Na maanden zelf proberen en steeds verder verwijderd raken van goede nachten, hebben we gebruik gemaakt van een video consult (met Frouke) dit is echt de beste beslissing in tijden geweest. Allereerst is het super fijn om je hele ritme en alles wat je doet te delen met iemand. Om hier vervolgens tips in te krijgen wat verschil kan maken. Ik vond het super prettig dat het een heel fijn gesprek was, waar ik mij niet veroordeeld voelde in de keuzes die wij tot nu toe hadden gemaakt. De tips werken echt heel erg goed en we slapen alle drie stukken beter!
Na een jaar enorm slecht te hebben geslapen, en ik emotioneel en lichamelijk het allemaal niet meer aan kon door veel te lang door te lopen en niet aan de bel te trekken. ik had het gevoel dat ik anders als moeder gefaald had omdat het me niet lukte onze eigen kind in slaap te krijgen, omdat onze jongste snachts om de 2 a 3 uur huilend wakker werd. Maar na een uitgebreid gesprek met Jessica (slaapcoach), hebben we goeie handvatten gekregen om jonah zelf weer in slaap te laten vallen .( deze methode heeft ons even 4 nachtjes even doorzetten gegeven) maar daarna..... echt alsof er een knopje om was gezet sliep hij gewoon van 19:00 tot 07:00 ! Ik had eerst zoveel twijfel of ik dit wel wilde doen, maar het is het allemaal tien dubbel waard geweest! Wij zijn echt ontzettend blij dat we onze nachtrust weer terug hebben, en gaan zekker met twijfels over dingen weer terug naar dit prachtige coaching bedrijf! GEEN OUDER HOEFT DIT ALLEEN TE DOEN! bedankt voor alles , en blijf door gaan met ouders helpen, jullie worden zo gewaardeerd
Na het insturen van ons verzoek konden we de eerst volgende werkdag al terecht. We hebben een heel prettig gesprek gehad en zijn vol goede moed aan de slag gegaan. Door de duidelijke handvaten wisten we wat we konden verwachten en voelden we ons zeker over wat te doen. We merkten direct na de eerste nacht verbetering en nu een paar dagen verder zijn we zo tevreden met hoe het slapen gaat. Zo blij dat we de keuze hebben gemaakt hulp in te schakelen. Ik kan het iedereen aanraden!
Na ruim 5 maanden zelf wat te proberen met onze tweeling hebben we er toch voor gekozen om een keer te bellen met Kirsten. We hadden overdag alleen een schema wat betreft eten en het slapen was erg moeilijk. Ook hebben we één baby die wel goed slaapt en één die minder goed slaapt. Na een keer gebeld te hebben met Kisten merkte we na 2 a 3 dagen al heel erg veel verschil. De kindjes gingen moeiteloos mee in het schema voor overdag en de nachten ging daardoor ook snel stukken beter! Buiten het schema hebben we ook gebruik gemaakt van de slaapmethode die ze aanraden. Dit was even pittig (vooral voor jou als ouder) maar ook daarin merkte we heel snel resultaat. We hebben nu een heel fijn schema voor overdag en in de nachten hoeven we er of niet meer uit of misschien 1x. Lang verhaal kort, het is zeker het geld waard!
Onze dochter van 1.5 is een vroege vogel maar toen de ochtenden voor 5 uur begonnen vonden we het tijd dat we toch eens gingen kijken of hier nog iets anders in mogelijk was. In de afgelopen 1.5 jaar al vaker een slaapcoach overwogen maar elke weer uitgesteld met de gedachte 'het is een fase' of 'dit hoort er ook een beetje bij'. Maar toen toch de stap genomen. Met wat kleine aanpassingen slaapt onze dochter nu uit tot half 7/7 uur!
Super fijn geholpen! We kregen gepersonaliseerd advies voor onze situatie. Onze dochter sliep alleen nog óp ons en wilde gewoon echt niet in haar bed. Nadat Richelle onze situatie had aangehoord kwam ze advies speciaal voor ons. En uiteindelijk is dit helemaal goed gekomen en we hadden ook snel resultaat. We hebben nu allemaal onze slaap weer terug.
Enige waar ik van baal: Waarom hebben we dit niet eerder gedaan? Na veel meegelezen te hebben op instagram, bleef het maar knagen. Ons zoontje was veel ziek geweest, waardoor zijn slapen steeds korter werd ‘s nachts. De late fles durfden we niet af te bouwen, want hij kwam tenslotte al tussen 04.00-05.00 voor een fles, na een consult met Frouke en duidelijke afspraken gemaakt te hebben, gingen we aan de slag. Waren maar kleine aanpassingen en wat denk je: vanaf nacht 2 sliep ons zoontje door! Vanaf nacht 3 zelfs van 19.00-07.00 en moesten we hem wakker maken, nooit durven dromen! Geen late fles, een tevreden en uitgerust mannetje. Frouke luisterde naar ons, stelde een plan op en na 30min waren we er klaar voor, hierdoor hebben we later nog eens 30min gepland. Heel fijn en super blij met Frouke!
Na wat kleine aanpassingen in ons dagritme slaapt onze dochter s nachts door! Heel fijn om na drie maanden elke nacht wakker te zijn geweest tussen half 2 en 5. De hulp van Anne was to the point en concreet zodat we meteen aan de slag konden. Wij hebben het telefonisch consult als heel fijn ervaren!
Ik had maar 1 consult nodig voor wat tips om dochter van 2 jaar weer zelfstandig in slaap te laten vallen. De hulp van slaapcoach Frouke was dus zeer effectief wat mij betreft!;)
Onze zoon van 16 maanden was een onrustige slaper. Hij werd vrij regelmatig in de nacht wakker en het lukte hem niet altijd zelf weer in slaap te vallen. In een telefonisch consult met Fenna hebben we een aantal concrete tips gekregen waar we mee aan de slag zijn gegaan. Met een paar kleine veranderingen slaapt onze zoon nu al 2 weken door. Super fijn om wat tools en vertrouwen te krijgen!
Aan de hand van de tips die we hebben gekregen, slaapt mijn dochter nu door! Je krijgt na het consult een uitgebreid verslag van wat er besproken is, dat vond ik erg fijn!
Fijn consult met Richelle gehad, we hebben bij ons zoontje (8 maand) de waiting approach methode toegepast. Hij begon snachts steeds onrustiger te worden en moesten er wel 10 keer heen. Eerste avond was wel even de minuten aftellen, maar hij werd na 50min rustig en ging slapen. Tweede nacht een klein half uurtje en de derde nacht sliep hij door! (Hij kreeg vaak nog een late fles en in de nacht een slok maar dat is er ook gelijk af nu ) slaapt nu tot de volgende morgen! Zo fijn We moeten er soms nog wel een keer heen voor de speen, maar die moet hij nog leren zelf te pakken
In februari hadden wij een telefonische consult met Marleen omdat mijn dochtertje van 7 maanden de ene week terrornachten had en de andere week stabiel sliep. En ook overdag waren de slaapjes vaak instabiel. Marleen gaf een paar super handige tips, over de lengte van de slaapjes, speen en slaapmethode en dat werkte super goed!! Ritme daardoor iets aangepast, veel geoefened met speentje en ons dochtertje slaapt sindsdien elke nacht stabiel door en ook de slaapjes overdag gaan super! Dank!!!
Onze dochter van 8 maanden deed graag korte slaapjes op de dag en kwam ook nog vaak voor een voeding in de nacht. Fenna heeft ons geholpen het ritme aan te pakken en heeft methodes aangereikt om aan de slag te gaan met slaaptrainen. Na een week gaf dit al resultaat. Onze kleine meid doet nu hartstikke goede middagdutjes en de avonden/nachten gaan ook steeds beter. Dit hadden we eerder moeten doen!
Na 13 maanden met gebroken nachten was ik benieuwd of Anne ons verder zou kunnen helpen. Ik durfde geen verwachtingen uit te spreken, alle tips waren welkom. De eerste avond en nacht was er al verbetering en na 3 nachten sliep onze dochter door. En dat doet ze nog steeds. Ook haar ochtend dutje en middagslaapje gaan nu goed. Wij zijn onwijs blij met dit resultaat!
Via beeldbellen een erg prettig gesprek gehad met Frouke, waarin we goede tips kregen over de slaapregressie van onze dochter. We hadden samen een plan gemaakt en we waren er helemaal klaar voor om dit toe te gaan passen. Echter, besloot onze dochter vanaf die avond zelf weer door te gaan slapen, waardoor we het niet hebben hoeven gebruiken.. haha. Toch hebben we nu een plan klaar liggen voor als er weer een slaapregressie/lastige slaap periode zal plaatsvinden. Dit geeft een fijn gevoel.
Wij twijfelden erg lang voor we een consult inplanden, maar toen mijn man nachtdienst weer oppakte en ik de nachten er alleen voor kwam te staan heb ik toch geboekt. We hadden gelijk resultaat! De handvaten die ons gegeven zijn heeft geholpen ons als koppel meer op één lijn te brengen 'wat te doen' wat betreft het slaap ritueel van onze dochter. Gelijk vanaf nacht 1 met de methode slaapt onze dochter door. Het is even volhouden, maar door het fijne gesprek met Berdien met volle vertrouwen de methodes toegepast. Ik zou dit zeker aanraden als je toch dat ene zetje nodig heb tom te weten wat je al doet goed is en je wel een extra handvat en zelfvertrouwen kan gebruiken!
Wij hebben contact gehad met Marleen omdat ons zoontje (bijna 9mnd) al maanden slecht sliep..we waren helemaal aan! Na de tips aan de slag gegaan en het gaat super goed. Met wat kleine aanpassingen slaapt onze vriend veel beter en als hij wakker lost hij het zelf op! We zijn Marleen ontzettend dankbaar! We hadden dit veel eerder moeten doen
Heel fijn telefonisch consult met Fenna gehad. De tips waren duidelijk en we konden direct aan de slag. Daarna nogmaals een consult om de resultaten door te spreken en ook deze was prettig. De tips hebben echt geholpen; ons zoontje slaapt nu langer door in de ochtend. Een aanrader! Voor iedereen die twijfelt: gewoon doen!
De webinar van 4-8 maanden gevolgd. In 1,5 uur veel geleerd over de slaapbehoefte van een baby. Heel veel handige tips gekregen en op het eind veel tijd voor vragen. Er wordt naar iedereen geluisterd en een helder antwoord gegeven. Ik ga het thuis gelijk toepassen!
Fijn om even duidelijke informatie te krijgen en achteraf vragen te kunnen stellen!
Het was super fijn om met iemand te sparren over iets wat op dat moment erg belangrijk is in je leven. De adviezen en tips geven zelfvertrouwen en het steuntje in de rug om door te zetten!
Wat zijn wij goed geholpen door Berdien. Onze dochter van 7 maanden werd vaak onrustig in de nacht wakker en ging dan weer slecht slapen. Ook had ze nog een fles nodig om in slaap te komen. Met goede tips zijn wij aan de slag gegaan en ze slaapt nu de hele nacht door en heeft geen voeding meer nodig of ons om weer in slaap te komen. Kan het iedereen aanraden.
Ondanks emigratie naar Amerika gemakkelijk consult kunnen boeken door de vele aangeboden tijden! Mijn bijna 4-jarige sliep al een jaar bij ons in bed en wat een gigantisch moeilijke verandering leek, boekte binnen 48 uur succes met behulp van de vele goede tips en duidelijke slaaptraining! Ons gezin in nood is gered!
Na de zoveelste gebroken nacht uit frustratie een consult geboekt voor de volgende dag. Ik had al heel veel informatie gelezen maar door het gesprek kreeg ik zelfvertrouwen in hoe we het aan gingen pakken. De 'waiting approach' methode is een lastige maar ik ben consequent gebleven en de eerste avond ging zo veel beter dan verwacht!! Hij heeft op nacht 3 zelfs al (buiten 1 voeding om) doorgeslapen! Ik zie dat het mijn zoontje goed doet want hij krijgt veel meer slaap. Vandaag het record van 7 minuutjes huilen/jengelen. Zoals vele zeggen: 'had ik eerder moeten doen'
Lage Vuurscheweg 27
1251TS Laren
Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl