Op maat gemaakte oplossing

Ons zoontje van 4,5 maand sliepen eigenlijk al wel erg goed maar we moesten er snachts soms uit om de speen terug te geven. En overdag kwam hij na 45min slapen ook niet meer in slaap zonder speen. De speen was natuurlijk de boosdoener (de afhankelijke slaapassociatie), maar hoe pak je dat aan? Marleen heeft goed geluisterd en handvatten gegeven hoe we van de slaapassociatie afkomen. We waren voorbereid op een paar zware dagen (of weken) maar na 1 a 2 machten was alles opgelost. De nachten slaapt hij nu door en als hij overdag wakker wordt tijdens een dutjes dan weet hij zonder hulp weer in slaap te vallen. Wat een rust geeft dat, heerlijk!

Professioneel gesprek

Prettig gesprek met veel begrip. Door een kleine aanpassing (geen slaap meer na 15.00u en niet voor 09.00u ochtenddut) sliep onze zoon van 10 maanden bijna direct door van 19.00u tot 06.00u. Daardoor hebben we niet eens hoeven slaaptrainen. Heel af en toe komt hij alsnog een keer in de nacht voor wat drinken, maar hij heeft dan ook echt honger en is het geen associatie meer. De eerste week was wat pittig, omdat hij moest wennen aan het langer wakker zijn in de namiddag en hadden we de bedtijd wat vervroegd naar 18.15u, maar nu lukt het eigenlijk elke dag wel om van 15.00u tot 18.45-19.00u wakker te zijn.

Super fijn!

Hele fijne begeleiding gehad van Marleen, neemt alle tijd voor je en zoekt naar een passende oplossing binnen het gezin! Zeker een aanrader !

• Door wie ben je geholpen? Marleen
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? N.v.t.

Effectief en meedenkend

Wij zijn heel fijn geholpen door Tess bij de slaapproblemen van onze zoon van 4 maanden. Het videoconsult was prettig en daarna konden we ook per e-mail nog vragen stellen om een en ander specifiek af te stemmen op de patronen van onze zoon. Onze zoon slaapt inmiddels overdag en ‘s nachts een stuk beter en we zijn aan de hand van de tips van Tess bezig met de puntjes op de i.

Heel erg tevreden

Fijn gesprek met succesvolle tips

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Goede handvaten met goed resultaat!

Ons zoontje van 4 maanden sliep door maar toen niet meer. Steeds vaker konden we er in de nacht uit en steeds langer zaten we naast zijn bed. Door het slaapgebrek van ons zelf konden we ook niet meer helder nadenken hoe we dit moesten oplossen. Het consult bij slaaptips voor babys bracht hierin rust, en de oplossing! Kirsten straalde vertrouwen uit dat dit probleem gemakkelijk op te lossen was binnen een paar dagen. Met een duidelijk stappenplan konden we aan de slag en na 5 nachten sliep zowel ons zoontje maar ook wij weer hele nachten door. Wij zijn erg blij dat we dit consult geboekt hebben, lezend op internet kom je heel veel informatie tegen maar het is heel erg van meerwaarde om dit te bespreken met een expert op dit gebied, die een persoonlijk advies geeft en waaruit je ook veel vetrouwen haalt dat het plan van aanpak zal gaan slagen.

• Door wie ben je geholpen? Kirsten

Verademing

Heel fijn contact met Marleen gehad. Wat fijn om zo serieus te worden genomen, maar ook heel informeel. Hierdoor voelden wij ons op ons gemak! Het was ons lastig om uit een cirkel te komen van nog 2 slaapjes, maar daardoor ook vroeg wakker worden. Zo simpel als het 3e slaapje ging, zo lastig werd het 2e slaapje eraf. Maar door concrete tips, passend bij onze dochter, is er al heel snel vooruitgang te zien! Zo blij mee. Er is altijd wel iets (ziek zijn, sprong, tandjes) waardoor je denkt dat je nog maar even moet wachten om een consult aan te vragen en dat het wel overgaat. Dit merkten wij ook, maar toch de knoop doorgehakt en elke cent waard :)

Fijn gesprek met Fenna!

Onze anders goed slapende dochter van bijna 1 werd ineens elke dag om 5.30 wakker… na een fijn gesprek met Fenna een aantal dingen aangepast in de routine en haar slaapkamer en al na een paar nachten ging het weer stukken beter. Superfijn om even wat bevestiging te krijgen!

Iedereen aan te bevelen!

Anne heeft ons super goed geholpen, na een aantal aanpassingen in het ritme overdag en slaaptraining voor de nacht ging onze dochter al veel beter slapen. Na 2 nachten sliep ze zelfs als door, wat een verademing! Super bedankt voor jullie hulp, kan het iedereen aanraden!

• Door wie ben je geholpen? Anne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Prettig contact en effectieve aanpak

De aanpak is effectief gebleken, er wordt goed gekeken naar de specifieke behoeftes van het kind en krijgt de mogelijkheid om tussentijds vragen te stellen en of bij te sturen. Fijn contact met de slaapcoach.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Dit was het zetje dat we nodig hadden!

We hebben een heel fijn en open consult gehad. Hierna een aantal aanpassingen gedaan in het slaapritme. Het kostte uiteindelijk weinig moeite, maar wel groots resultaat; ons kindje slaapt nu heerlijk 12 uur per nacht!

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne tips - gaat de goede kant op!

Fenna helpt ons al vanaf 9 maanden met onze inmiddels bijna 3 jarige die gevoelig is voor alles rondom zijn slaap. Met haar tips zijn we nu zijn dutjes overdag aan het afbouwen - het gaat de goede kant op!

Waardevol

Ons zoontje van 8 maanden werd snachts nog wakker voor een voeding ( gewenning). Een consult geboekt om hier vanaf te komen. Vervolgens met slaapcoach Marleen een prettig online gesprek gehad en daarbij verschillende opties besproken om deze gewenning te doorbreken. Gelijk aan de slag gegaan en na 4 dagen al resultaat! Vervolgens nog een paar keer via de mail wat vragen gesteld aan Marleen, waar altijd een helpend en snel antwoord op terugkwam. Inmiddels geen nachtvoeding meer en fijn doorslapen waar wij ontzettend aan toe waren! Kan een consult iedereen aanbevelen voor een advies op maat, passend bij je/jullie als ouder en het kindje!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Door zeer duidelijk en helder advies sliep ons meisje in 1 nacht door!

Na 15,5 maand élke nacht minstens 1 keer wakker (soms wel 3 of 4 keer) waren we echt heel erg toe aan betere nachten en wilden we niet meer afwachten tot ons meisje dit zelf zou gaan oppakken. Richelle heeft ons heel helder advies gegeven en een duidelijke aanpak waardoor we vol goede moed aan de slag gingen. Zo fijn om met een hele duidelijke aanpak aan de slag te gaan. En wat pakte ons meisje dit snel op! Nacht 2 sliep zij al helemaal op. Mega verrast want dit hadden we echt niet verwacht! En nu slapen we al weken elke nacht lekker door. Intens blij!!!

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fenna heeft ons goed geholpen met de slaapproblemen van onze tweeling. Fijn dat zij ervaringsdeskundige is en daardoor advies op maat wist te geven.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Zonder een consult van slaaltipsvoorbabys zouden we nu nog steeds gebroken nachten hebben.

Wij hadden een consult met Tess omdat onze dochter, toen 6 maanden, heel slecht doorsliep s' nachts. Een heel fijn (digitaal) gesprek gehad waarin we tot een gezamelijk besluit kwamen. Het advies en besluit kregen we vervolgens per E-mail toegestuurd. Er wordt goed gekeken naar jouw (persoonlijke) situatie en voorkeur en het advies is dus echt op maat. Zonder het consult zouden wij nu nog steeds gebroken nachten hebben. Tess heeft ons veel nieuwe inzichten en adviezen kunnen geven.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Ongelofelijk hoe snel dit werkte

Na diverse struikelblokken met betrekking tot het slapen van onze zoon, waren we het na slaapregressie nummer zoveel en de peuterpuberteit echt zat. Waar we normaal zelf het e.e.a. konden doen om weer terug naar normaal te gaan, maakte de peuterpuberteit dit nu onmogelijk. Hij was 21 maanden toen hij weigerde te gaan slapen, middagdutjes weigerde hij structureel en huilde de hele dutjestijd. 's Nachts ging dit nog goed, maar na een week werd dit ook drama. Na een consult met Marijke kregen we de juiste tools om hem toch weer te laten slapen. Slaap die hij hard nodig had. Door de grote koppigheid kregen we de voorzichtige mededeling dat het wel eens langer kon duren dan gemiddeld, maar tot ieders grote verbazing sliep hij na 1,5 dag alweer volgens het schema. Wij zijn enorm blij en onze zoon is ook een stuk vrolijker. Kan dit iedereen aanraden. We hadden dit veel eerder moeten doen.

• Door wie ben je geholpen? Marijke

Goede begeleiding

Goede gesprekken met meerdere coaches gehad, vaak zijn simpele handvatten of aanpassingen voldoende om het slaapritme aan te passen.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Game changer! Hadden we veel eerder moeten doen!

Wij zijn heel goed geholpen door Fenna. Ons zoontje van 1,5 sliep af en aan (heel) slecht en op advies van Fenna hebben wij toch slaaptraining toegepast. Dat hebben we eigenlijk maar een nacht echt hoeven doen en sindsdien heeft hij het zelfstandig (weer) in slaap vallen onder de knie. Wij zijn erg tevreden over Slaaptipsvoorbabys en hadden veel eerder advies moeten inwinnen. Wij vonden het moeilijk tussen de vele aanbieders een goede partij te vinden, maar wij kunnen Slaaptipsvoorbabys zeker aanraden!

Heel tevreden

Fenna heeft ons heel goed geholpen. Ze heeft goed geluisterd naar ons verhaal en heeft hier een passend en goed advies voor gegeven. Ons zoontje slaapt eindelijk (na maanden) weer door sinds een week. Afkloppen ;). Wij bevelen slaaptipsvoorbabys en Fenna zeker aan.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Er is weer rust in ons gezin!

Na een prettig gesprek heeft Frouke een plan geschreven voor ons zoontje wat maar bleef spoken ‘ s nachts. We wisten niet goed wat we verkeerd deden aangezien ons oudste zoontje een uitstekende slaper is en wij eigenlijk hetzelfde deden. Een duidelijk plan wat bij ons zoontje en bij ons als gezin past, met fijne uitleg en goede tips. Binnen twee weken was de rust in ons huis en gezin teruggekeerd en zijn wij meer dan tevreden. Het is het geld zeker waard want slaap is zo belangrijk. Ik ben blij dat we hebben doorgezet en we allemaal weer uitgerust zijn. Nogmaals bedankt Frouke ik raad het iedereen aan die te “door blijft tobben” Veel liefs

• Door wie ben je geholpen? Frouke
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Door kennisvergroting werken aan een fijn slaapritme

Een heel fijne video welke helpt om te kunnen werken aan de slaapvoorwaarden en daardoor naar een ritme te kunnen toewerken. Het heeft ons goede inzichten gegeven waardoor de puzzelstukjes nu op z’n plek vallen.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Masterclass 4-12 maanden

Hele fijne aanpak met resultaat!

Na een slaapconsult een paar aanpassingen in het ritueel en de slaaptijden gedaan. Punten waar je zelf voor te dichtbij staat om te zien en waar Kirsten met haar expertise super heeft geholpen. Dit hadden we eerder moeten doen!

• Door wie ben je geholpen? Kirsten

Super fijne geholpen

Marleen heeft ons erg fijn geholpen bij onze destijds 2 maanden oude dochter. Zij sliep overdag niet zonder onze hulp en niet in bed waardoor wij erg veel met de draagzak rond liepen. Marleen leerde ons dat dit normaal gedrag is bij een baby van 2 maanden. De kennis die zei ons gaf en het feit dat zij ons hoorde gaf ons al een gerust gevoel. Met een flinke dosis geduld en fijne en bruikbare handvatten slaapt onze dochter nu alle dutjes in haar bed en is slapen in de draagzak een uitzondering geworden. Hierdoor is de draagzak ook weer een fijn ding voor ons in plaats van een verplichting.

Onze zoon slaapt door,!

Hadden al veel op internet gelezen, maar het consult heeft net de specifieke informatie/tips gegeven die we nodig hadden voor onze situatie. En nu slaapt onze zoon door!

• Door wie ben je geholpen? Anne

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl