Van 10 keer in de nacht wakker naar doorslapen van 19.00-05.00!

Wij hebben een heel fijn telefonisch consult gehad met Fenna. De tips die Fenna gaf heeft ons enorm geholpen, waardoor ons zoontje van 6 maanden inmiddels heerlijk doorslaapt! Het consult duurde maar 30 min ipv 60 min wat gepland stond. Hierop boodt Fenna ons aan 2 weken later nog eens terug te bellen om te evalueren. Heel fijn!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Fijn dat een professional meedenkt en tips geeft!

We zijn goed geholpen door Fenna. Ze probeerde goed in te leven en mee te denken. Met wat tips op maat zijn we in een beter dagritme gekomen en daardoor ook meer rust in de nacht gekregen. Het was prettig dat het gesprek in 2 delen werd gesplitst zodat we 3 weken later nog konden evalueren en bijstellen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Gebroken nachten na 1 consult verleden tijd!

Onze dochter sliep met 7 maanden zowel overdag als ‘s nachts nog niet goed, waardoor het hele gezin constant erg moe was. Myrthe gaf ons in een uur een hoop handvatten waardoor we met vertrouwen dezelfde avond nog konden starten met “slaaptraining”. We moesten rekening houden met 3 pittige nachten, maar onze dochter sliep vanaf de eerste nacht door, en nu nog steeds! Het slapen overdag gaat ook steeds beter, waardoor zij een stuk relaxter is (en wij dus ook). Hadden we dit maar eerder gedaan!

• Door wie ben je geholpen? Myrthe
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Vanaf het eerste moment goed geholpen

Onze zoon van 13 maanden werd 4 maanden lang tussen 04.00-05.00 uur wakker en wilde dan niet meer slapen. Alle ritmes, aspecten en wensen werden onder de loep genomen. We kregen het voorstel een nieuw ritme aan te nemen en vanaf dat 1 ging het goed. Door de laatste nieuwe tips gaat het tot op heden nog steeds goed. Onze zoon bleek te veel te slapen overdag waardoor hij s avonds klaar was om zijn dag heel vroeg te starten.

Goed op weg geholpen

Richelle heeft ons weer goed opweg geholpen met tips en advies om bepaalde slaap associaties af te leren. We zijn er nog niet en hebben nog een weg te gaan maar we gaan ons best doen. Het was fijn dat ons consult in 2 is gedaan zo konden wij na een week nog even bespreken hoe het is gegaan.

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Ons dochtertje sliep vanaf het begin al niet heel goed en zeker niet zelfstandig. We hadden veel al geprobeerd, maar na 7 maanden hadden we toch iemand met ervaring nodig die keek naar wat we beter konden doen. Fenna heeft ons heel goed geholpen met goede concrete tips en het was erg fijn om haar advies te krijgen. De eerste twee dagen waren heftig; van wiegend in slaap vallen naar zelfstandig slapen zonder ons was een erg grote stap voor onze dochter. Onze doorzettingsvermogen werd op de proef gesteld. Een paar dagen later merkten we al groot verschil. Onze dochter sliep snel zelfstandig en werd niet eens meer 's nachts wakker, terwijl we eerst meerdere malen naar haar toe moesten om haar te troosten. Natuurlijk zitten er nog wel dagen bij dat dit niet helemaal lekker gaat, maar over het algemeen gaat het super goed. We hadden na het eerste gesprek nog tijd over, dus hebben we een tweede afspraak ingepland. Dit vonden we ook super fijn, nog even feedback op wat nóg beter kon en advies op de punten waar we nog tegenaan liepen. Alles werd ook netjes nog op de mail naar ons toegestuurd, zodat we het advies en de tips nog in alle rust konden teruglezen. Al met al zouden wij dit iedereen aanraden!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Heel fijn consult met Fenna gehad!

Na een aantal maanden slapeloze nachten en niet meer weten wat wij moesten doen, hebben wij een consult met Fenna gehad. Fenna had zich goed voorbereid op onze situatie waardoor wij bruikbare tips hebben gekregen. Hierdoor heeft de kleine vooral overdag een veel beter ritme gekregen en heeft hij geleerd om zelfstandig in slaap te vallen. Fenna is heel fijn in contact en geeft je het gevoel dat je het niet verkeerd kan doen. Zeker een aanrader! Dit hadden wij eerder moeten doen:)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Na 9 maanden slaapt ons meisje door, en valt ze in slaap zonder te huilen!!

9 maanden lang sliep ons meisje slecht. Ze werd s'avonds en snachts vaak huilend wakker, dan rende ik er gelijk naar toe om haar weer rustig te krijgen. Ook naar bed brengen ging moeizaam, vaak wiegende of ik bleef er een poos naast zitten. Overdag had ik niet echt een ritme, omdat de ene nacht beter ging als de ander, waren de dagen ook altijd anders. Overdag sliep ze vaak hazenslaapjes. Elke keer dacht ik; ik kijk het nog een weekje aan, en dan ga ik een slaap coach inschakelen. Uiteindelijk dacht ik; Niet meer wachten, gewoon doen; en ik ben zo blij dat ik Fenna van slaaptips voor baby's heb gesproken via een telefonisch consult. Een paar kleine aanpassingen in het ritme, gaf mijn meisje duidelijkheid. En een slaaptraining, omdat ze nog niet goed genoeg zelf in slaap kon komen. Het was 2 dagen best intensief, maar daarna sliep ze door!! 2 dagen maar!! We genieten er nog elke dag van! & daardoor heb ik ook regelmaat in de dag waardoor ze vaste tijden naar bed gaat, en overdag ook veel beter slaapt. Ik had het veel eerder moeten doen, en ik raad het iedereen aan! Wat ik ook fijn vond is dat je echt is duidelijk weet hoe je het kan aanpakken, en dat je je begrepen voelt! Super bedankt Fenna voor al de fijne tips!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Fijn telefonisch consult met concrete tips

Als we onze zoon van 14 maanden 's avonds naar bed brachten ging hij huilen zodat je de kamer verliet. Daarnaast werd hij iedere nacht tussen half 12 en half 1 wakker en sliep dan niet meer verder in zijn eigen bed. In een telefonisch consult adviseerde Anne ons de Waiting approach methodiek toe te gaan passen. Na twee nachten was het patroon van 's nachts wakker worden en alleen bij ons in bed verder willen slapen doorbroken. Al snel konden we 's avonds ook gewoon de kamer verlaten zodra we onze zoon in bed legden. Omdat het eerste consult maar een half uur duurde hadden we nog een vervolgafspraak met Anne. Dit was heel fijn omdat je na twee weken toch weer met nieuwe vragen zit. We zijn er nog niet met onze zoon, want hij wordt nu vaak later in de nacht toch nog een keer wakker, maar is dan veel gemakkelijker gerust te stellen en hij slaapt weer door in zijn eigen bed. We blijven de tips van Anne toepassen en hopen dat er ononderbroken nachten in het verschiet liggen.

• Door wie ben je geholpen? Anne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Binnen 3 dagen resultaat :)

Consult ingepland omdat de nacht van ons dochtertje (8 mnd) liep van 17.00 tot 5.00, en we dit met rekken niet opgeschoven kregen. Dankzij de goede adviezen en het werken aan vooral de ochtendslaap schoof het ritme met 3 dagen al bijna een uur op! Daarmee bleef er direct ook maar 1 nachtvoeding over! Het rekken van de huidige wakkertijden tot de geadviseerde tijden lukte niet, daar kregen we een té moe'e baby van, dus dat na 1.5 week weer losgelaten. We hebben nu een mooie verdeling van 3 slaapjes overdag en goede nachten, dus baby blij & wij blij! Bedankt!!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Positief, luisterend oor en motiverend

Voor de slaapproblemen van ons zoontje van 18 maanden hebben we een telefonische consult geboekt en werden we geholpen door Maxime. Wat heel erg fijn was is dat Maxime de ingevulde vragenlijst goed had doorgenomen waardoor snel duidelijk was wat het probleem was. We konden eigenlijk direct aan de slag met tips en ze gaf de mogelijkheid om genoeg vragen te kunnen stellen. Wij voelden ons daarom gehoord en konden daardoor positief aan de slaaptraining gaan beginnen. Omdat ons consult ongeveer 30 minuten duurde, bood Maxime aan nog een vervolgafspraak te maken om te evalueren. We hebben ook nog via de mail contact gehad. Super fijn! Kortom, erg tevreden en blij met Maxime!!

• Door wie ben je geholpen? Maxime
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Meer inzicht in het slaapritme van ons kind

We waren al aardig goed op weg met de routines, wakkertijden etc, maar het liep toch even niet lekker bij ons. We hadden hierover wat specifieke vragen die goed en duidelijk beantwoord zijn door Fenna. Daarnaast heeft ze ons meer inzicht gegeven in wat het betekent als je het slaapritme op een bepaalde manier aanpast. Niet alleen over slaap, maar ook over de relatie met voeding hebben we advies gekregen. Heel fijn! Wij komen weer aan onze nachtrust toe.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Genieten door een fijn schema!

Toen onze kleine man net geboren was, ben ik begonnen met het boek van Gina Ford, de tevreden baby. Ik vond het streng en naar mijn inzien was ik onze kleine echt aan het dwingen om te slapen of uit slaap aan het houden wanneer hij moe was. Inmiddels heb ik jullie slaapgids. En hier ben ik zo blij mee! Volgens mij veel realistischer en “menselijker”. Ik heb het idee dat ik veel meer kan genieten van onze man, en niet constant meer bezig ben om hem in een strak regime te krijgen. Ontspannen mama, ontspannen baby. Dankjewel!

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids 0-16 weken

Wat elke ouder wilt!

Met beide kids de tips en schama's gevold en het zijn hele goeie slapers! Tuurlijk zit er een dag of nacht tussen die wat minder is, maar daar zijn het kinderen voor! Ik raad echt elke ouder aan. Rust geeft zoveel vrijheid!

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Voorbeeldroutines

Een frisse blik; de nachtfles is er uit! Yes!

Onze dochter/baby sliep voor het advies al vrij goed, maar we hadden een frisse blik/advies nodig om de nacht fles er uit te krijgen. Dat is dankzij het advies van Fenna goed gelukt. Het is toch fijn als iemand met je meekijkt en je handvaten meegeeft. Blij dat we dit advies hebben ingezet.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Fijn consult met veel praktische, snel toepasbare tips!

We hebben een heel fijn videogesprek gehad waarin we veel praktische en snel toepasbare tips hebben gekregen. Deze tips konden we dezelfde dag nog in de praktijk brengen. Hoewel onze zoon nog steeds af en toe wakker wordt 's nachts, gaat het al stukken beter. Het videogesprek duurde maar een half uur, waardoor we twee weken later nogmaals een half uur met Fenna mochten bellen. Heel erg fijn om zo nog het een en ander te kunnen bespreken!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Had ik dit maar eerder gedaan!

Het klinkt misschien als een hele opgave als je begint aan slaaptraining voor je kind. Maar dior de goede coaching en positieve aanpak kreeg ik er bijna zin in. Na 1 nacht was het klaar! We sliepen weer. Wat is dat veel waard. En nu nog steeds is er het veilige gevoel, dat als het weer mis gaat dan weet ik waar ik aan kan kloppen. Ontzettend bedankt hiervoor!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Na 1 telefonisch consult hadden we al resultaat!

Ons zoontje van 4,5 maand was erg onrustig in de nacht en wij wisten niet goed wat we daar mee aan moesten. Daarom hebben wij een telefonisch consult geboekt. Voorafgaand vul je een uitgebreide vragenlijst in waardoor je tijdens het consult heel snel tot het probleem kan komen. Frouke heeft met ons een duidelijk plan van aanpak opgesteld. Dat was heel fijn want we wisten precies wat we moesten doen! Al na 2 nachten was ons zoontje een stuk rustiger in de nacht, was hij van zijn speen af en was een voeding om 3.00u niet meer nodig. En na een week sliep hij door! Ik had nooit gedacht dat we zo snel resultaat zouden boeken. Wij zijn dus heel blij met het advies van Frouke!

Nuchtere en doordachte adviezen

Ik heb een slaapadvies geboekt van een uur. Omdat het ging om ons dochtertje van ruim 3 maanden, met een vrij eenvoudig slaapprobleem, hadden we in het eerste gesprek maar een halfuurtje nodig om alles door te spreken en tips te krijgen. We hadden dus nog een half uur consult te goed zei Fenna. Fijn dat dit op de manier gedaan wordt! Die tips heb ik toegepast en zo zijn we 2 weken met de adviezen aan de slag gegaan. Na die 2 weken hadden we nog een keer een half uur een gesprek. Het slapen was toen al flink verbeterd, dus dit gesprek was echt om de puntjes op de i te zetten. Anderen zeggen dan misschien, waarom zo snel advies, het slechte slapen hoort bij een jonge baby. Maar doordat je er kort op zit, zie je niet zo snel de oplossing en blijf je dit en dat proberen. Bij ons was de gouden tip om langere tijd tussen de voeding te laten, maar dan wel beide kanten (borstvoeding) te geven en de wakkertijd op te rekken. Ook kreeg ik een soort methode aangereikt, voor als het dan nog niet lukt. Inmiddels zijn we een maand verder en slaapt onze dochter alle slaapjes in haar bed, waarvan ook langere slaapjes, in plaats van die hazenslaapjes van 20-30 minuutjes die ze deed.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Helder telefonisch consult met bruikbare tips

Wij hadden een vroege vogel (6/7mnd) en hebben daarom een telefonisch consult geboekt. Tijdens dit consult jij wij heel goed geholpen met praktische en bruikbare tips. Na1 nacht zagen we meteen al resultaat. Omdat ons eerste consult maar 40min duurde hebben wij een paar weken later nog een korte call gehad, super fijn!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Had ik dit maar eerder gedaan

Onze meiden besloten vanaf 1 jaar niet meer in hun eigen bed te willen slapen. Zowel overdag als in de avond niet. Het was zo enorm lastig om ze überhaupt in slaap te krijgen dat we uiteindelijk toegeven aan de kinderwagen. De enige plek waar ze wel aan hun slaap toe konden geven. 1 van ons er naast op de bank en zo maakten we dan toch een paar uurtjes. Helemaal niet ideaal. De meiden en wij zelf raakten oververmoeid. Ik heb denk heel internet uitgeplozen, elke methode geprobeerd al dan niet in combinatie met etherische oliën. Niks hielp. Uiteindelijk na 6 maanden waren we zo op en zagen we echt door de bomen het bos niet meer, hebben we contact opgenomen met slaaptips voor baby's. We plannen een afspraak en kregen Fenna te spreken. Vooraf een vragenlijst ingevuld met het ritme van onze meiden en vervolgens een telefonisch consult. We kregen de tip om een White noise apparaat in te schakelen, en ze introduceerde een methode die bij onze meiden zou passen. Ook moesten wij een kleine aanpassing in de tijd voor het middag slaapje doen. Enigszins angstig zijn we die avond begonnen. Bang voor een nacht ellende want hoe gingen die meiden dit accepteren. In totaal zijn we 21 minuten bezig geweest om ze in slaap te krijgen waarna ze de hele nacht hebben doorgeslapen. De tweede avond duurde het 15 minuten en de derde nacht gingen ze gelijk slapen. Eerlijk mag je weten. Ik heb een vreugdedansje gedaan. Na 6 maanden aanmodderen,proberen en doodmoe zijn, konden wij eindelijk weer samen in ons bed slapen. De meisjes in hun eigen bedje en hadden we allemaal onze nachtrust weer terug. Wat een aanrader. Mijn tip aan alle ouders die hier tegen aan lopen. Wees niet bang of eigenwijs maar schakel hulp in. Soms is het een kleine verandering die je door moet voeren om er uiteindelijk je slaap en tijd samen weer voor terug te krijgen. En het belangrijkste. Uitgeruste en gezellige baby's.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Fijne en juiste hulp gekregen!

Ons zoontje van 4,5 maanden oud werd elke nacht tussen 3 en 5 hysterisch wakker, en bleef dan ook vaak 2 uur wakker,uiteraard hebben wij zelf ook van alles geprobeerd, maar wij werden erg onzeker of we wel het juiste deden voor hem, wij hebben een fijn gesprek gehad met Frouke en zijn hierin goed geholpen doormiddel van een gepast slaap schema en fijne tips! Aan de slag ermee, het was even pittig maar de aanhouder wint! We zijn er nog niet helemaal, maar hij is niet meer hysterisch in de nacht, en kan alleen in slaap komen. Wij dachten, baad het niet dan schaad het niet, maar het fijne contact heeft ons erg geholpen! Dankjewel Frouke!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

We hebben een goed plan gekregen om mee aan de slag te gaan!

Omdat we zelf maar dingen aan het proberen waren en geen idee of we het ‘goed’ deden, hebben we een slaapconsult aangevraagd. Onze zoon sliep eigenlijk nooit in zijn eigen bed vanaf 19.00 ‘s avonds, maar na het toepassen van de tips doet hij dat nu elke avond. Soms valt hij zelfs in slaap zonder hulp! Echt heerlijk, wij hebben onze avond terug. Nu gaan we verder met de nachten en het middagslaapje.

• Door wie ben je geholpen? Maxime

Het vertrouwen is terug!

Bij 8 weken het eerste consult. Daarna gingen de avonden al veel beter en stonden we niet meer uren te wiegen/dragen met een huilende baby. Bij 11 weken het vervolgconsult. Daarna aan de slag gegaan met zelfstandig in slaap vallen en het speentje helemaal weg. De eerste avond duurde het twee uur, de tweede avond een kwartier en de derde avond heeft ze het helemaal zelf gedaan en afgelopen nacht werd ze maar 1 keer wakker (ipv 4 of 5 keer). Nu nog aan de slag met de dutjes overdag, maar ik heb er alle vertrouwen in. Dankjewel Frouke!!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Deskundige begeleiding met goede tips

Het duurde even voordat we vooruitgang zagen maar Fenna bleef erg betrokken en uiteindelijk gaat het slapen door haar adviezen en tips veel beter! Voor iedereen aan te raden!

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl