De vragen van anderen zorgde voor mooie inzichten.

Goed! Dankzij de verschillende vragen gaf dat ruimte om ook bij jezelf eens te kijken hoe je dat nu aanpakt.

• Hoe beoordeel je de webinar over SEA

Weinig energie en richting

Wellicht had ik de verkeerde verwachtingen, maar het webinar over SEA werd gegeven met zeer weinig energie of duidelijke richting. Tegenvaller.

• Hoe beoordeel je de webinar over SEA

Het bleek een sales pitch te zijn

Wat door Thuiswinkel werd gepresenteerd als Q&A-sessie over AI (Artificial Intelligence) was in de praktijk een productpresentatie. Mijn vooraf ingestuurde vraag kwam niet aan bod. Positief is de kwaliteit van het product. Áls het doet wat het belooft is het een briljante oplossing.

Rommelig maar goede poging

Dit past goed in het globale beeld wat ik had van AI. De wijze van doelmatige toepasbaarheid staat mij alleen nog niet echt scherp op het netvlies. Liever had ik wat concretere technieken en voorbeelden van technieken gezien om AI concreet toe te passen in je businessmodel. De antwoorden op concrete vragen bleven hierdoor teveel in Algemeenheid van antwoorden hangen. Ik omschrijf het als een goede poging.

• Hoe beoordeel je de webinar over AI

Ik vond er iets te veel reclame inzitten voor een Q&A

Op zich prima info en voor mij een bevestiging dat ik AI op dit moment op de juiste manier toe pas.

Goede informatie over AI implementatie voor Webshops

Precies de informatie waar ik naar op zoek was. Mijn nieuwsgierigheid goed bevredigd. Informatie goed en duidelijk voor retailers en andere vakgebieden.

veel info en erg snel maar wel waardevol

veel info en erg snel maar wel waardevol

• Hoe beoordeel je de webinar over seo

De Q&A vanmorgen: een inspirerende bijpraatsessie

Het webinar gaf inzicht in de huidige praktijkervaringen van SEO. Goed voor de gebruikers die met SEO werken en daar voordeel uit willen halen.

• Hoe beoordeel je de webinar over seo

Leuke en informatieve Q&A

Zeer informatief. Ben nieuw in de wereld van de e-mailmarketing en kan alle (extra) informatie en handvatten goed gebruiken om mijn kennis te vergroten. Vond de webinar dan ook erg interessant.

goed overzichtelijke info

Mooie info en fijn dat er volop de ruimte was om vragen te stellen. Dank!

Erg leerzaam en interessant

De Q&A was erg leerzaam en interessant. Ik ben zelf vrij nieuw in marketing en ik zou zeker nog een webinar volgen van Thuiswinkel!

• Hoe beoordeel je de webinar over e-mailmarketing

Prima Q&A, fijn dat al mijn vragen werden beantwoord. Minder fijn dat mijn webcam (eigenlijk) werd aangezet.

Interessant

Had graag wat voorbeelden gezien. Jammer dat de inleiding wat oppervlakkig was.

Zinvolle meeting

Vond het fijn dat ze vooraf de vragen hadden voorbereid en ook tijdens de Q&A nog vragen beantwoorden. Had wel meer diepgang willen zien in de vorm van welke software/ tools kun je gebruiken

Nuttig en informatief

Uurtje is prima! Is makkelijk in de agenda te plaatsen en door de opzet van concrete vragen, in korte tijd ook nuttig en informatief.

• Hoe beoordeel je de webinar over Customer Loyalty

Niet zoveel nieuws voor mij

Veel dingen waren mij bekend.

Onvoldoende

De webinar Customer Loyalty E-commerce voldeed niet aan mijn verwachting. Te algemeen en teveel nadruk op B2B i.p.v. B2C.

• Hoe beoordeel je de webinar over Customer Loyalty

Interessant, maar weinig nieuwe inzichten gekregen

Ik vind het webinar zeker interessant, doordat alles gebundeld is weergegeven. Aan de andere kant heb ik weinig nieuwe inzichten gekregen. enthousiasme organistoren is goed en prettig om naar te luisteren. Ook is een link doorgegeven naar een e-learning, die niet kon worden afgerond.

• Hoe beoordeel je de webinar over Customer Loyalty

Concreet en duidelijk, met goede visuele schema's

Goede informatie met toepassingsvoorbeelden.

• Hoe beoordeel je de webinar over Customer Loyalty

Interessante learnings, voldoende tijd voor vragen

De Q&A-sessie over ChatGPT, georganiseerd door Thuiswinkel in samenwerking met Squadra, was informatief en praktisch. Het bood waardevolle inzichten in hoe ChatGPT kan worden gebruikt in e-commerce. De nadruk op praktische toepassingen maakte de sessie direct bruikbaar voor deelnemers. Ik ben weer iets wijzer geworden in de wereld van AI en ChatGPT!

Leuk, duidelijk en interessant

De webinar was helder en interessant. De presentator beschikte over uitgebreide kennis en kon alle vragen beantwoorden. Voor toekomstige sessies zou ik het prettig vinden als er concrete voorbeelden worden getoond om de begrijpelijkheid te vergroten, evenals het delen van meer geavanceerde tips en trucs.

Prima webinar

Het enige wat ik niet had verwacht, was dat het wel echt handig was geweest (slim vooral) als ik wél eerst de e-learning had gedaan. Ik had verwacht dat dit soortgelijk zou zijn aan de webinar. Dat bleek niet zo te zijn. Kan misschien iets duidelijker aangegeven worden in de uitnodigingsemail.

Zeer nuttig en leerzaam

Mogelijkheden en toepasbaarheid voor ons bedrijf heb ik geprobeerd middes deze seminar in kaart te brengen.

erg interessant

Erg interessant en meer dan prima spreker.

• Hoe beoordeel je de webinar over ChatGPT

Duidelijke webinar waar je in de praktijk mee uit de voeten kan.

Er werd duidelijk en rustig gesproken en er was een goede wisselwerking tussen de twee sprekers en de begeleider van het gesprek. Veel informatie waar je in de praktijk iets mee kan. Een goede wisselwerking met de luisteraars.

• Hoe beoordeel je de webinar over duurzaamheidsclaims

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Over Thuiswinkel Webinars

Kennis opdoen vanuit je luie stoel, zonder reistijd en helemaal gratis. Dat zijn de Thuiswinkel Webinars. Het is belangrijk om up-to-date te blijven in de snelle e-commerce branche, maar vaak is er geen tijd om naar een event te gaan of een complete cursus te volgen. Met onze webinars kun je je e-commercekennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt. Laat ons weten wat je ervan vond!

Over Thuiswinkel.org

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer. Ga naar: www.thuiswinkel.org