Wat een duur exemplaar voor te weinig info

Alle informatie die in die boek staat is ook op de insta pagina te lezen. Ik heb er echt helemaal niks uitgehaald en kost dan €12,50 voor een digitale versie van 21 pagina’s. Normaliter koop je voor dit bedrag een papieren pil. Helaas heb ik hier helemaal niks aan gehad, want ik had al deze info al eens online gelezen. Zonde van het geld! Inmiddels hebben ze contact opgenomen en is het keurig afgehandeld. Ik heb gratis advies gekregen voor ons slaapprobleem. We gaan hiermee aan de slag. Hopelijk pakt het goed uit en ben ik ze eeuwig dankbaar.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Early Birds

Onze dochter van 9 maanden is nooit een goede nachtslaper geweest en nadat wij uitgesloten hadden dat haar medisch niks mankeerde hebben we besloten een slaapcoach te proberen en Fenna heeft ons super geholpen! We hadden zelf al een goed ritme alleen waren de tijden en de hoeveelheid slaap overdag niet helemaal goed. Na een paar aanpassingen in het ritme SLAAPT onze dochter de nachten wat HEERLIJK!! Dankjewel!!

Heel goed geholpen!

Ons dochtertje was altijd een prima slaper, alleen toen ze bijna 2 was werd elke keer naar bed brengen een drama met veel gillen en knuffel uit bed gooien. Halve nachten waren we bezig om haar weer in slaap te krijgen. Omdat we graag samen één strategie wilden volgen en geen discussies meer wilden voeren over de aanpak, besloot ik een consult aan te vragen, ondanks de wel erg hoge kosten. Berdien heeft ons goed geholpen en ook nog alles op de mail gezet. Het probleem bleek 'm vooral te zitten in dat we steeds iets anders probeerden én in te snel (na 5 min) al naar haar toe gaan. We gingen aan de slag met een schema met een aantal minuten laten huilen en dat hielp al binnen een paar dagen gelukkig!! Er waren ook veel andere tips zoals slaapritueel boven doen maar dit vonden we zelf onhandig en dit blijkt ook verder geen verschil te maken voor haar. We zijn heel blij dat we de keuze hebben gemaakt om advies te vragen, op een enkele keer na slaapt ze weer lekker klokje rond!

• Door wie ben je geholpen? Berdien
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Geweldig geholpen met super resultaat!

We hebben een heel fijn en open gesprek gehad met Amber. Er werd goed naar ons geluisterd, en de benoemde problemen werden meteen aangepakt! Er waren maar een paar hele kleine aanpassingen nodig voor onze dochter van 20 maanden, maar heel fijn om toch even die tips en adviezen te krijgen. Iedereen slaapt weer heerlijk, zo ontzettend fijn!

• Door wie ben je geholpen? Amber
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Hadden we het maar eerder gedaan

Ons zoontje van 8 maanden werd de laatste weken elke nacht huilend wakker en dan waren we er wel 2 uur mee bezig om hem weer in slaap te krijgen want hij was klaar wakker. Na een kleine aanpassing sliep hij gelijk door van 7 tot 7. We hebben alleen het 3e dutje eraf gehaald, en dit ging meteen de 1e nacht goed. Ik heb echt heel blij dat ik dit na lang twijfelen toch gedaan heb! Nu krijgen wij ook onze rust weer een beetje terug.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Er wordt op een prettige en positieve manier meegedacht.

Wij zijn erg blij met de hulp van slaaptipsvoorbabys. Onze zoon werd al 2 maanden om 5 uur wakker, en wilde meteen uit bed. Niks leek te helpen. Na een telefonische afspraak hebben we fijne tips gekregen om het slapen aan te pakken. Na 2 dagen zagen we de eerste verandering en na een week sliepen we weer tot 6 uur. Onze zoon wordt vrolijk wakker, speelt in zijn bed als hij wakker is en is veel uit geruster. Ondertussen slaapt hij tot half 7 en kunnen we weer rustig de dag beginnen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

We slapen weer zonder onderbrekingen 's nachts

Onze dochter raakte sinds de 4 maanden slaapregressie en het afbouwen van medicatie compleet oververmoeid. We moesten er 's nachts wel 10-15 keer uit voor een speentje en overdag werd ze iedere 45 minuten wakker. Na een telefonisch consult met Fenna kregen we praktische tips om haar overdag weer in het ritme te krijgen en 's nachts deden we een slaaptraining om haar te laten slapen zonder speentje. Het was een week flink afzien, maar na een week sliep ze weer van 19 tot 6 uur en dat zonder speen!! En na een paar weken mochten we de resterende tijd gebruiken voor een tweede telefonisch overleg om te bespreken hoe we haar overdag beter konden laten slapen. Tussendoor hadden we nog een aantal vragen die we per mail stelden. Fenna reageerde onwijs snel, dat was heel erg fijn. Wij hebben onze vrolijke en uitgeruste baby terug en zijn heel tevreden. We raden iedereen een consult aan!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Handige adviezen voor radeloze ouders

Snelle afspraak gemaakt, flexibel in planning. Duidelijke adviezen zonder te oordelen. Dit gaf ons meer zekerheid in manier van handelen bij een moeilijke slaper.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Jessica legt goed en duidelijk uit hoe je de situatie kan verbeteren.

Na drie dagen zagen wij al een positief effect. Echt super!

• Door wie ben je geholpen? Jessica
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Onze dochter slaapt weer heel goed.

Onze dochter sliep al een tijdje heel slecht, ze had heel erg veel moeite om in slaap te vallen. Na het eerste telefonische consult met Fenna hebben we hele goede tips gekregen en deze hebben we de dag erna toegepast. Ze ging meteen heel goed slapen! Na twee weken hebben we nog een keer een telefonisch consult gehad met Fenna of er nog vragen waren en hoe het ging, als we vragen hadden mochten we haar mailen. De communicatie is heel erg fijn en ze begreep ons heel goed.

Zoveeeeeeel rust weer

onze baby was vanaf het begin een moeilijke slaper. We dachten het met heel veel liefde en geduld op te kunnen lossen en haar in slaap te wiegen of aan de borst in slaap te laten vallen. Maar op een gegeven moment ga je eraan kapot en huilde mama samen met baby doordat niemand meer sliep. Op de creche kon ze overigens wel zelfstandig in slaap vallen. We snapten er niets van. En toen besloten we slaaptipsvoorbabys in te schakelen. Ik lieg niet, binnen twee dagen kon onze baby geheel zelfstandig in slaap vallen. Anne gaf ons vertrouwen dat we dit samen aankonden. Ze luisterde tijdens het consult heel goed naar ons verhaal en gaf ons de juiste tips en methode wat bij onze baby past. We zijn zo dankbaar voor haar hulp, hadden we eerder moeten doen!! En tuurlijk hebben we heel af en toe weer een slechte nacht tussen (sprongetje, ziekte, onrustige dag etc) maar we weten weer hoe we in het ritme moeten komen en dat is fijn!

• Door wie ben je geholpen? Anne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Hadden we het maar eerder gedaan!

Na wat twijfelen, uiteindelijk toch maar besloten om Slaaptipsvoorbabys voor een telefonisch consult in te schakelen. Onze dochter sliep niet door en wilde snachts steeds de fles. Richelle heeft ons goed geholpen. Onze dochter sliep na 1 nacht de methode uitvoeren al door! En dat doet ze nu nog steeds. Nog een vervolg gesprek gehad over de voortgang en nog wat tips voor de komende maanden meegekregen. Dit hadden we maanden eerder moeten doen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

baby die perfect overdag slaapt maar in de nacht niet!

Onze dochter van 10 maanden sliep overdag perfect. Alle tips vanuit de gids pasten we toe. Maar toch werd ze iedere nacht krijsend wakker. Rondjes auto rijden in de nacht tot gevolg! Richelle heeft mij perfect uitlegt hoe we haar slaap konden verlengen in de nacht. Een pittige nacht, maar daarna ging het al snel beter. En is de rust in de nacht terug. En de auto blijft ook op de oprit staan in de nacht:).

Waardevolle inzichten en flexibel

Na een intake vragenlijst, wist Fenna ons meteen op weg te helpen zonder niet teveel tijd te spenderen aan het uitleggen van onze situatie. Tevens sloot Fenna naadloos aan op onze kennisniveau en wat we hebben geprobeerd. We zijn heel dankbaar dat we zulk kundig en praktisch adviezen te krijgen. We maken goede stappen in de juiste richting. In ons geval gaat het om ook de afstemming tussen twee kids die kort op elkaar zitten (2 jaar oud en 10 maanden oud) wat een uitdaging is. we hebben weer bijgeboekt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Geen paniek meer voor het slapen!

We hebben ontzettend veel gehad aan de slaapgids en tips op Instagram en de website. Van inbakeren, in slaap wiegen, hazenslaapjes overdag, veel halve voedingen 's nachts en heel veel paniek als onze dochter moest gaan slapen... zijn we in 6 weken tijd gegaan naar een gewone slaapzak, zelfstandig in slaap vallen, (lange) dutjes volgens een vast schema, hele nachten doorslapen en vooral veel meer rust bij onze dochter. Ze wordt alleen nog standaard tussen 5.00 - 5.45 uur wakker, dus wellicht dat we toch nog voor een telefonisch consult zullen gaan.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? N.v.t.

Serieus na één avond succes!

Onze dochter van 10mnd sliep al maanden lang vanaf ergens in de nacht bij ons in bed. Het moment dat ze wakker werd kwam steeds vroeger en het lukte ons maar niet om haar weer in haar eigen bed verder te laten slapen. Met Marleen hebben we besproken hoe we dit zouden kunnen oplossen en wat het beste bij onze dochter past. Het was vooral heel fijn om perspectief te krijgen, zodat je weet wat je ongeveer kan verwachten en vertrouwend hebt in waar je mee bezig bent. De eerste avond was even doorzetten, maar sindsdien slaapt ze elke nacht de hele nacht in haar bed!

• Door wie ben je geholpen? Marleen
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Heel praktische tips die we meteen dezelfde dag konden gebruiken en effectief waren, top!

Heel prettig en laagdrempelig. Fijn om te horen of je op de goede weg bent. Daarnaast heel fijne tips gekregen om het schema en de slaaptraining te verbeteren. Wij merkten meteen verschil! Ook is het prettig dat je nog contact hebt via de mail en zo nog vragen kunt stellen. Ons dochtertje slaapt nu overdag veel beter en is veel vrolijker. We zijn blij dat we op tijd hulp hebben gezocht, erg fijn!

• Door wie ben je geholpen? Marleen
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Overzichtelijk en meteen toe te passen

Heb de webinar later nog een keer terug gekeken met mijn man en het is heel fijn om alles nog even op een rijtje te hebben. Meteen wat praktische tips voor herkenbare problemen. Zijn met een slaaptraining aan de slag gegaan en ‘s nachts binnen een week goed resultaat geboekt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Webinar

Rust in de tent

Het gesprek met Berdien heeft ons enorm geholpen, vooral voor onze dochter. Aantal x wakker in de nacht en enkel met onze hulp in slaap kunnen vallen. Daarbij werd ze ook vroeg wakker. Berdien heeft onze nieuwe inzichten gegeven en aan de hand van verschillende methodes kan onze dochter nu doorslapen en zelfstandig in slaap vallen. Naar bed gaan is geen strijd meer, maar een fijne afsluiter van de dag. Er is rust en vertrouwen bij onze dochter en onszelf. Dank!!

• Door wie ben je geholpen? Berdien
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Een fijn en gemoedelijk gesprek gehad die ons zeker verder hielp!

Na lang wikken en wegen toch een telefonisch consult aangevraagd. Erg fijn geholpen, er werd ook goed geluisterd naar onze vragen en probleemstukken. Fenna heeft ons heel gericht geholpen en we hebben nu hele fijne handvatten waar we mee verder kunnen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Hadden we dit maar eerder gedaan!

Richelle is ontzettend lief en neemt de tijd om naar je te luisteren. Het hele intake formulier maakt al dat er naar het gehele plaatje wordt gekeken, ik voelde me meteen serieus genomen! We hadden echt even iemand nodig die ons ging vertellen hoe we de vicieuze cirkel konden doorbreken. En ja wel hoor, spoiler alert..... GELUKT! 2 dagen later waren de nachten weer van ons. Nu soms nog een wat pittige nacht, maar we hebben nu de juiste handvaten aangereikt gekregen waardoor het ontzettend goed gaat.

Oef! We slapen terug :-)

Wij hadden een heel fijn contact met Kirsten. Ze luisterde naar de slaapproblemen van onze dochter en met enkele, kleine aanpassingen sliep onze dochter na 2 nachten door. Een verademing! Onze dochter leerde zelfstandig in slaap vallen, wanneer ze nu 's nachts nog eens wakker wordt, heeft ze geen hulp meer nodig om terug in slaap te vallen. Dank je wel! Wij zijn terug uitgerust... Happy baby, happy ouders. :-)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Van de speen af in 2 dagen!

Wij zaten al een tijdje te twijfelen om een consult te doen via slaaptipsvoorbabys. Het schema volgden we al maar een grote stoorzender in het slapen van onze baby was de speen. Deze spuugde ze continu uit, met wakker worden/huilen als gevolg. Zelf pakken vertikte ze en op een gegeven moment moesten we er elke 10 min uit. Uiteindelijk toch een consult aangevraagd en het was de beste beslissing ooit. We waren nog precies op tijd om het slapen met de speen af te leren (9 maanden oud). Na een goed gesprek met Richelle gaf zij ons een methode om de speen af te leren. Het zouden pittige nachten worden maar het viel ons alles mee. Alleen het inslapen was lastig maar snachts sliep ze gelijk door. Met 2 nachten was het klaar, en na een week was ze echt gewend. We hebben er gelijk voor gekozen om overdag de speen ook niet meer te geven, dus nu is ze er volledig vanaf! Sindsdien slaapt ze van 7 tot 7 uur! We kwamen er nu ook achter dat ze eigenlijk een buikslaper is, wat voorheen niet lukte met de speen. Omdat het eerste gesprek maar 30 min duurde, hadden we na een week nog 30 min om te bespreken hoe het was gegaan en of we nog vragen hadden. Richelle heeft ons goed geholpen, was heel meelevend en geeft je het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen. Dat is heel fijn!

Superfijne hulp

Vanwege koemelkallergie heeft slaap de eerste maanden niet de eerste prio gekregen bij onze dochter, waardoor er wat slaapassociaties in waren geslopen en waardoor we met maand 5 inmiddels bijna niet meer sliepen ‘s nachts, ondanks dat we het ritme van slaapmiddelen voor baby’s al volgden. Kirsten heeft ons super goed geholpen met veel heldere uitleg over de methodes die ze aanraadde, waardoor onze dochter nu zelfstandig in slaap valt, cyclussen koppelt en doorslaapt in de nacht! En als ik tussendoor nog een vraag had, antwoordde ze ook supersnel. Aan alle ouders die dit lezen en twijfelen hulp in te schakelen (want wat moeten ze je nog vertellen, op het internet is toch alles te vinden?): DOEN! Het helpt echt er met een expert over te praten.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

We hebben een telefonisch consult gehad met Frouke. Het was een heel fijn gesprek. De aandacht werd gelegd op de schema. Na kleine aanpassingen hebben we de overige tips toegepast. Het waren fijne hele concrete tips. Binnen no time merkte we verschil in het slaapgedrag van ons dochter. We hebben ons nachtrust weer terug.

• Door wie ben je geholpen? Frouke

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl