Marijke heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen. En met succes! We konden direct aan de slag met de tips die we kregen en na twee slaapjes(!) dit te hebben toegepast, merkten we al resultaat. Sindsdien slaapt onze dochter zelfstandig in, huilt ze niet meer en slaapt ze over de dag genomen meer uren dan hiervoor. Waar wij eerst 2 tot 3 keer per nacht uit bed moesten voor een speen of voeding, slaapt ze nu (over het algemeen) heel de nacht door. Kind blij en wij blij. Nogmaals bedankt Marijke!
Ook bij ons tweede zoontje hebben we na 8 maanden nachtbraken toch weer een consult geboekt bij Slaaptipsvoorbabys. Onze vorige ervaring was zeer positief dus we hadden nu weer goede hoop. Met alle tips en tricks van de vorige keer was het nu voornamelijk de bevestiging en het zetje in de rug dat nodig was om de slaaptraining te beginnen. Met als resultaat dat meneertje de eerste nacht al doorpakte, waar dat daarvoor elke 2/3u nog was. Kortom: ik kan het iedereen aanraden. Het contact met Marleen was erg prettig. Het is fijn om iemand van buitenaf mee te laten kijken voor een plan op maat.
Na een fijn gesprek direct aan de slag kunnen gaan met de adviezen van Fenna. Door enkele aanpassingen in de slaap- en wakkertijden overdag in combinatie met een methode voor ‘snachts lukte het na 3 nachten weer voor ons dochtertje om door te slapen in haar eigen bed. Heel fijn!
1 maand geleden een consult gehad met Fenna. Onze dochter van toen 11 maanden sliep niet meer door vanwege een fles associatie door het vele ziek zijn in de maanden ervoor. Elke nacht 1 a 2 flessen. We maakte al gebruik van White noise, fedde en kees laken en geurwolkje. Helaas hielp niks. Een fijn gesprek gehad met Fenna die onze dochter aan de hand van het logboek direct kon beschrijven en welke methode wel of niet zouden kunnen helpen en er werd rekening gehouden met grote zus die ook nog een middagdutje doet. Dezelfde avond aan de gang gegaan. Nacht 1 was doorzetten, nacht 2 en 3 gingen beter. Nacht 4 was enorm pittig maar vanaf dat moment slaapt zij door. Ook de opvang houd rekening met de slaaptijden. Zelfs na haar vaccinaties, ziek zijn en een hele dag op pad te zijn geweest, sliep zij door. Nu ook het fedde en kees laken weggehaald en nog slaapt zij door. Ons consult is in 2 gesplitst wat wij enorm prettig vonden omdat je toch nog vragen hebt achteraf. Het was het allemaal waard!
Fijn om mijn verhaal kwijt te kunnen en hele praktische adviezen te krijgen die we meteen toe hebben kunnen passen. Mét resultaat! Sam slaapt nu 80% van de tijd tot een uurtje of 7 in plaats van 5. Heerlijk.
Van een baby die tig keer per nacht wakker werd en huilde bij het in bed leggen, naar doorslapen en moeten wakker maken en dat binnen 3 dagen. Dit is het geld zo ontzettend waard, want dit hadden we nooit verwacht!
Na lang lopen dubben toch een consult geboekt bij slaaptipsvoorbabys. Ik kreeg een consult met Kirsten! Wat heeft zij ons fijn geholpen! Na een paar dagen konden wij al zeggen dat het een stuk beter ging! In plaats van ons zoontje 5 keer in de nacht kwam, komt hij nu nog maar 1 a 2 keer! We zijn er nog niet maar het gaat al stukken beter! En super fijn dat je achteraf nog eventjes wat vragen kan stellen!!
Na een jaar van gebroken nachten en verschillende pogingen om zelf het wiel uit te vinden zijn we dolbij dat we hulp hebben ingeschakeld. Veel ging al goed maar met kleine aanpassingen wat betreft de slaapjes overdag, een duidelijk plan voor de nacht en veel geduld wordt er weer het klokje rond geslapen!
Ik was al een tijdje aan het rommelen met het slaap schema van onze dochter. Uiteindelijk de keuze gemaakt om een slaapcoach in te schakelen. Ze luisterde naar mijn verhaal en met wat kleine aanpassingen, ging het echt de dag erna al beter! Nu houden we dat schema strak aan. En is het voor iedereen een stuk leuker om te gaan slapen!
Na een online gesprek met Berdien inzicht gekregen in wat wij zouden kunnen doen om het slapen te verbeteren. Onze dochter (5m) was geen slechte slaper maar had wel een zetje in de goede richting nodig om te leren zelfstandig in slaap te vallen. Na de methode waiting approach een week te hebben geoefend ( na 3 dagen al verbetering) sliep onze dochter alle slaapjes al zo goed in eigen bed. Eerste dagen even pittig maar na mail contact met Berdien doorgezet en met goed resultaat!! Dankjewel.
Ontzettend tevreden over de hulp van de slaapcoaches. Zowel Anne als Tess hebben ons goed aangehoord en geadviseerd bij de eerste gesprekken en ook de opvolggesprekken. Soms kan een klein verschil uitmaken en dat hebben we gemerkt. Na maandenlang gebroken nachten sliepen we na 3 dagen slaaptraining door. Zeker een aanrader! Ook als we sceptisch waren over hoe effectief de methodes zouden zijn, ware we positief verrast over het resultaat. Ook de gidsen zijn erg handig om op terug te vallen.
Onze zoon was een hele slechte slaper, werd snachts veel wakker en vervolgens ook nog heel vroeg, sliep in de middag maar kort en had moeite met in slaap komen. Na een telefonisch consult met Jessica hebben wij de gegeven tips gelijk geprobeerd en na 2(!) nachten sliep hij al door zonder dat we er steeds naar toe hoeften! Een aantal vragen die we naderhand nog hadden werden snel en uitgebreid beantwoord via de mail. We zijn echt heel blij met de hulp die we hebben gekregen en hebben ondertussen echt een goeie slaper. Heel fijn voor iedereen.
Na wat aanpassingen in het ritme overdag en een slaaptraining voor de avond en nacht, krijgt ons zoontje van 8 maanden (en stiekem wij ook) nu de slaap die hij nodig heeft! Super service ook dat we na 2 weken nog een kort consult hebben gekregen, omdat we tijdens het eerste gesprek eerder klaar waren. Enorm bedankt!
Wij zijn super goed geholpen door Frouke. Ons zoontje van 5,5 maand kon na een weekje verkouden te zijn geweest en we hem gedurende deze periode wat meer hadden gewiegd, ineens niet meer zelfstandig in slaap vallen. Dat was frusterend, want zo liepen we weer hele avonden met hem in de draagzak. Na de hulp in geschakeld te hebben van Slaaptips voor baby’s, moesten we even doorbijten en ons goed aan de aanbevolen methode houden, maar na 2 avonden viel de kleine weer helemaal zelfstandig in slaap. Door ‘s nachts ook consequent te zijn sliep hij niet veel later de hele nacht door. Heel fijn dus! En ik ben blij dat we niet hebben getwijfeld en direct het consult hebben geboekt. We zaten op de goede weg, maar door de tips en aanbevelingen van Frouke hebben we niet lang hoeven ‘tobben’. Een aanrader dus!
Hulp bij afbouwen speen en slaapt als een roos
Na lang wikken en wegen toch besloten om een consult te boeken. Ik was iets wat sceptisch, maar ook ten einde raad dus alle hulp was welkom. Ons dochterje van 7.5 maand was overdag best een goede slaper en zat in een goed ritme, maar de nachten waren dramatisch. Na wat kleine tips en aanpassingen sliep ons meisje de eerste nacht al door. Dit was niet voor 1 nacht maar dit is nu de standaard. Heel blij dat ik een consult heb geboekt en we zijn heel fijn geholpen door Frouke!
Kirsten heeft ons heel geduldig en deskundig geholpen. Het intakeformulier was al direct heel uitgebreid. Het gesprek helemaal compleet van begin tot eind en na de tijd was er nog ruimte om nogmaals contact op te nemen mochten er nog vragen zijn. De tips/handvatten die ze ons gaf waren erg duidelijk en na 1 dag konden we al direct verschil merken! Wij twijfelden vooraf of we hulp zouden inschakelen, maar we zijn blij dat we dat hebben gedaan! Het was het dubbel en dwars waard!
Fijn, straight to the point, duidelijk en met goed resultaat! Onze dochter van 5/6 maanden sliep ineens heel slecht. Dankzij de tips van Fenna slaapt ze na twee weken weer goed door. Wij, de slapeloze ouders ;-), zijn erg gelukkig!
Super goed geholpen door Fenna. Met duidelijke en praktische tips goed op weg geholpen en de rest ging bijna vanzelf. Tijdens het consult alle aandacht en tijd voor alle vragen, adviezen en ook meerdere mogelijkheden/opties om uit te proberen zodat wij erachter konden komen wat het beste bij ons en onze dochter past. Tussendoor de mogelijkheid om te mailen met vragen en nog een afsluitend consult met wat laatste tips. Echt heel erg fijn en goed geholpen. Even getwijfeld vooraf of we het wel moesten doen, maar heel blij met het resultaat!
Mijn zoon van 16 maanden sliep enorm onrustig sinds we zijn speen hadden weggenomen. Hij was vrijwel elke nacht wakker tussen 1 en 3 uur en werd vervolgens tussen 4.30 en 5.30 weer wakker om aan zijn dag te beginnen. Wat we ook deden, het lukte ons niet om dit patroon te doorbreken. Ik heb een online consult geboekt met Kirsten en deze in 2-en opgesplitst zodat er een follow-up consult zou zijn. Wat ik fijn vond, was dat er niet enkel naar het slaappatroon werd gekeken maar ook naar het voedingspatroon. De tips waren bruikbaar en de overgang naar 1 dutje is soepel verlopen. We zijn er nog niet: zoon wordt nog regelmatig 's nachts wakker maar blijft dan niet meer uren wakker en hij slaapt voor het eerst sinds maanden uit tot 6.45/7.00 uur. Tijdens de follow-up hebben we het e.e.a. geëvalueerd en was er ruimte voor vragen. Al met al kijk ik terug op 2 fijne consulten die ons (eindelijk) weer wat rustige nachten hebben gebracht.
Voor ons zoontje dat toen 3 maanden was, hadden we een consult met Kirsten geboekt. Het fijne hieraan was dat je op voorhand een hele lijst kon invullen van je situatie, waardoor Kirsten ook een goede kijk hierop had. Tijdens het gesprek kon er continue vragen gesteld worden ook achteraf was dit nog mogelijk. Wij moesten niets dramatisch veranderen, maar door enkele simpele truukjes kreeg onze zoon meer structuur en werd het slapen ook veel makkelijker. Het is enkel aan de ouders om te bepalen hoe je met de tools aan de slag wil gaan en in hoeverre je hierin wil gaan. Ik vond het ook heel aangenaam dat Kirsten je ook echt op je gemak stelde door te laten aanvoelen dat je ook goed bezig bent en vooral dat je ook naar je kindje zelf moet kijken! Als ik in de toekomst nog met problemen zit, aarzel ik alleszins niet om Kirsten opnieuw te contacteren, het kan een hoop problemen besparen!
Wij hadden al vroeg een consult ingepland met Kirsten. Onze zoon was toen 3 maanden. Kirsten zei meteen dat het slaapgedrag van onze zoon heel erg normaal was en dat je pas een slaapritme kan krijgen als hij wat ouder is. Het consult was verder erg nuttig omdat we allemaal voorbeelden en tips kregen voor wat we nog zouden kunnen krijgen aan situaties! Daarnaast erg prettig dat ze nog een paar keer heeft gevraagd hoe het ging! Wij zijn fan!
Ik heb zowel met Richelle als met Fenna contact gehad over onze vroege vogel. Met Fenna het meeste contact gehad, ik kon uitsluitend vragen stellen en ze bleef steeds kijken naar alle factoren. Het is ons gelukt om later wakker te worden! Iets waar we allemaal blij van worden! Ik zou Slaaptipsvoorbabys aan iedereen aanbevelen!
Onze tweeling van 16 maanden heeft nooit goed geslapen. Na een maandenlange periode waarin ze ieder half uur krijsend wakker werden, uiteindelijk toch een slaapconsult geboekt. Dat hadden we veel eerder moeten doen! Berdien heeft ons goed geholpen met tips waardoor we al na 2 nachten een aanzienlijk verschil merkten! Nu, twee maanden later, slapen ze nog steeds iedere nacht door. De tweeling heeft rustigere nachten (en wij dus ook!). Ze worden nog steeds vroeg wakker, maar dat mag na een goede nachtrust geen probleem zijn.
Na de tips en schema’s van Tess is ons zoontje na een paar nachten weer door gaan slapen. En ook de avondfles was er na 1 avond af. We kunnen allemaal weer lekker slapen en hoeven er snachts niet meer uit, hij valt dan zelf weer in slaap! Super fijn!
Lage Vuurscheweg 27
1251TS Laren
Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl