Positief

2 keer contact gehad en 2 keer goed resultaat. Eerst bij ons zoontje en nu bij ons pasgeboren dochtertje. Sindsdien slaapt ze heerlijk door. Beste keus geweest voor zowel haar als ons!

Een totale verandering

Al 10 maanden waren we aan het struggelen. Nooit doorgeslapen en het werd alleen maar erger. Op een gegeven moment was het zo erg dat we nog maar nachten van 3/4 uur maakten. Dat was voor mij de druppel! Ik heb toen een telefonisch consult geboekt. En met resultaat! Na 3 dagen hadden we al onze eerste doorslaapnacht te pakken. Ben nu 2 weken verder en moet zeggen dat het nu al vele malen beter gaat. Er wordt vaak doorgeslapen en onze man kan nu zelfstandig weer in slaap vallen.. absoluut geen spijt van. Hadden we het maar eerder gedaan.

Eindelijk me slaap terug

Ik wist me geen raad meer dus heb ik een telefonische consult gekocht. Het was kort maar krachtig. Na 3 dagen sliep ze de hele nacht door. Eindelijk kan me kindje doorslapen en ik ook!

• Door wie ben je geholpen? Sam

Wat een opluchting

Onze zoon van 1,5 heeft veel problemen gehad met slapen omdat hij veel oorontstekingen had en daardoor veel pijn had met liggen. Toen hij buisjes had gekregen hebben we besloten om hulp in te schakelen zodat wij hem konden leren om zelf in slaap te vallen, door te slapen en langer te slapen dan 5u. Wij zijn geholpen door Anne en kregen super fijne tips om hem een duwtje in de goede richting te geven. Wat de eerste dag al resultaat gaf! Hij viel zelf in slaap en sliep heel de nacht door. Super bedankt! Het heeft ons heel veel rust gegeven en onze zoon zit nu helemaal lekker in zij vel!

• Door wie ben je geholpen? Anne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Er wordt goed naar je geluisterd en goed meegedacht

Een aantal weken geleden heb ik contact gehad met Anne. Anne dacht goed mee en bleef ook luisteren naar mijn eigen wensen en behoeften, in plaats van alleen haar adviezen te geven. Heel fijn dat er alvorens het gesprek een uitgebreide vragenlijst wordt afgenomen. Mijn zoontje slaapt door de uitgebreide info en kennis die Anne mij gegeven heeft inmiddels een stuk beter. Ik heb er veel van geleerd en dat geeft rust. Soms is het echt nodig om een onafhankelijk persoon of instantie in te schakelen. Het is prijzig, maar het zeker waard. Ik raad het elke (nieuwe) ouder aan die langere tijd twijfelt over de slaap van zijn of haar kind.

• Door wie ben je geholpen? Anne

Vooruitgang!

Het gaat nu al een stuk beter met het slapen van onze zoon. Een paar kleine veranderingen in ons schema. Hele fijne tips gekregen en een fijne coach!

• Door wie ben je geholpen? Jessica

Deskundig & fijn advies!

Bowie sliep tot aan 11 maanden goed, door omstandigheden veranderde dit en kwamen wij en zij slaaptekort. Door deskundig, megafijn en persoonlijk advies sliep ze binnen 2 nachten zelfstandig door en werden de dutjes overdag in rap tempo beter. We zijn vlak na het traject met de auto naar Frankrijk vertrokken en ook daar ging het supergoed. Bedankt Fenna! Namens Bowie, maar vooral namens ons ;-)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Coachingstraject

Snel en doeltreffend

Onze lieve zoon van 6 maanden slaapt overdag perfect volgens de tijden uit de slaapgids. ‘S nachts is er een associatie ontstaan waardoor hij bleef komen voor een flesje. Met een gewicht van 8 kilo was dit niet meer nodig. We voelde dat we een laatste zetje nodig hadden. Voor onze vakantie een consult gehad met Amber. Er kwam een concreet en duidelijk plan. Besloten direct bij thuiskomst van vakantie te starten met waiting approach. Nu twee weken later merken we een groot verschil. Hij huilt niet meer en is in staat zichzelf te troosten. We zijn super trots op hem maar ook op onszelf!

• Door wie ben je geholpen? Amber

TOP

Wij hebben nu 2 x een consultant gehad. Bij 6 maanden en 1,5 jaar. Weer even goede tips gekregen en het hielp. Eerste avonden waren pittig, maar daarna sliep hij weer als een zonnetje! Richelle hielp echt goed en fijn!

Eindelijk weer slapen ;)

We hebben snel een afspraak kunnen maken. Een super goed adviesgesprek gehad met Fenna, na bijna een jaar slecht slapen. Onze zoon was elke 2,5 uur wakker. Nu kan hij makkelijk 6 uur achter elkaar slapen. Door een paar kleine aanpassingen in de dag. We hadden Fenna veel eerder moeten inschakelen. Dankjewel!

Top!! Een aanrader

Wat een verademing! Erg prettig gesprek gehad. Na afloop een mail met alle informatie. En een follow-up met wat tips! Zo prettig, de bevestiging dat je er niet alleen voor staat.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Had veel eerder een afspraak moeten maken!

Wij hebben een gesprek gehad met Kirsten. Ons zoontje van 5,5 maand werd heel vroeg wakker (4:30/5:00) en sliep overdag slecht. Vaak hazenslaapjes. Ik wist niet hoe ik dat patroon moest doorbreken. Kirsten kon dit heel goed uitleggen en gaf ons een duidelijk plan van aanpak. Gelijk de dag erna mee begonnen en die avond (dus de avond erna) sliep onze kleine van 19u tot 6:30. De slaapjes overdag gaan nu super goed. Hij slaapt overigens nu zonder, want daar werd hij steeds wakker van als die uit zijn mond viel. Onze zoon is uitgerust, drinkt beter, slaapt goed en zijn papa en mama zijn ook heel blij :) Ik zou iedereen aanraden het gesprek aan te gaan. Wij hebben er achteraf onnodig lang mee gewacht.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Fantastisch, heeft echt het verschil gemaakt.

Wij zijn ongelooflijk goed geholpen door Fenna. We liepen tegen het feit aan dat ons kind met 1 jaar nog steeds niet goed doorsliep, heel af en toe wel, en dan weer een tijdje niet. We vroegen ons af wat we anders konden doen. Fenna kon direct adviseren en we hebben in de praktijk gebracht wat zij ons aanraadde, daar uiteindelijk onze eigen draai aan gegeven, en binnen no-time sliep ze 85% van de tijd door en de overige nachten had de ons ook maar minimaal nodig. Zo fijn. Hele makkelijke en fijne communicatie, geen enkele vraag voelde raar en tot op de dag van vandaag kan ik met vraagjes bij haar aankloppen. Ik raad het ten zeerste aan om contact op te nemen, met grote of kleine problemen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Handige tips die we meteen hebben toegepast!

Richelle heeft ons goed begeleid met handige tips die we meteen ook hebben toegepast. Soms was het even wat zoeken maar we zagen toch vrij snel resultaat bij onze dochter.

Goede adviezen

Richelle heeft mij goed geholpen om aan te geven wat de meest effectieve slaaptraining was voor mij tweede zoontje. Ik had net even een duwtje nodig. De nachten gaan nu goed, hij is alleen wel nog vroeg wakker en slaapt overdag nog erg wisselend maar als je er 's nachts niet meer uit hoeft kan je dat aan!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Hadden we al veel vroeger moeten doen!

Kirsten heeft samen met ons de huidige situatie overlopen. Onze zoon Andreas van 1,5 jaar oud had ons in de nacht vaak nodig om getroost te worden, tot op het moment dat zelfs dat ons niet meer lukte. Na anderhalf jaar hadden we het wel gehad met zijn grillen ‘s nachts. Bleek dat we veel te snel naar hem toe gingen als hij huilde. Nu volgen we het schema dat ze ons bezorgd heeft. De eerste nacht heeft hij het 45 min volgehouden om te blijven krijsen, maar sindsdien valt hij elke keer zelf terug in slaap, zonder dat we nog naar hem toe gaan. Huilen doet hij wel nog vaak, maar veel korter en minder intens. We moesten al veel vroeger een consult geboekt hebben, gelukkig zijn we nu op de goede weg. Dank je wel!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Dit heeft ons enorm geholpen

Na lang wikken en wegen een consult geboekt na positieve reacties te hebben gelezen. Heel lang getwijfeld maar opeens waren we avonden tot 22u bezig en hadden we een baby die onze hulp nodig had met in slaap komen. Fenna luisterde heel goed en geeft concreet tips. Geen vaag gedoe, maar duidelijk en kort en bondig. Na 2/3 avonden sliep onze dochter van 6 maanden weer om 19u, en viel ze zelfstandig in slaap. Na een week deed ze dit ook overdag. Wat een verschil en wat een rust. Na 2 weken nog een na-gesprek, ook hier weer veel tips gehad waar we weer mee aan de slag kunenn. Eigenlijk was dit meer de puntjes op de i, want hoe ze nu slaapt is top. Ik twijfelde heel erg maar ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Met tips die iedereen kan toepassen, een enorm verschil in slapen ontwikkeld. Wij zijn super blij en genieten nu nog meer van onze baby.

Direct resultaat

De eerste avond hadden we al resultaat, het was werkelijk wonderbaarlijk.

• Door wie ben je geholpen? Jessica

Houvast en structuur

Onze baby (5.5 maand) kwam ineens weer 4x per nacht, soms verdrietig en soms 2 uur lang klaar wakker met als gevolg dat hij overdag hartstikke moe was. Het werd een cirkeltje waarvan we zelf niet meer wisten hoe we dit op moesten lossen. Na een telefonisch consult met Berdien, een methode + tips & trics kwam onze baby de eerste nacht nog maar 1x, wat een verademing! Nu 3 weken later nog steeds elke nacht maar 1x en hij heeft zelfs een nachtje door geslapen! Wat ook heel fijn is is dat als je vragen hebt je deze nog even in een mailtje kan stellen.

• Door wie ben je geholpen? Berdien
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Fijn om een richtlijn te hebben.

De gids besteld en de routine gaan volgen, in combinatie met een webinar om wat meer toegespitst advies te krijgen. Na enkele dagen sliep mijn baby (toen bijna 6 maanden) de nachten al door. Overdag slapen blijft met ups en downs gaan, maar de nachten gaan doorgaans goed.

• Door wie ben je geholpen? Fenna
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Voorbeeldroutines

Even puntjes op de i tijdens een 2e consult en alle rust weer terug!

Voor de tweede keer een telefonisch consult geboekt. Na maanden een hele goede slaper te hebben gehad, werd onze zoon van net 1 jaar weer onrustig in de nachten en waren we zoekende met het ritme. Door onze 1e zeer positieve ervaring met het telefonisch consult, hebben we niet lang getwijfeld en vrij snel weer een afspraak gemaakt. Super geholpen door Kirsten, het ritme klopt weer, we hebben voor de nacht 1 nacht een methode toegepast en vervolgens alle rust weer terug gekregen. Heerlijk!

Doeltreffend

Snelle afspraak (2d na boeken), concreet plan met goed en ondubbelzinnig advies en waar we vooral blij mee waren: het was heel doeltreffend: ons dochtertje van (toen) rond de 1 jaar sliep na 2 nachten een héél stuk beter door!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Fijne begeleiding met goed resultaat

Fenna heeft ons geholpen met het juiste ritme te vinden en om de nachtvoedingen af te bouwen. Na maanden gebroken nachten was het zo fijn dat we wat meer slaap kregen! We hebben het consult in tweeën gesplitst zodat we konden kijken hoe het na wat kleine veranderingen ging, en daarna nog konden bijsturen. Uiteindelijk is onze dochter steeds beter gaan slapen.

Fantastisch!

Begin dit jaar een telefonisch consult gehad met Maxime waardoor onze meid van toen bijna 2 jaar weer zelfstandig kon doorslapen. Afgelopen maand liepen wij weer tegen een klein probleempje aan, namelijk dat onze dochter ineens tussen 5 en 6 de dag al wou starten. Na een mailtje voor advies snel antwoord ontvangen waaruit bleek dat ze iets te lang 's middags sliep. Teruggebracht naar 1 uur, max 1.5 uur en binnen enkele dagen sliep ze weer tot 7.00 a 7.30 uur! Heerlijk voor haar EN voor ons!! Ik zou iedereen die tegen grote of kleine probleempjes aanloopt slaaptipsvoorbabys aanbevelen :)

• Door wie ben je geholpen? Fenna
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? N.v.t.

Hele fijne ervaring

Ik volgde Slaaptipsvoorbaby’s al via Instagram, dus ik twijfelde geen seconde om jullie in te schakelen toen mijn perfecte slaper plots een vroege vogel werd. Ik heb het consult als heel prettig ervaren. Ook de mail met de samenvatting van ons gesprek was heel duidelijk en fijn. We konden direct aan de slag met de handvatten die Sam ons gegeven heeft, en na de eerste nacht gaf dat direct het juiste resultaat! We zijn nu inmiddels twee weken verder, en het gaat nog steeds ontzettend goed. Bedankt Sam!

• Door wie ben je geholpen? Sam

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl