specifiek naar jou situatie gekeken en een duidelijk plan voor je opgesteld.
Ons zoontje sliep overdag prima maar in de avond kon hij niet zonder ons in slaap vallen. Ook in de nacht werd hij nog meerdere keren wakker. Na een fijn gesprek met Birte gingen we met de adviezen aan de slag. Na twee dagen kon hij zelfstandig in slaap vallen en sliep hij de hele nacht door. We zij zo blij! Hadden we dit maar eerder gedaan!
Prettige hulp, er is geluisterd naar onze situatie en op basis daarvan hebben we een aantal concrete tips gekregen waarmee we aan de slag konden. Fijne hulp en met resultaat! Ook een mooie houvast voor als het slapen weer een periode iets minder gaat. We weten nu wat we dan kunnen doen.
Lage Vuurscheweg 27
1251TS Laren
Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl