Hi Vincent, Wat fijn om te horen! :) Wist je dat wij ook gratis (styling)advies geven om jou te helpen bij het vinden van het juiste cadeau? Veel plezier met het gegeven van het cadeau en tot snel! Liefs, Team PiNNED by K
Hi Martha, Wat ontzettend leuk om te horen! :) Wist je dat je nu online kunt shoppen met 20% korting? Check snel onze website: www.pinnedbyk.com Liefs, team PiNNED by K
Hi Mirjam, Wat ontzettend leuk om te horen! :) Wist je dat je nu online kunt shoppen met 20% korting? Check snel onze website: www.pinnedbyk.com Liefs, team PiNNED by K
Beste Jolanda, Zoals wij al meerde malen hebben gecommuniceerd kunnen wij helaas een t-shirt die meer dan 3,5 maand geleden is aangekocht niet vergoeden aangezien deze gedragen is. Het lijkt ons logisch dat een product van 3 maanden geleden niet meer retour gestuurd kan worden omdat deze niet meer voldoet als nieuw product. Ook hebben wij een korting code aangeboden omdat wij het heel vervelend vinden, gelukkig was het gaatje op de naad en is dit heel makkelijk te herstellen, buiten dat wij het heel vervelend vinden kunnen wij hierin verder niks voor je betekenen, wij wensen je alsnog een fijne avond en hopelijk tot de volgende keer. Liefs, team PiNNED by K
Hi Erika, Wat ontzettend leuk om te horen! :) Wist je dat je nu online kunt shoppen met 20% korting? Check snel onze website: www.pinnedbyk.com Liefs, team PiNNED by K
Hi Angela, Wat ontzettend leuk om te horen! :) Wist je dat je nu online kunt shoppen met 20% korting? Check snel onze website: www.pinnedbyk.com Liefs, team PiNNED by K
Hi Mandy, Wat ontzettend leuk om te horen! :) Wist je dat je nu online kunt shoppen met 20% korting? Check snel onze website: www.pinnedbyk.com Liefs, team PiNNED by K
Hi Brigitte, Wat ontzettend leuk om te horen! :) Wist je dat je nu online kunt shoppen met 20% korting? Check snel onze website: www.pinnedbyk.com Liefs, team PiNNED by K
Hi Samantha, Wat ontzettend leuk om te horen! :) Wist je dat je nu online kunt shoppen met 20% korting? Check snel onze website: www.pinnedbyk.com Liefs, team PiNNED by K
Hi Chantal, Wat ontzettend leuk om te horen! :) Wist je dat je nu online kunt shoppen met 20% korting? Check snel onze website: www.pinnedbyk.com Liefs, team PiNNED by K Liefs, team PiNNED by K