Supersnel contact en snelle en makkelijke oplossing

Onze dochter werd al weken wakker. Na 1 consult met Fenna was dit verleden tijd. Van standaard 5:00 uur wakker naar (binnen 1 week) standaard 6:30 wakker. En dat op een heel makkelijke manier. Echt een aanrader!

Geweldig!

Ons zoontje 16 maanden zat in een lastige fase. Hij werd, na 3 maanden heel goed geslapen te hebben, in ene 's nachts weer wakker en ook het in slaap vallen was een drama. Daarnaast begon hij met zijn hoofd tegen de spijlen van zijn bed te bonken zodra hij boos werd. Na het twee maanden te hebben aangekeken hebben we de hulp van Kirsten ingeschakeld. Kirsten had hele bruikbare tips en methodes die we konden toepassen. De eerste avond en nacht was even doorzetten. Ons zoontje wilde niet zelfstandig in slaap vallen en 's nachts weer tussen ons in slapen. Maar na 40 minuten de methode te hebben toegepast, viel ons zoontje zelf in slaap in zijn eigen bedje. Dit viel ons al best mee. De volgende dag hebben we dezelfde methode toegepast bij het naar bed gaan, toen was het binnen 30 seconden stil! Die ochtend werden we verrast wakker, hij is niet wakker geweest! Sindsdien geen problemen meer met het naar bed brengen of er s nachts uit te hoeven. Nooit gedacht dat dit probleem zo snel kon worden verholpen. We zijn echt MEGA blij dat Kirsten ons heeft geholpen en hadden dit veel eerder moeten doen!

Bij twijfel, DOEN!

Bij ons tweede kindje hebben we gebruik gemaakt van een slaapcoach. We waren de luxe gewend van ons eerste zoontje die met 6 weken doorsliep en bij 3 maanden van 19:00 tot 07:00 op één oor lag. Bij onze tweede was dit anders (en eigenlijk ook gewoon héél normaal), maar ik werd er enorm onzeker van. Ons tweede kindje werd ‘s nachts geregeld wakker, niet persé voor een voeding, maar uit gewoonte had ik het idee. Met de speen was hij wel weer voor een uurtje rustig te houden, maar het brak mij op om dit 3 tot 4 keer per nacht te moeten doen en tijdens de middagdut. Ik lag gespannen in bed, zat in de avond stijf van de zenuwen op de bank en tijdens de middagdut ging ik (als mijn man thuis was) gauw weg van huis, omdat ik bang was dat onze kleine (te vroeg) wakker zou worden. Veel stress en spanning dus. De speen bleek de boosdoener te zijn. Onze kleine viel namelijk wel makkelijk zonder speen in slaap, maar was gewend om mét speen opníeuw in slaap te moeten vallen. Hij was afhankelijk geworden van ons door hem steeds de speen te geven. Met wat tips van Kirsten zijn we aan de slag gegaan. Hele logische en handige tips en het fijne is gewoon dat iemand je zegt wat je moet doen (als het ware huiswerk opgeeft) en je niet hoeft te twijfelen of dat een goede tactiek is, want de tactiek is gewoon goed. De eerste nachten waren heftig; maar onze kleine heeft nu al 3 nachten doorgeslapen met maar 1x wakker voor een voeding. De slaapjes overdag gaan ook super. Soms nog even wakker, maar door niet direct te reageren, valt hij zelf weer in slaap. Natuurlijk af en toe een mindere nacht, maar we kunnen zeker zeggen dat er vooruitgang is!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn contact en duidelijke tips en uitleg

Slaapconsult aangevraagd aangezien ons zoontje van 20 maanden steeds vaker huilend wakker werd snachts en erg vroeg smorgens de dag begon. We waren ons ten einde raad. Met wat tips en een geadviseerde slaaptrainings methode aan de slag gegaan. Binnen 2 weken al enkele vooruitgangen zichtbaar. We zijn er nog niet, maar zijn zeker al dankbaar voor wat het ons gebracht heeft.

• Door wie ben je geholpen? Maxime

Super goed geholpen!

Tess heeft ons heel goed geholpen. Onze dochter van 17 maanden was heel veel (en lang) wakker in de nacht. Met een aantal makkelijk toepasbare tips, gaat het nu veel beter. Een heel waardevol consult!

Puntjes op de “i”

Zoontje van inmiddels 10 maanden heeft altijd heerlijk tot half 7 uur doorgeslapen tot ongeveer 2 maanden geleden. Vanaf dat moment iedere ochtend tussen 4 en 5 uur wakker. We hebben een slaapconsult aangevraagd waarbij er goed naar ons verhaal werd geluisterd maar helaas nog zonder resultaat. Aan de hand van het slaapconsult voornamelijk aanpassingen gedaan in slaapritme overdag. Aanpassingen gingen goed maar alsnog is ons zoontje rond 5 uur iedere ochtend wakker. Hopelijk kunnen we de puntjes nog op de i zetten zodat ons zoontje weer doorslaapt tot 6 uur.

• Door wie ben je geholpen? Anne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Prettig contact met goede bruikbare tips!

Na 2,5 maand slapeloze nachten hebben we toch de stap genomen om een slaapcoach in te schakelen. Niet geschoten is immers altijd mis en we verlangden weer naar een nacht goede slaap! We volgden de ‘standaard’ schema’s al, dus waren benieuwd wat de slaapcoach nog kon toevoegen. Tess heeft ons verhaal aangehoord en kwam in het gesprek meteen met een paar kleine aanpassingen in het schema en tips voor een slaaptraining. Kort na het gesprek merkten we al verschil en het slapen gaat nu stukken beter. Gaat elke nacht moeiteloos? Nee, maar door de nachten die wel goed gaan hebben we meer energie om ermee om te gaan. Een nachtje wat minder nachtrust hoort ook gewoon bij een dreumes. We zijn ontzettend blij dat we het consult hebben geboekt!

Kleine aanpassing, groot verschil

Door een tip, waar wij nooit aan hebben gedacht, slaapt onze dochter weer tot een acceptabele tijd.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Heel snel en goed geholpen

Mijn 5 maand jonge zoon deed alleen maar hazeslaapjes. Na een slaapconsult kreeg ik heel wat tips om mee aan de slag te gaan. Na 4 dagen oefenen kan mijn zoon de hazeslaapjes koppelen en slaapt hij zowel overdag als ´snachts veel beter.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Super duidelijk, leerzaam, helpend en meedenkend per situatie.

Wij hebben een consult gehad met Marleen voor ons zoontje van ruim 2 jaar. Het naar bed brengen was altijd drama. Zo ook het altijd vroeg wakker worden vanaf baby af aan, en brak ons echt op. Na het consult met Marleen was de eerste avond en nacht pittig. Maar de 2e nacht was meteen totaal anders. Ons zoontje ging meteen slapen zonder te huilen. Zo’n snel resultaat hadden we nooit durven hopen. Echt heel fijn en blij mee! Hadden we eerder moeten doen.

• Door wie ben je geholpen? Marleen
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Onze dochter slaapt de hele nacht door

Onze dochter sliep binnen een paar dagen de hele nacht door. Ik ben zo dankbaar voor de geweldige tips.

• Door wie ben je geholpen? Sam
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Onze dochter sliep binnen een week de nachten door!

De eerste nacht na het consult ging al zo veel beter, we merkten meteen verschil. Binnen een paar dagen bouwden we alle nachtvoedingen af en slaapt onze dochter soms wel 12/13 uur achter elkaar. De sfeer in huis is meteen zo veel beter, omdat we nu allebei precies weten wat we moeten doen, en waar we naartoe werken. Gun jezelf een consult!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Eindelijk weer een avondje chillen

Met hulp van Fenna hebben we op een lieve manier onze dochtertje wat meer zelfstandig kunnen laten slapen. Vooral in combinatie met borstvoeding was dit pittig. Ze krijgt nog steeds borstvoeding en slaapt ook nog eens redelijk goed door. We kunnen nu weer een beetje onze eigen dingen doen vanaf 20:00 wat het leven fijner maakt.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Weer nachtrust

Mijn zoontje van 18 maanden weigerde zijn middagdutje en slaap ‘s avonds nadat hij ziek was geweest hij ging erg liggen hoofdbonken. Na een consult gehad te hebben ben ik er meteen mee aan de slag gegaan en na 2 en nachten sliep hij weer! Ik zou dit gelijk boeken en niet twijfelen want het kan in kleine dingen zitten waar jezelf niet aan zou denken!

Het juiste redmiddel

Wat een fijn gesprek hebben wij gehad. Je wordt gehoord! Meteen werd duidelijk welke training we mochten gaan toepassen. Pittig is het altijd, maar we zijn met positieve zin gestart. Ook met het idee dat we al wekenlang aan het strijden waren, zonder resultaat. Onze dochter van ruim 6 maanden pakte de training erg goed op. Met een aantal dagen ziek zijn tussendoor, wisten we ook daarna de training weer op te pakken en hadden we precies met de 7 maanden ineens een doorslaap van 19.00-07.00 uur. De allereerste keer een nacht zonder onderbrekingen, hemels! En ook daarna blijft het goed gaan. We hadden net even dit advies, deze stap nodig om weer te kunnen genieten van het ouderschap. Want een goede slaap resulteert natuurlijk ook in een veel vrolijker, tevreden kind en energiekere ouders.

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Hoe dan?! Van 6 keer per nacht wakker naar doorslapen!

Nadat mijn zoon vaak 4-6 keer per nacht wakker werd, heb ik een videobelafspraak met Kirsten gemaakt. Na één nacht de ‘waiting approach methodiek’ ingezet te hebben slaapt mijn zoontje door! Hoe dan?! Het contact met Kirsten verliep heel fijn, de adviezen waren duidelijk en achteraf nog na te lezen! Kortom: dit had ik veel eerder moeten doen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Hadden we dit maar eerder gedaan!

Wat een duidelijke handvaten om mee aan de slag te gaan. Anne was heel duidelijk en concreet. Nadat onze zoon een half jaar slecht heeft geslapen, sliep hij na 2 a 3 nachten weer door. Met af en toe nog een wakker moment. Maar met de handvaten die we hebben gekregen wisten we nu hoe we ermee om konden gaan. Na 1 nacht was het weer rustig. Onze zoon slaapt nu 13 uur achter in elkaar en wordt smorgens weer vrolijk wakker!

• Door wie ben je geholpen? Anne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

De oplossing voor een goede nachtrust

Hele positieve ervaring. Gelijk aanpakken en binnen enkele dagen al een positief effect op het slaapprobleem. Zeker een aanrader. Kleine aanpassingen in structuur/gewoontes hebben gelijk geresulteerd in een stabielere nachtrust.

Wij slapen weer dooooor!

Ik dacht: niet geschoten altijd mis! We zaten nog niet met onze handen in het haar, maar hechten wel veel waarde aan onze nachtrust. Immers: goed slapen betekent ook meer waard zijn gedurende de dag. Daarom een slaapconsult gedaan, met op dag 1 al resultaat (de aanhouder wint!), dag 2 nog meer resultaat, etc, tot dat hij echt helemaal doorsliep op dag 5. Dus pas wakker rond 8 uur, fantastisch toch? En in slaap komen duurde ook altijd eventjes, maar nu slaapt hij meteen in! Zeker een aanrader, en met name ook eye opener.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Het consult was voor ons echt een stap in de goede richting!

Wij hebben het slaap consult als heel positief ervaren! We hebben goede handvatten meegekregen waar we mee aan de slag zijn gegaan. De eerste 3 nachten waren even lastig, maar daarna merkte we gelijk verbetering. Nu slaapt hij de nachten door of wordt hij soms nog eens wakker, maar nu weten we door het consult wel beter hoe we hiermee om kunnen gaan.

• Door wie ben je geholpen? Berdien
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Wij hebben een consult geboekt en hierbij Kirsten als coach gehad. Voor het gesprek hebben wij uitgebreid beschreven wat er gaande was. Onze dochter was altijd een voorbeeldige slaapster. Sliep al vanaf 3 maanden door. Bij de 1 jaar en 10 maanden ging het mis. Ze kon in een keer niet meer zelf in slaap vallen. Wij dachten dat dit te maken had met de 24 maanden slaapregressie, maar nadat het 3 maanden later nog steeds gaande was, dachten wij: dit hoort niet, dus hebben wij slaaptipsvoorbaby’s ingeschakeld. Kirsten kwam met hele goede tips en gaf aan wat we moesten doen. Ze gaf aan dat het binnen 5 dagen zeker over zou zijn. Wij dachten: dat kan niet, maar onze dochter sliep na 2 dagen weer als een roosje en zoals wij haar kennen. Tot op de dag van vandaag gaat het nog steeds erg goed en slaapt ze van 19u tot 8u. Wij mochten Kirsten berichten indien wij vragen hadden en ze antwoordde snel (erg fijn als je direct wilt handelen). Al met al zijn wij erg blij dat we hulp hebben ingeschakeld want het was met goede tips en goede inzicht zo opgelost.

Blij

Tess heeft ons heel fijn geholpen door haar advies gericht op onze situatie. We konden de tips gemakkelijk toepassen waardoor ons zoontje nu de nachten helemaal doorslaapt.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Niet twijfel: boek een consult!

Na een succesvol consult bij onze eerste, ook voor ons 2e kindje met 6 maanden een consult gehad. Kirsten begreep onze uitdagingen en gaf hele fijne adviezen. We voelden ons gehoord en dat gaf vertrouwen. De tips werkten fantastisch: onze zoon slaapt nu heerlijk 12 uur achter elkaar! Bedankt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Hele fijne hulp en houvast

Kirsten luisterde goed naar de slaap'problemen' en routine van onze dochter. Vervolgens heeft ze een plan op maat gemaakt, waar we mee aan de slag konden. In de dagen erna controleerde ze hoe het ging en of we nog vragen hadden. Kortom: we zijn heel erg blij met de hulp en het slapen ging binnen 2 dagen veel beter. Een hele erge aanrader! Ontzettend fijn om weer even een verfrissende kijk op de slaaproutine te krijgen en waar het beter kan.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Eindelijk slaapt onze zoon overdag en ‘s ochtends langer

Onze zoon van 4 maanden werd altijd na 30 minuten wakker. Doordat al een tijdje aanhield werd hij ‘s ochtends ook voort tussen 5 en 6 wakker. Gelukkig hebben we dit met wat hulp heel snel kunnen doorbreken!!

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl