Fijn gesprek met goede adviezen

Wij hebben een heel fijn en prettig telefonisch consult gehad. Jessica nam de tijd om naar ons te luisteren. Ze heeft ons praktische tips en adviezen gegeven waar we direct mee aan de slag zijn gegaan. En met resultaat. Ons zoontje slaapt door in z’n eigen bed. Later in de week hebben we nog een korte terugkoppeling gehad waar we nog een aantal vragen konden stellen. Kortom: een aanrader voor als je kind problemen ervaart met slapen. Niet alleeen ons zoontje slaapt nu beter, wij als ouders ook.

Na 8 maanden weer doorgeslapen

Onze tweede sliep zowel overdag als nacht erg slecht. Na lang overwegen en uitstellen (want wij kunnen dit toch wel?), hebben we een consult via slaaptipsvoorbabys.nl ingepland. De tips in de gids die met de afspraakbevestiging werd meegestuurd gaf ons al wat eerste handvatten die al merkbaar effect hadden. Ons videoconsult met Jessica was erg geslaagd. Samen met haar hebben we een helder plan van aanpak gemaakt. Het was een weekje wennen, voor zowel ons als onze zoon, maar de structuur en regelmaat waren de oplossing. Hij is merkbaar uitgerust en daardoor ook goed in zijn sas. En wij dus ook! Jessica, bedankt voor het fijne gesprek en je tips!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Wauw, hadden we dit maar eerder gedaan.

Al eerder hoorden we over slaaptipsvoorbaby's, maar, we dachten steeds 'het komt wel'. Onze zoon is van jongs af aan niet een goede slaper geweest. Maar, met vlagen ging het ook weer goed en dat geeft de burger moed. Toen we er pas helemaal doorheen zaten (met een leeftijd van 13 maanden weer 2x per nacht wakker en niet te troosten) hebben we hulp ingeroepen. En hadden we dat maar eerder gedaan. Met Fenna sleutelden we aan het schema en na 1 dag zagen we al verschil, na 3 dagen waren we eigenlijk 'om'. Het ritme klopt, onze zoon gaat slapen en weet dat hij moet slapen als we hem in bed leggen en hij heeft ons in de nacht niet meer nodig om in slaap te komen. Bij twijfel? Vooral doen!

Slaaptraining werkt

Onze zoon van 5 maanden sliep slecht omdat hij moeite had om zelf in slaap te vallen. Sam heeft ons een zetje in de rug gegeven om de training te doen. Erg fijn om met iemand te kunnen overleggen. Je baby laten huilen is niet leuk, maar na 1 avond had hij het door en sinds dien slaapt hij de nachten bijna door (en ik ook!).

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Fijn gesprek met goede tips

Een heel prettig telefonisch consult gehad met Berdien. Van te voren had ik al veel research gedaan op de site en Instagram. Ook al veel toegepast thuis, toch nog een consult geboekt. Het was heel fijn om even met iemand te sparren die er echt verstand van heeft, fijn om te horen dat we al goed bezig zijn. Wat goede tips gekregen over hoe we dingen eventueel anders kunnen aanpakken. Hier nog geen doorslaper maar dit komt o.a door keuzes die wij zelf maken, daar zijn wij ons bewust van. Maar verbetering zit er al zeker in! Alle hoop dat dit goed komt, meer vertrouwen gekregen door dit gesprek, bedankt!

Resultaat na 1 nacht

Wij hebben hele fijne tips gehad van Jessica. Met haar tips hadden we na 1 nacht de nachtvoeding gestopt en na 3 nachten sliep onze dochter door van 23u tot 6u, echt een cadeautje voor ons! Omdat ons eerste contact korter was dan een uur, hadden we nog een tweede afspraak zodat we nog aanvullende vragen konden stellen. We kunnen weer aan de slag om ook de voeding van 22.30 af te bouwen. Onwijs bedankt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Super fijne slaapcoach met goed tips

Na 7 maanden elke avond in de weer te zijn met onze zoon na onrustig slapen Savonds en het wakker worden van onze 4 jarige zijn ,hebben wij de hulp ingeroepen van deze slaapcoaches. Kirsten heeft uitgebreid de tijd genomen om ons verhaal aan te horen en uiteindelijk de tip gegeven om te beginnen met de methode waiting approach. Super spannend en het huilen ging door merg en been maar elke avond werd het huilen korter. Ryan maakt nu hele nachten slaap en Savonds af en toe nog een beetje huilen. Maar we hebben weer rust in de tent. Super fijn. En erg dankbaar

Uitstekende hulp!

Onze dochter van 7 maanden was vanaf 3 maanden oud totaal uit haar slaapritme vanwege een spreidbroek. Overdag sliep zij alleen maar hazenslaapjes en in de nacht werd zij elke 2u huilend wakker. Nadat wij zelf al een aantal dingen geprobeerd hadden waarop het wisselend beter ging maar ze uiteindelijk toch weer in het oude patroon terug viel, hebben we besloten om een telefonisch consult te boeken. Met de uitstekende hulp & tips van Fenna hebben wij haar binnen een week op een goed ritme weten te krijgen waardoor zij nu ook een slaapje van 1,5u maakt tussen de middag, en in de nacht slaapt van 19-7u non-stop!! :) Super fijn!! Zeker een aanrader & de moeite / het geld waard! :)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Niet twijfelen maar doen!

Voor de tweede keer hebben wij contact gehad met een van deze super dames. Het slapen van onze zoon van 10 maanden ging even wat minder vandaar voor de 2e keer contact opgenomen. We krijgen na een telefonisch consultant nieuwe tips en zijn hier meteen mee aan de slag gegaan. Na 3 dagen sliep onze zoon weer goed. Ik had nog wel wat vragen tussendoor en die mocht ik gewoon per mail sturen en kreeg ik meteen antwoord op. Mocht je twijfelen om contact op te nemen dan kan ik je alleen maar adviseren DOE het! Je bent daarna zo blij en vooral heb je meer vertrouwen. Elk kindje is andere maar je hebt de bevestiging weer dat je het goed doet en het ook zeker goed gaat komen! Volg ze ook op Instagram. Daar komen heel veel fijne en handige tips voorbij.

Fantastisch!!

Na succes met de ondersteuning van Slaaptipsvoorbabys bij onze eerste zoon, hebben wij na de geboorte van onze tweede zoon hun hulp weer ingeschakeld. Op een hele fijne manier krijg je adviezen die echt helpen, je voelt je tegelijkertijd ook ondersteund op zoveel meer vlakken dan alleen het slapen. Dankzij Fenna van slaaptipsvoorbabys is ons tweede zoontje ook een top slaper.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Coachingstraject

Wat een fijn consult!

Wij hebben voor onze dochter van vier maanden een telefonisch consult geboekt bij Frouke. Onze dochter sliep nog met een speentje, maar had daar een slaap associatie mee, waardoor ze maar korte hazenslaapjes maakte en elke keer de speen terug gegeven moest worden. Na een hoop goede adviezen, we echt met elkaar de diepte in gingen rondom haar slaapgedrag, zagen wij in een week tijd een enorme verbetering! Ze slaapt nu zonder speen (dat was even spannend ) en maakt nu veel betere slaapjes, bijna geheel volgens routine. Een vrolijk en uitgerust meisje voor terug! Zeker aan te raden als je wat handvatten wilt, of even door alle tips en adviezen op internet de bomen door het bos niet meer ziet. Wij hebben hier veel aan gehad!

• Door wie ben je geholpen? Frouke
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Fijn om weer houvast te hebben!

Ons dochtertje van 11 maanden was een beetje aan het rommelen met haar en onze nachtrust. Ze was allang van de nachtvoeding af, maar dit was de enige manier waarop ze snachts in slaap viel.. na het gesprek wisten we wat wij moesten doen, Frouke heeft ons handvatten gegeven. Na 1 nacht afzien ging het al veel beter!! Ze heeft geen nachtvoeding meer nodig gehad om in slaap te vallen.

• Door wie ben je geholpen? Frouke
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Heldere tips en heel erg meedenkend!

Ik heb een consult met slaaptipsvoorbabys gedaan en ik vond dat er echt goed werd geluisterd en advies op maat werd gegeven. We kregen alle informatie ook nog eens super uitgebreid in de mail nagestuurd zodat we dit altijd konden terug kijken. Dat, in combinatie met de filmpjes en info op de site maakt dat je echt alle tools hebt om aan de slag te gaan.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Fijn dat er zo met je wordt meegedacht!

Positief, meedenken met de visie/werkwijze van ouders, snelle reactie

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Beste tips voor mij als nieuwe moeder

Niemand had mij als nieuwe moeder ooit iets verteld over wakkertijden. Bij week 6 begonnen met jullie schema’s, was eerst even wennen voor de kleine. Ons kindje is nu bijna 4 maanden en ik kan hem na de aanbevolen wakkertijd gewoon in bed leggen en dan valt hij in slaap. Zo veel rust voor ouders en baby! Hij slaapt zelfs sinds een tijdje door in de nacht. Zonder jullie had ik dit allemaal niet kunnen bereiken en raad iedereen aan om in ieder geval een cursus te volgen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Webinar

Van strijd om te slapen, naar fijn slapen!

Wat zijn wij blij dat we uiteindelijk voor een telefonisch consult zijn gegaan. We hebben even getwijfeld, maar wat een resultaat. Met behulp van Marleen slaapt ons dochtertje nu zelfstandig in zonder strijd en vervolgens de nachten door van 19.00 tot +/- 06.30 uur. Als ze wakker word slaapt ze ook zelfstandig weer in. Het was even een uitdaging om dit voor elkaar te krijgen, maar Marleen bleef heel lief, kwam met passende tips en gaf ons vertrouwen. We hebben heel veel aan haar gehad en zijn erg dankbaar!

• Door wie ben je geholpen? Marleen

Een slapende dochter.

We hebben 2x een telefonisch consult geboekt bij slaaptipsvoorbabys. Beide keren als positief ervaren. Een luisterend oor, ideeen uitwisselen en als partners weer op 1 lijn komen om zo te zorgen dat ons kindje weer lekker ging slapen.

Duidelijk en zeer behulpzaam

Fijn om een leidraad te krijgen over slaapschema's. De theorie in de gids is ook leerzaam en helpt je om het slaapgedrag beter te begrijpen.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids 0-16 weken

Geweldig geholpen, meteen effect!

Onze zoon van 5 maanden werd ‘s nachts meerdere keren wakker. Ook begon zijn dag elke ochtend tussen 5:00 & 5:30. Overdag zelf in slaap vallen lukten ook niet. Na een video consult met Berdien ging dit vanaf dag 1 al een stuk beter. Na twee weken slaapt onze zoon goede dutjes overdag en zelfs in de avond van 18:45 tot 6:00 door. Dit door een goed schema en duidelijke uitleg bij hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Na het bellen ook fijn om alles wat besproken is na te kunnen lezen op de e-mail. Het is een echte aanrader als er slaapproblemen zijn!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Fijn, laagdrempelig consult met veel ruimte voor vragen en prettige begeleiding.

Berdien luisterde goed naar de problemen die wij ervaarden met onze dochter en heeft gericht advies gegeven waar we gelijk mee aan de gang konden. Al na 2 avonden sliep onze dochter in de avonden makkelijker in en slaapt ze rustiger en langer door. Ze komt nu nog maar voor 1 voeding ipv elke paar uur wakker te worden. We hebben er vertrouwen in dat we de nachtvoeding ook goed kunnen gaan afbouwen met de gekregen tips. Heel fijn advies!

Super fijn!

Super fijn geholpen door Sam. Met wat tips en adviezen die zeer makkelijk toe te passen zijn is het resultaat dat onze zoon nu door slaapt. Sam is prettig in contact en de adviezen zijn echt persoonsgericht nav de ingevulde formulieren. Neemt de tijd en doordat we tijd over hadden nog na 2 weken de overige tijd benut met een opvolging. Heel fijn voor de laatste vraagjes en fine tunen van de tips en adviezen. Dit hadden we echt veel eerder moet doen! We zijn heel blij met een tevreden slapend kind!!

snel en daadkrachtig

Toen ons zoontje zes weken oud was, hebben wij hulp gekregen van Richelle. Hij sliep destijds alleen in mijn armen (overdag als 's nachts) en overdag (bijna) niet in slaap te krijgen. Richelle heeft ons vanaf week zes geholpen tot het aanbrengen van structuur en het bieden alternatieven hoe we ons zoontje in zijn eigen bedje in slaap konden krijgen. Het opvolgen van haar tips werkte als trein! Binnen een paar dagen zag de wereld er heel anders uit! Sindsdien heb ik eigenlijk (op de normale strubbelingen na) geen problemen meer gehad t.a.v. het slapen. I Wat ik daarnaast zo fijn vind aan Richelle is dat ik haar nu nog steeds (3 maanden later) even kan mailen als ik ergens vastloop en dan erg snel een fijne reactie krijg en verder kan!

• Door wie ben je geholpen? Richelle

Bevestigend

Tijdens het consult werd mijn gevoel bevestigd. Mijn dochter had niet nog 3-4x honger per nacht maar wist gewoon nog niet hoe ze door moest slapen. Ik kreeg goede handvatten om dit patroon te doorbreken en na een paar nachten zat ik op 1x voeden ipv 3 tot 4 keer!! Pffff wat een verademing :-).

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

De tips om onze dochter af te helpen van de speen zijn zeer effectief geweest!

Onze dochter werd regelmatig wakker voor haar speentje. Met de tips van Richelle was ze binnen twee dagen af van de speen en slaapt ze door van 19.00 tot 07.00. Heerlijk!

• Door wie ben je geholpen? Richelle

Minimale aanpassing - Maximaal resultaat

Fenna is een kundige vrouw, dat hoor je direct. Ze luisterde goed naar ons verhaal en wist ons vrijwel meteen op weg te helpen dmv het adviseren van enkele kleine aanpassingen (en ons te bevestigen in wat we al goed deden, wat ook heel fijn is). Geloof het of niet, sindsdien hebben we een 7 maanden oud bijna-altijd-doorslapertje en onze avonden vrij. Dit ipv 2x per nacht wakker voor voeding en ‘s avonds nog 1 of 2 keer komen voor troost. Heel dankbaar!

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl