Na 1 nacht doorslapen

Ons zoontje van 11 maanden werd 1 a 2 keer per nacht wakker. Ik kreeg hem alleen maar weer in slaap aan de borst. Ik wilde hier graag vanaf, omdat hij maanden daarvoor wel kon doorslapen. Meestal viel hij overdag zelfstandig in slaap, maar soms ook met de borst. We kozen voor de waiting approach. Dit gaat wel tegen je moedergevoel in, omdat je je kind niet wil laten huilen, maar dit leek de enige oplossing. We hadden verwacht dat onze baby uren zou huilen, maar na 30 minuten sliep hij alweer. De dagen erna sliep hij alweer door. Helaas kreeg hij koorts en hebben we hem toch weer meer moeten helpen met slapen. Een week later zijn we weer begonnen. Toen heeft hij van half 5 tot half 7 gehuild en zijn wij eruit gegaan, écht moeilijk, maar sindsdien slaapt hij weer door. Als ik eerder had geweten dat het zo makkelijk kan zijn, had ik het veel eerder gedaan.

• Door wie ben je geholpen? Kirsten

Binnen 3+3 dagen zelfstandig slapen

Anne heeft ons heel fijn geholpen. Voorafgaand kregen we een vragenlijst zodat er al heel veel bekend is over je situatie. Tijdens het gesprek hebben we 2 methodes besproken. We hebben Kiki (11mnd) vervolgens eerst op een ander slaapschema gezet (duurde 3 dagen) en daarna begonnen met slaaptrainen. Al de 1e avond viel ze de 3e interval zelfstandig in slaap. 2e avond 2e interval en dag 3 hoefden we niet meer terug te komen. We kijken nu niet meer op tegen het naar bed brengen, wat ook fysiek zwaar was.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Onze dochter kan eindelijk weer zelfstandig slapen

Onze dochter kon al 5 maanden niet meer zelf in slapen. In de nacht als ze wakker werd ons ook nodig om in slaap te vallen. Dit kon soms uren duren. Hier waren we helemaal klaar mee en schakelde hulp in. Met behulp van Kirsten slaapt ze nu zelfstandig in en heeft ze in de nacht onze hulp niet meer nodig. Het was heel fijn dat Kirsten een paar weken mee keek om zo samen te kijken hoe we onze dochter weer goed aan het slapen kregen. En dat is gelukt! Heel fijn

• Door wie ben je geholpen? Kirsten

Eindelijk weer slapen

Na een jaar hadden we er genoeg van, ons zoontje werd nog steeds 4x per nacht wakker en het duurde soms een uur voordat hij weer slapend terug in zijn bedje lag. Hij was moe, wij waren moe: we besloten toch maar tot een slaapconsult. We waren een beetje skeptisch want het is ons tweede kindje, hebben veel gelezen over slaap en we hadden 'alles al geprobeerd' en hij was gewoon een slechte slaper.... Van Fenna kregen we een aangepast dutjesritme voor overdag (achteraf een veel logischere structuur, maar kom er zelf maar eens op..) en een duidelijke strategie voor snachts om ons zoontje af te leren dat hij alleen met ons in slaap kon vallen. Eigenlijk verbeterde de situatie al na nacht één, en een week later slaapt ons jochie de meeste nachten twaalf uur aan een stuk. Typisch gevalletje 'had ik véél eerder moeten doen'.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn contact en passende tips!

Ons zoontje van 2 ging van de speen af. De speen was hij met een paar dagen vergeten. Maar wat volgde was dat hij zichzelf met moeite in slaap kreeg en erg vroeg wakker werd. Ik merkte dat er na een paar weken andere slaapassociaties ontstonden en wilde deze zo snel mogelijk doorbreken. Een consult ingepland dat de volgende dag al plaatsvond! Marleen gaf ons praktische tips waar we direct mee aan de slag konden. Geen moment spijt van dat ik (redelijk snel) een consult heb ingepland. Waarom zelf aanrommelen met de nodige frustraties tot gevolg als er mensen zijn met veel meer kennis dan jij!

• Door wie ben je geholpen? Marleen
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Kleine aanpassingen met groots resultaat

Twee keer een slaapconsult geboekt. Het consult gaf ons veel houvast in periodes dat het slaapritme van ons zoontje ineens veranderde - en het motiveerde enorm om een methode goed uit te voeren en vol te houden. Het waren voor ons tips voor kleine aanpassingen maar het scheelde alles in de chaos rond de bedtijd en in ieders nachtrust :).

Erkenning en nieuwe inzichten

Soms twijfel ik als moeder wel eens over hoe ik ten aanzien van de slaap van mijn dochter handel. Na het bekijken van de masterclass kreeg ik opnieuw erkenning, nieuwe moed en methodes om aan de slag te gaan. Ik raad het bekijken van het webinar aan! Zelfs als je binnenkort moeder wordt is het handig om deze heldere informatie te krijgen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Masterclass 4-12 maanden

Hele fijne tips voor een goed slaapritme voor onze tweeling

Fenna heeft ons enorm geholpen door handige tips te geven over hoe wij ervoor kunnen zorgen dat onze boys van 4 maanden goed (leren) slapen. Het is fijn om tussendoor haar altijd te kunnen bereiken met vragen en na elk consult ontvingen we een duidelijk overzicht van de dingen die we hebben besproken.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Heel fijn geholpen door Maxime! We zijn enorm blij jullie hulp ingeschakeld te hebben!

Zo fijn geholpen door Maxime. Ons zoontje van 5 maanden oud was elk half uur wakker en sliep na 5 dagen 'slaaptrainen' door...! We wisten niet wat ons overkwam! Soms geloven we het zelf nog niet helemaal, zo bizar hoe snel we al effect zagen, bij dag 2 sliep hij al 9 uur achter elkaar!

• Door wie ben je geholpen? Maxime

Geen zombie meer ;)

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Fenna. Zij gaf ons duidelijke aanpassingen in het schema van ons zoontje van 22 maanden. Daarnaast kregen wij goede handvatten om hem zonder huilen zelfstandig in slaap te laten vallen. Nu hoeven wij niet meer elke 2-3u wakker te worden om hem in slaap te helpen. Bedankt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Zo blij met de gids voorbeeldroutines

Omdat het tijd werd om mijn 16 weken oude baby meer structuur te geven, wist ik gelijk dat ik hulp nodig zou hebben. Ze sliep alleen in mijn armen tijdens borstvoeding of in de kinderwagen. Zodra ik haar in haar bedje legde, begon ze meteen te huilen. Ik wist niet zo goed hoe ik hiermee moest omgaan. Dus ik besloot om eerst de gids met voorbeeldroutines te kopen voordat ik echt een expert ging inschakelen. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Meteen sliep onze dochter de dutjes in haar eigen ledikant. Ik heb weer tijd voor mijzelf. Ook de avonden gaan nu veel soepeler. Deze gids is echt een aanrader!

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Voorbeeldroutines

Heel blij met de gids

We hebben de gids aangeschaft en zijn hier heel blij mee. De eerste stappen zijn gezet. Nu tijd voor een consult om hopelijk toe te werken naar doorslapen!

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.

Fijne tips gekregen om onze dochter te leren zelf in slaap te vallen

Onze dochter kon niet meer zelf in slaap komen, de slaapjes werden steeds korter (ze deed altijd al hazenslaapjes maar gingen van 50, naar 30 naar 20 minuten) en er was tot 4 maanden totaal geen ritme. Door de tips van Anne leerde onze dochter binnen 3 dagen weer zelfstandig inslapen en was haar eerste dutje weer 50 minuten. Helaas zijn we nu in de slaapregressie beland waardoor alles op z'n kop ligt maar ook hierbij goede tips gekregen. Anne is erg vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Ze denkt met je mee en heeft rekening gehouden met onze visie op de opvoeding bij het geven van haar adviezen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Top geweldig het werkt als een richtlijn

Het gaat veel beter met de kleine sinds wij de tips hebben bekeken

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Masterclass newborn (0-16 weken)

Heel fijn geholpen door Frouke! Ze gaf mij heel veel nuttige tips om een goed (slaap) ritme op te bouwen! Net even dat zetje in de rug die ik nodig had! Dank je wel Frouke!

• Door wie ben je geholpen? Frouke

Heel blij!

Al na 2 dagen na het volgen van de 'waiting approach' hebben wij zeer veel baat. En ons meisje ook. We hebben onze avonden weer 'terug' en ons meisje slaapt aan één stuk door 12 uur lang!

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Enorme hulp in slapeloze tijden

Onze zoon van bijna 9 maanden sliep al bijna 3 maanden heel slecht. Overdag heel veel, maar 's nachts met heel veel onderbrekingen en iedere nacht was hij om 3 uur klaar met slapen en begon het vele troosten en wiegen. Hij werd hier zelf niet blijer van en wij ook niet. We hebben uitgebreid met Anne gesproken en zij heeft ons veel tips en handvatten gegeven. De basis was al goed, maar we konden wel wat richtlijnen gebruiken. Ook was ze heel eerlijk dat de eerste dagen van het proces echt pittig konden zijn. Dit vooraf weten was heel fijn, want het was inderdaad echt pittig. Maar we hebben doorgezet en zagen al heel snel zoveel verbetering. Na een week hebben we via de mail nog contact gehad voor vragen en na 2 weken een follow-up. Inmiddels wordt er echt zoveel beter geslapen en we merken dat onze zoon zoveel vrolijker is. En wij ook! We zijn heel blij dat we de keuze hebben gemaakt om de hulp in te schakelen van slaaptipsvoorbabys.nl

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Kleine aanpassingen voor goed resultaat

Wij hebben een fijn consult gehad toen onze dochter 5,5 maand oud was. Richelle heeft met ons mee gekeken naar haar dagritme, en wat mogelijke oorzaken konden zijn van dat ze 's nachts vaak wakker was en niet aan een stuk sliep. We hebben in overleg toen de speen weggehaald en dat was een super beslissing. Sindsdien slaapt onze dochter super goed :) De begeleiding bij het afleveren van de speen was fijn, waardoor het heel soepel ging en de tips die we kregen werkten goed.

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Het consult heeft mij vertrouwen gegeven in het slapen van mijn kindje

Het gesprek met Berdien was heel fijn en heeft mij veel vertrouwen gegeven in het aanpakken van het slaapritme van mijn kindje. Het was na het consult voor mij heel duidelijk wat ik kan doen om haar te helpen.

• Door wie ben je geholpen? Berdien
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Had ik eerder moeten doen!

Na lang wikken en wegen, toch een consult geboekt. Ik had echt m’n twijfels of een vreemde ‘mijn’ zoontje beter kon laten slapen dan ik. Maar ik zou willen dat ik dit maanden eerder had gedaan, de heldere richtlijnen en tips helpen zo ontzettend goed. Een deskundige blik op het slaap en voedingsschema van je kindje en kleine aanpassingen hierop maken de eerste nacht al verschil. Mijn baby zit dankbaar in het nieuwe schema! En het mooie is, je hoeft helemaal niet je eigen maniertjes weg te cijferen, je kan gewoon de ouder zijn die je wil zijn.

• Door wie ben je geholpen? Berdien

Een hele goede ervaring

Wij hebben het choachingstraject gedaan met Jessica. Op haar aanraden zijn wij twee keer naar de dokter gegaan en twee keer had ons zoontje oorontsteking terwijl wij dit zelf niet doorhadden. We hebben het traject Adam hij beter was doorgezet en met groot succes. Hij slaapt weer heerlijk held nachten door zonder gehuil. Fantastisch. We zijn heel goed geholpen.

• Door wie ben je geholpen? Jessica
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Direct goed advies

Jessica heeft ons ontzettend goed geholpen. Eerst heeft ze geluisterd hoe wij het nu doen en wat wij prettig vinden. Daarop had zij hele goede adviezen die direct hielpen! Binnen 3 dagen sliep onze zoon zelf in en sliep klokje rond door!

• Door wie ben je geholpen? Jessica

Prima ervaring!

Sam heeft uitgebreid de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden waardoor ik na het consult alles beantwoord en duidelijk had waar ik mee zat t.a.v. mijn baby dochter. Alles werd meegenomen in het gesprek; het slapen, maar ook het ritme, het eten etc. Naderhand kreeg ik via de mail nog een slaapgids toegestuurd die ik kan blijven gebruiken tot 4 jaar! Mijn vriend stond wat sceptisch tegenover een slaapcoach voor baby's maar was naderhand ook dik tevreden ;)

• Door wie ben je geholpen? Sam

Twijfel je? Gewoon doen!

Wij twijfelden al een tijdje of we een consult zouden boeken. Ons dochtertje sliep namelijk eigenlijk altijd wel prima, maar tijdens een slaap regressie rond de 8mnd waren een aantal slaap associaties wel erg hardnekkig geworden, met lange wakkere periodes in de nacht als gevolg. En omdat we zelf al veel over baby slaap hadden gelezen, vroegen we ons ook af of er meerwaarde in een consult zou zitten. Long story short: we hebben toch een consult geboekt na de zoveelste gebroken nacht, en sinds het toepassen van de duidelijke tips van Marleen slaapt ons dochtertje altijd steady door. Hadden we dat maar eerder gedaan!

• Door wie ben je geholpen? Marleen
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Paar handvatten, goede service, maar geen geschikte slaaptrainmethode

Paar handige handvatten over mogelijke oorzaken, hier had ik vooral verdieping en uitbreiding aan tools om dit te onderzoeken verwacht. Helaas gaat een groot deel over een slaaptrain methode die gepaard gaat met een baby/kind alleen laten huilen voor langere of kortere tijd. Hierover is contact geweest en werd aangegeven deze input te waarderen. Ook heb ik nog wat specifieke aanvullende tips gehad. Als de gids wat aangepast wordt (zoals ze aangaven), dan zeker nuttig en verder fijne persoonlijke service.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Early Birds

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl