Fijn consult

Onze dochter werd altijd ‘s nachts wakker. Na 1 telefonisch consult sliep ze na 3 nachten door en na 3 weken klokje rond!

TOP

2 weken geleden hebben wij een gesprek gehad met Frouke om onze zoon van 11 maanden zelfstandig en daardoor ook beter te laten slapen. Met de Waiting Approach methode zagen wij met 2/3 dagen al super goede resultaten en met 5 dagen kon hij zelfstandig slapen en sliep hij van 18.30 tot 6.00 uur! Overdag gaan de slaapjes ook een stuk beter! Het waren een paar zware dagen maar dubbel zo veel waard! Wij willen Frouke heel erg bedanken voor alle tips en tricks en raden iedereen een consult aan!

• Door wie ben je geholpen? Frouke

Erg goed geholpen!

Fenna heeft ons erg goed geholpen met het weer door laten slapen van onze 3-jarige zoon. Hij werd 3 maanden, iedere dag rond 03:00-05:00 wakker en dit begon ons op te breken, hierom besloten wij contact op te nemen met een slaapcoach. Fenna heeft zich goed voorbereid en goede vragen gesteld om te snappen in welke situatie wij ons verkeren. Op basis hiervan heeft ze goed advies gegeven en dit heeft ertoe geleid dat ons zoontje nu weer om 06:30 wakker wordt en zich goed aan de regels houdt. Hier zijn we dan ook erg blij mee. We zouden Fenna zeker aanraden voor andere ouders die stoeien me

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

De early birds gids gekocht. Heel fijn. Geeft weer meer inzicht in wat er allemaal aan de hand is en biedt handvatten!

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Early Birds

Snel resultaat

Na een eerste gesprek met Sam hebben we het slaapritme van onze zoon aangepast en zagen we na een paar nachten al een enorme verbetering. Het tweede gesprek hebben we gebruikt om terug te kijken maar ook voor nog wat waardevolle tips over wat we nog meer konden doen. Dank je Sam!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

De slaapgids early birds gekocht. Deze week voor het eerst mee begonnen en na 4 dagen zien we al wat resultaat. Ben benieuwd naar de aankomende week! Staan veel tips in ook in de andere slaapgids voorbeeld routines voor 0-4 jaar.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Social Media

Goede tips, werkten meteen!

Fijn gesprek gehad met Anne, veel tips gekregen en na 1,5 week sliep onze dochter (14 maanden) door. Heel blij mee!

Fijn en deskundig gesprek

Mijn eerste afspraak had ik met Fenna over mijn dochter van 3 maanden. Sliep niet door en werd altijd huilend wakker.. Tijdens de consult bleek een half uur genoeg te zijn. Daardoor hadden we na 2 weken weer een belafspraak om door te nemen hoe het gegaan is. En wat ging het super ik was sceptisch maar onze dochter sliep dankzij de tips en tricks van Fenna door van 22:45 tot 06:00/ 6:30 en wordt nu vrolijk wakker, wat een verademing. Het kost wat maar het is het dubbel en dwars waard!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Onze dochter slaapt weer door!

Wij hebben super goede en bruikbare tips van Maxime gekregen. Onze dochter van bijna 2 jaar is altijd een goede slaper geweest tot begin december. Weigerde ineens overdag te slapen en savonds wou ze niet meer alleen inslaap vallen. 'S nachts vaak wakker en belandde ze uiteindelijk bij ons in bed. Omdat alles wat we probeerde niet echt meer leek te helpen hebben we een telefonisch consult geboekt. Er werd heel goed naar ons geluisterd en meegedacht. Maxime kwam met een slaapmethode die voor ons nog onbekend was. Dezelfde avond direct toegepast, en wat een verademing. Onze dochter sliep binnen 30min en heeft de hele nacht doorgeslapen. De dagen erna sliep ze vrijwel meteen en door tot een uur of 7.30 -8.00!! Omdat ons consult korter duurde dan een uur hebben we 2 weken later nog gebruik kunnen maken van de resterende tijd. Kortom wij zijn meeer dan tevreden en zouden een ieder dit zeker aanraden. (Ook als je kindje altijd een zeer goede slaper was, maar dit ineens veranderde)

• Door wie ben je geholpen? Maxime

Goed onderbouwende informatie

Richelle heeft ons geholpen met Sem. Sem is 6 maanden en was ‘s nachts onrustig. Sem sliep teveel overdag. Ik heb de 3-5-8 methode toegepast. Dit voelde zo goed. Na dag 2 was er al een heel groot verschil. Sem slaapt nu al stukken beter en is een vrolijk en uitgerust mannetje. Nogmaals heel erg bedankt Richelle!!

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Overdag gaan de slaapjes een stuk beter en hebben wij meer ritme gekregen. De nachten zijn nog wel hetzelfde (half 5 wakker) maar met de tips hopen we dat we hier ook verandering in gaan zien. Bedankt Richelle!

• Door wie ben je geholpen? Richelle

Supersnel resultaat

We waren vooraf enigszins sceptisch of het voor ons wat zou zijn. Maar toch ook wel moe en wanhopig. Maar na een fijn gesprek met Sam zijn we er vol voor gegaan en met resultaat! Eerste avond was pittig, maar na 2 avonden zagen we echt al resultaat. Omdat we in het eerste gesprek niet het volle uur hadden benut, hadden we een week erna nog een belafspraak. We konden onze ervaringen vertellen en kregen nog wat tips voor de slaapjes overdag en de momenten dat ons zoontje s nachts wakker wordt. Heel erg fijn!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Goed en duidelijk advies.

Maxime heeft ons goed en duidelijk advies gegeven, afgestemd op onze situatie. De adviezen hebben ons goed geholpen om weer meer structuur te krijgen in de nachten en vertrouwen te hebben in wat we doen. We merkten vrij snel effect en zijn blij dat we dit hebben gedaan!

• Door wie ben je geholpen? Maxime
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Passende oplossing bij onze situatie.

We waren opzoek naar een duidelijke oplossing bij het slaapprobleem wat we ervaarde. We merkten erg snel resultaat en de duidelijk uitleg van Sam hielp hier ons bij.

Zeer tevreden!

Myrthe is deskundig, betrokken en enthousiast! Na het opvolgen van haar advies sliepen onze kinderen voor het eerst sinds de geboorte een paar keer door. Ik kan het iedere ouder met een kind met slaapproblemen zeker aanraden om een telefonisch consult te doen. Wij zijn heel tevreden!

• Door wie ben je geholpen? Myrthe
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Fijne en deskundige begeleiding met topresultaat!

Onze zoon van 6,5 maand werd veel wakker tijdens de nacht en overdag kon hij niet langer dan 30 minuten slapen. Slaaptrainingen kun je ook in diverse boeken vinden maar wij vonden het een meerwaarde om een telefonisch consult te hebben. Het gaf ons het vertrouwen om hier goed mee aan de slag te gaan en door te zetten. Al de eerste nacht zagen we verbetering en binnen een week heeft onze zoon geleerd zelfstandig door te slapen en krijgt hij nog maar 1 flesje in de nacht. Ook overdag gaat het stukken beter en moeten we hem vaak in de ochtend zelfs wakker maken. Voor ons ongekend! Wij zijn erg blij dat we deze stap gezet hebben en zouden het iedereen aanraden!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Webinar met veel goede tips

Nadat we een webinar hebben gevolgd waarin we persoonlijke vragen konden stellen, zijn we direct aan de slag gegaan. Het heeft ons goed geholpen, we begrijpen meer hoe de slaapcyclus van ons zoontje werkt en daar kunnen we op inspelen. Baby blij, papa en mama blij :)

• Door wie ben je geholpen? Marlies
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Webinar

Weer rust gevonden

Meer dan een half jaar geleden hebben wij contact gehad met Fenna. Onze dochter Julia kon niet zelf in slaap vallen. Na een aantal dagen de tips te hebben gebruikt sliep Julia heel goed! Nu is ze bijna 2 en had ze het de afgelopen dagen weer even moeilijk (voor het eerst in een half jaar). We zijn weer met de tips begonnen en nu slaapt ze weer rustig zelf. Voor iedereen die ook twijfelt; doen! Voor je eigen rust en die van je kleintje

• Door wie ben je geholpen? Fenna
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? N.v.t.

Ik heb een fijn consult met Jessica gehad. Ze gaf duidelijke informatie en praktische tips. Het slapen ging al vrij goed door het volgen van het voorbeeldschema uit de slaapgids maar door kleine aanpassingen en het uitproberen van 2 opties slaapt onze dochter nu nog beter. Ook het inslapen en verlengen van het middagdutje gingen door kleine aanpassingen in tijd nog veel soepeler!

• Door wie ben je geholpen? Jessica
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Hadden we dit maar eerder gedaan!

Wij zijn heel erg blij met de slaaptips die wij hebben gekregen van Fenna voor onze zoon Ivo (ongeveer 1 jaar). Hij was prematuur geboren en sliep overdag altijd maar een paar korte hazenslaapjes (30-45 minuten), waardoor hij vaak moe en niet uitgerust was. De adviezen waren heel helder en duidelijk en gaven ons vertrouwen om hiermee aan de slag te gaan. Fenna was betrokken en meedenkend en had na enkele weken ook nog even follow up contact. En jawel, hij slaapt nu heerlijk door in de middag en wij hebben een vrolijke en uitgeruste baby!

Fijne tips!

Wij waren zelf al begonnen met de chair methode. Maar door een aantal fijne tips van Anne slaapt onze zoon nu bijna alle nachten door. Eerste consult waren we na 30 min al klaar. Daarom netjes 2 weken later nogmaals contact gehad. Heel fijn! Fijn om je vragen te kunnen stellen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Wij hebben de webinar gevolgd van 4 tot 8 maanden. Het was nog beter dan waar we op hoopten. Het is, in tegenstelling tot sommige andere webinars, geen algemene informatie dat je overal kunt vinden en daarnaast ook geen verkooppraatje voor één van de diensten. Deze webinar alleen geeft al zoveel informatie dat, in ons geval, een consult mogelijk niet eens meer nodig is. We hebben de handvatten uit het webinar diezelfde nacht direct toegepast en na ruim 1.5 maand slecht slapen hebben we eindelijk kunnen doorslapen tot 04:00 uur. De dag erna werd het weer een uur later en nu een halve week verder slaapt onze dochter tot 06:30 uur. Wij zijn slaaptipsvoorbabys enorm dankbaar voor deze informatie! De routines bieden ook houvast en dit is fijn.

• Door wie ben je geholpen? Myrthe
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Webinar

Bruikbare tips voor beter slaapgedrag van mijn dochter

Ik heb een fijn gesprek gehad met Sam. Er gingen al veel dingen goed, maar ik wilde toch de puntjes op de i. Door kleine aanpassingen slaapt ze nu zelfstandig van 7 uur 's avonds tot 6/7 uur 's ochtends. Ze is 4.5 maand oud. Bedankt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Onze zoon slaapt eindelijk goed!

Na lang twijfelen een telefonisch consult geboekt, omdat onze zoon al bijna 2 maanden tussen ons in sliep en overdag hooguit 2x 45 minuten sliep. Zo blij met deze keuze geweest. Goeie tips en adviezen gekregen van Frouke, waar we mee aan de slag konden. Na twee weken hebben we eindelijk een goed slapende zoon overdag en ‘s nachts, wat een genot. Nu pas merken we weer hoe belangrijk goeie nachtrust is. Wij zouden het iedereen aanbevelen!

• Door wie ben je geholpen? Frouke

Topadvies!

Wij zijn van ieder half uur wakker en verschillende nachtvoedingen, naar nachten doorslapen zonder nachtvoedingen. Met de juiste handvatten en structuur voelde wij ons zeker om Mateo te gaan helpen met zijn slaap. Wat zijn we blij dat we dit gedaan hebben!

• Door wie ben je geholpen? Kirsten

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl