Een ander kind!

Na vier maanden elke avond tot een uur of 21:00/22:00 bezig te zijn geweest naar een kind dat lief zwaait en blij is als ik z’n kamer uit ga. Na een consult met Kirsten zijn we aan de slag gegaan met de waiting approach en hebben we zijn ritueeltje iets aangepast. De eerste dagen voor een moederhart even pittig, maar jemig - wat hebben we lang aangemodderd. Ons zoontje gaat vrolijk naar bed, slaapt heerlijk tot de volgende ochtend en is een ander kind. Vrolijk, uitgeruster en hij eet beter. Dankzij Kirsten! We zijn heel dankbaar en ik wens een consult iedereen toe.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Een kind dat slaapt en de ouders ook

Via Instagram stuitte ik op slaaptipsvoorbabys.nl - ik moet toegeven, aanvankelijk was ik wat sceptisch. Maar hey, met een baby van 8 maanden en het constante slaapgebrek en nachtelijke voedingen, dacht ik bij mezelf: "Wat heb ik te verliezen?" Dus besloten we een slaapconsult te boeken en het gewoon te proberen. En jongens, ik had het veel eerder moeten doen! Onze kleine meid kon niet zelfstandig in slaap vallen en kwam wel 4 à 5 keer per nacht voor een voeding. Misschien om weer in slaap te vallen of misschien had ze écht honger. Dus zo gezegd, zo gedaan: we boekten een consult en kregen hulp van Fenna. We hadden een fantastisch gesprek en ontdekten wat het beste bij ons paste. Niet alleen qua slaaptrainingsmethode, maar ook hoe we de voedingen overdag konden aanpassen. Bovendien kregen we een flinke dosis tips en zelfs een vervolgconsult! Ik moet toegeven dat de slaaptraining behoorlijk zwaar was, maar achteraf leek onze kleine meid het te begrijpen. Sinds ze 11 maanden is, slaapt ze als een roosje. Happy ouders -> happy baby! Dus voor degenen die, net als ik, sceptisch en twijfelachtig waren: tsja, je hebt niets te verliezen en wie weet win je wel je nachtrust terug!

Fijn steuntje in de rug

Onze dochter (bijna 2) heeft altijd perfect geslapen door de routines van Slaaptipsvoorbabys. De afgelopen weken werd ze alleen steeds vroeger wakker (half 6 ipv 7 uur). Na een belletje met Kirsten kregen we de handvaten om dit weer te rekken naar 7 uur. Haar tips gaven net het steuntje in de rug om dit zonder te twijfelen vol te houden. Na een paar dagen sliep onze dochter weer tot 7 uur.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Met hele concrete tips snel geholpen

Onze zoon van bijna 9 maanden werd elke avond om 23u en s nachts om 4u nog wakker voor een fles. Ondanks dat hij een goede slaper is en makkelijk zelf in slaap kan vallen, lukte het ons niet om deze flessen af te leren. Kirsten heeft ons verschillende methodes uitgelegd en we hebben een van deze methodes gelijk diezelfde avond toegepast. Binnen 3 nachten sliep onze zoon van 1830 tot 0630/0700 helemaal door. De tips en uitleg van Kirsten zijn concreet, fijn en geven ons vertrouwen in dat wij en onze zoon dit konden: en dat is gebleken. We zijn er nog elke dag heel blij mee!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne tips en net dat beetje houvast

Ondanks dat ik me al veel in slaap van baby's had verdiept, een trouwe volger ben van jullie routines/tips en deze ook bij onze oudste dochters heb toegepast, verliep het 'stabiele' slapen bij onze derde dochter nog niet helemaal goed en had ik behoefte aan een sparringpartner. Super fijn dat jullie nu ook telefonische consulten aanbieden, want dat voelt toch een stuk laagdrempeliger en bleek voor ons een fijne houvast! Kirsten heeft ook 3 kinderen dus dat klikte gelijk en door wat kleine aanpassingen begon onze dochter binnen een paar dagen al beter te slapen. Ook heel fijn dat er nog de mogelijkheid was om per mail aanvullende vragen te stellen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Top duidelijk plan en werkte vlot

Wij hebben zeer goede ervaring beleefd onze zoon van 7 maanden werd telkens wakker tussen 04.00 tot 05.00 voor een fles. Daarna was hij dan klaar wakker. We zijn snel aan het werk gegaan en we hebben de methode 2 keer toegepast. We merken dat hij nu veel sneller zelfstandig in slaap valt. Zeker om aan te bevelen super bedankt Fenna !

Opnieuw enorm geholpen!

Opnieuw weer zulke fijne tips gekregen! Na 2 nachten de aanbevolen methode toegepast te hebben sliep onze dochter weer als een roosje. Ondanks dat je alles kan vinden online, is het toch heel erg fijn om een consult te hebben zodat er echt naar jouw kindje specifiek gekeken kan worden. Dankjewel Fenna voor de tips en het fijne contact!

Hele goede ervaring!

Onze zoon werd ‘s ochtends erg vroeg wakker en sliep overdag niet zo goed. Na een consult met Richelle waarin we allerlei tips hebben gekregen, ging het slapen meteen die dag daarna al veel beter! Met als extraatje dat onze zoon ook nog eens veel vrolijker is gedurende de dag.

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? N.v.t.

Een leerzaam en leuk gesprek!

Wij hadden op een gegeven moment een probleem met het speentje van mijn dochter, waardoor ze een tijdje minder goed sliep (slaapassociatie). Marleen heeft ons handige tips gegeven die gelijk hebben geholpen bij het verminderen van het speentje! Marleen is erg betrokken en heel motiverend. Ze geeft je veel vertrouwen en het is erg fijn om een gesprek aan te gaan met een vrolijke slaapcoach.

Zeer helpend!

Het was een erg fijn consult met slaapcoach Sam. Het is fijn om alle methodes te bespreken en alle vragen te stellen. Ook goed om te horen welke methode ze denkt dat het meest passend is vanwege het temperament van onze dochter. We hebben veel tips gekregen en toegepast (bijv. direct stoppen met nachtvoeding). Met wat kleine aanpassingen hebben we al zo veel resultaat geboekt. Eindelijk wat meer rust!

• Door wie ben je geholpen? Sam
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Praktische tips op maat die direct effect hadden

Mijn dochter van net 6 maanden werd al wekenlang elk uur wakker 's nachts. Ik wist niet meer waar ik het moest zoeken of hoe ik het moest aanpakken om haar te laten slapen. Na twijfelen toch een bel consult ingepland met de slaapcoach. En ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! Marleen keek mee naar hoe mijn dochter nu sliep en stelde veel vragen over onze dag en nacht routine. Ze had gaf tips om de indeling van de dutjes overdag iets aan te passen, haar eerder naar bed te doen, en om de nachtvoeding af te bouwen. Voor de nacht koos ik voor de methodiek waiting approach. Na de eerste nacht had het al effect. Ze sliep veel langer, en als ze huilde wist ik precies wat ik moest doen. Dat scheelde ook voor mijzelf heel veel stress en getwijfel. Na een paar dagen heeft ze zelfs voor het eerst doorgeslapen. Ik ben zo ontzettend blij met de rust die het heeft gegeven.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fenna heeft ons zeker geholpen!

Na alles geprobeerd te hebben, ben ik op advies van iemand hier terecht gekomen. Ik was overtuigd dat niemand ons kon helpen. Onze kleine dreumes werd iedere nacht tussen 03.00 uur en 04.00 uur wakker. En alleen de nachtvoeding hielp haar om verder te slapen. Tijdens het eerste consult kreeg ik gepast advies voor mijn kleine Sofia. De eerste nacht was heftig, de tweede nacht was iets rustiger en bij de derde nacht sliep ze door. Ik wist niet wat ik mee maakte. Inmiddels slaapt onze kleine meid nog steeds door. Als je het echt niet meer weet. Dan raad ik iedereen aan om een consult hier te boeken.

Het werkt.

Na 9 maanden slechte nachten en (bijna) alle opties al geprobeerd te hebben, onze laatste redding slaaptipsvoorbaby’s.. Een consult met Marleen en na een fijn en leuk gesprek wat tips gekregen. Na een aantal nachten al verschil! Ze willen graag helpen en houden contact.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fenna was flexibel en dacht goed mee met onze situatie

Onze zoon van 16 maanden was in een aanhoudende slaapregressie beland, vaak wakker 's nachts en altijd vroeg op. Fenna heeft ons met enkele tips en een aantal weken begeleiding erg goed geholpen. Resultaat is dat onze zoon weer doorslaapt en af en toe zelfs uitslaapt:) Dank hiervoor.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Door fijne tips die je direct kan toepassen, onze nachtrust weer terug!

Wij wisten het echt even niet meer met onze kleine meid en haar slapen. Na het fijne consult met Fenna waar ik ook al mijn vragen kon stellen, slaapt onze kleine meid weer door & in haar eigen bed! Wij stonden zelf versteld. Waar wij voorheen 1,5 uur bezig waren om haar in slaap te krijgen, slaapt zij nu binnen 10 min. met de methode waiting approach. Aan het begin lastig en even doorbijten, maar wij hebben haar er ook mee geholpen! Slaapjes overdag werken ook na de tips van Fenna. Wij zijn helemaal blij en hebben onze nachtrust terug. Zo fijn! Bedankt voor alles!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

OMG, hij slaapt!!! Fantastisch!

Ongelofelijk. Na maanden waarbij wij na een routine van 30 min (pyama, lezen, praten) nog dik 1.5 uur bezig waren ons zoontje in slaap te krijgen, met uitschieters na 2 uur, leggen we hem nu na de routine op bed en valt hij zelf in slaap. Wij hebben na bijna een half jaar ineens onze avonden terug! Ongelofelijk. Bij de 3e dag was hij al meteen stil nadat wij naar beneden gingen. Wat een verademing! Geholpen met concrete stappen en praktische aanpak, super fijn en heel blij en dankbaar!!

• Door wie ben je geholpen? Maxime
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Deskundig advies, op maat voor ons kind!

Fijn naar ons geluisterd. Duidelijk uitgelegd en ons verder geholpen om het slaapgedrag van ons kind te kunnen verbeteren. De deskundige adviezen hebben ons kind heel goed geholpen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Heldere gids die goede leidraad geeft

Als newborn ouder, met een baby die niet altijd tevreden is. Zocht ik een heldere leidraad om mij houvast en richting te geven. Daar voldoet deze gids zeker aan. Het geeft vertrouwen om het aan de hand van de gids op onze manier het nu te kunnen doen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids 0-16 weken

Fijne tips om toe te passen.

Ik heb de masterclass newborn gevolgd. Heel fijn om wat houvast te hebben voor in de eerste weken en maanden.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Masterclass newborn / webinar (0-16 weken)

Zo blij met de schema’s! Wat een uitkomst!

Als nieuwe mama zie je soms door de bomen (goedbedoelde adviezen van andere ouders) het bos niet meer.. Ik wilde heel graag een ritme vinden, maar wel met iets wat echt zou werken en waar je makkelijk op terug kunt vallen. Heb de voorbeeld schema’s tm 4 jaar gekocht en na een paar weekjes had ons zoontje hem helemaal onder de knie! Ook super makkelijk om even het schema te sturen naar de oppas. Super blij mee en ook bij vragen werd ik super goed geholpen! Heerlijk om het op deze manier te doen en het werkt super voor onze kleine. Thanks a lot!

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Voorbeeldroutines

Dankzij Marleens schema en fijne tips slaapt mijn zoontje eindelijk goed

Na 1 consult met slaapcoach Marleen van Slaaptipsvoorbabys kreeg ik een schema voor zowel overdag als 's nachts, met heel veel handige tips en informatie. Marleen heeft me goed voorbereid op de slaaptraining (die vooral in het begin veel van je kan vergen) en een methode voorgesteld die goed bij mij (en mijn zoontje van 7,5 maanden) past. Na een volle week slaaptrainen slaapt mijn zoontje voor het eerst zelfstandig de hele nacht in zijn bedje. Van gebroken nachten, naar af en toe een speentje geven en weer doorslapen. Echt fantastisch, kan het iedereen die nog twijfelt aanraden: doe het!

Heel waardevol!

Wij hebben een consult met Richelle gehad omdat onze dochter van ruim 2,5 jaar eigenlijk elke nacht nog wakker werd. Ondanks dat ze onze tweede is en we best wat wisten over slaap (en dus al van alles geprobeerd hadden), zagen we zelf even niet meer wat te doen. We hebben een duidelijk plan voor overdag en de nachten gemaakt met Richelle, zodat we in die nachtelijke uren waarin je toch wat minder ruggengraat hebt, een plan hadden. De eerste twee nachten waren niet echt fijn (maar met 'gecontroleerd' huilen, dus ook geen drama), maar onze dochter begreep snel dat we het vanaf nu anders doen en valt nu dikwijls zelf terug in slaap. En als ze ons nog even nodig heeft, is het maar kort. Heel fijn contact en zeker een aanrader als je even wat (of veel) tips of een plan nodig hebt!

• Door wie ben je geholpen? Richelle

Fijne ervaring!

Fenna heeft goed ingespeeld op onze wensen en behoeftes. Fijn dat ze in de groepsapp zat, vinden we echt een enorme meerwaarde. Onze vorige slaapcoach reageerde na elke 24 uur maar je hebt vaak adhoc vragen, dus dit was top. Tevens heeft ze de begeleiding wat verlengd toen het in de laatste paar dagen niet meer soepel liep, ook dat was heel fijn.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Waarom hebben we dit niet eerder gedaan?

Na ruim 3 maanden van rommelige nachten met onze zoon van 10 maanden, sliep hij na 1 nacht weer door! De nachtfles die tijdelijk nodig was na een ziekenhuisopname was een ingeslopen gewoontje geworden, met de methode die Marleen ons voorstelde hadden wij na 1 nacht consequente aanpak succes! We hebben in die tijd vaak over een slaapconsult nagedacht en vragen ons nu af waarom we dit niet veel eerder gedaan hebben. Dank Marleen, je bent een topper!

Fijn!

Mijn zoontje sliep best oke, maar wordt overdag vaak na 30 minuten wakker. Ik wist niet zo goed, wat ik daarmee moest. Na een fijn gesprek met Marleen weet ik dat nu wel. Hierdoor heb ik vooral zelf meer rust

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl