Duidelijk en goed uitgelegd

Leerzaam en leuk om deze webinar te volgen. Bedankt voor het aanbieden hiervan. Ik ga zeker vaker een webinar bij jullie volgen!

• Hoe beoordeel je de webinar over Hoe bouw je een merk op Amazon

Duidelijke uitleg door beide sprekers met name door Emile

Meer duidelijkheid gekregen over een merk opbouwen op Amazon.

• Hoe beoordeel je de webinar over Hoe bouw je een merk op Amazon

De beste Webinar tot nu toe

De Webinar was goed gestructureerd en verliep heel goed. Ik heb inmiddels enige Webinars van Thuiswinkel gevolgd en op het moment heb ik het gevoel dat dit de beste was die ik tot nu toe heb bijgewoond. Dit komt waarschijnlijk ook doordat ik weinig over dit thema weet en het tegelijkertijd zeer interessant vind. Je merkte ook dat de twee experten zich goed in het thema uit kennen en hun werk super graag doen.

Zeer interessant

Zeer interessante informatie die aanzet om ook de e-learning te gaan volgen. Ook goed met de practische voorbeelden. Alleen jammer dat alle voorbeelden met een app werden afgebeeld en niet met een programma. Daar had ik ook graag een voorbeeld van gezien. Niet ieder shop is zo groot dat deze een app heeft. Maar ik heb zeker het een en ander meegenomen dat ik hier intern kan gaan bespreken en dan hopelijk ook omzetten.

• Hoe beoordeel je de webinar over haalmeeruitdeterugkerendeklant

Interessant, toepasbaarheid is de vraag

Fijne uitleg over de basisprincipes, wat ik mis is de toepasbaarheid voor kleinere organisaties en hoe je dit ook offline kunt toepassen. Dus ik had graag nog wat meer praktische tips gehoord,

Heel interessant

Hartstikke interessante e-learning gegeven door top experts.

Informatief

Was mijn eerste Webinar bij thuiswinkel en was er zeer over te spreken.

Te lang

Het duurt te lang. Zowel intro als kennismaking duurt lang. Maar ook daarna duurt het lang om tot de inhoud te komen. Ik zou minimaal in begin vd webinair een overzicht verwachten van de daadwerkelijke wetswijzigingen.

Praktisch informatief!

Informatie over wetgeving laat zich makkelijk verzanden in details of abstracte terminologie. Gelukkig hebben we Vincent Romviel die dit voor vertaalt naar praktische informatie waar je als webshop direct wat mee kunt.

• Hoe beoordeel je de webinar over Nieuwe wet en regelgeving 2022

Goed dat dit georganiseerd wordt!

Fijn dat thuiswinkel altijd actief informatie deelt met betrekking tot nieuwe regelgeving.

Te commercieel

Ik vond het webinar te veel gericht op het commercieel belang van Kiyoh ipv het informeren van klanten van Thuiswinkel m.b.t. wat wel / niet te doen cf. wetgeving. Prettig om live vragen te kunnen stellen. Mijn vraag m.b.t. reviews werd helaas niet behandeld. Niet alle onderdelen van de nieuwe wetgeving werden benoemd. o.a. ranking. Slides en voorbeelden waren helder.

Duidelijke informatie

Duidelijk verhaal, mag wel iets meer aandacht naar alle vragen beantwoorden

Duidelijk verhaal

Was de tijd waard om te luisteren.

Actueel en praktisch

Goed dat nieuwe wet- en regelgeving worden geagendeerd door Thuiswinkel.org en dat iedereen daar ook via online kennis van kan nemen. De chat liet al zien dat er veel vragen spelen. De uitvoering en kwaliteit van het webinar liet wel veel te wensen over en voor een afzender die zich online al decennialang opereert wel opmerkelijk :)

Duidelijk en kort

Prima te volgen

• Hoe beoordeel je de webinar over de QenA over de Thuiswinkel Markt Monitor

Helder info, redeling algemeen

De info dit gedeeld werd was zeker relevant en bruikbaar. Persoonlijk vond ik de webinair wat oppervlakkig, ik had iets meer details of diepgang verwacht.

• Hoe beoordeel je de webinar over Black Friday: haal het maximale uit je campagnes

heldere uitleg

Altijd fijn om even een soort van klankbord te hebben

Uitstekende informatieve webinar

Nancy en Pablo hadden een uitstekende webinar verzorgd. Pablo vertelde over Black Friday, tevens beantwoorde hij vragen uit de comment sectie. Zelf had ik ook twee vragen gesteld, die keurig werden beantwoord. Al met al weer wat extra geleerd vandaag!

Erg goed, helder, rustig en to-the-point

Ik ben op zoek naar inspiratie voor een whitepaper dat ik voor Spotler ga schrijven over Black Friday. Als content marketeer en goede bekende binnen Thuiswinkel.org viel mijn keuze op dit webinar. Zoek altijd naar bronnen en actuele informatie en dit was zeer behulpzaam. Wellicht dat ik nog contact opneem met Pablo. Thanks man!

Interessant en leerzaam!

Ik ben al enige tijd bezig met social media marketing voor verschillende bedrijven. Deze webinar bood mij interessante informatie om mijn campagnes verder te ontwikkelen en te gaan experimenteren met nieuwe advertentie varianten.

inspirerend, informatief

Een inspirerend webinar, de snelheid, de creativiteit en het gevoel dat je meteen zelf aan de slag kunt.

• Hoe beoordeel je de webinar over social media strategie

Helder verhaal en fijne inzichten

Een positief en helder verhaal met zeker een aantal opstekers, eyeopeners. Voldoende advertising tips om lekker mee aan de slag te gaan.

helder en enthousiasmerend!

Mooie bendadering, elke dag een stukje beter, in plaats van de gebruikelijke methode/ manier: Grote stappen snel thuis. Maar belangrijker nog dat oplossingen worden aangedragen het overzichtelijk en werkbaar te houden. Structuur is key om nog te weten wat je gedaan hebt en dat je consistent verder bouwt.

• Hoe beoordeel je de webinar over social media strategie

Een leerzame webinar met praktische tips!

Deze webinar was een webinar die ik even nodig had: praktische tips waarmee ik meteen verder kon, inspirerende voorbeelden en leuke, frisse dames die het presenteerden. De informatie was voor zowel beginners, experts als studenten begrijpelijk. Erg fijn!

Aan enthousiasme geen gebrek

Informatieve, duidelijke webinar door een enthousiast persoon gegeven. Fijn dat er ook tools en bruikbare tips gedeeld zijn!

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Over Thuiswinkel Webinars

Kennis opdoen vanuit je luie stoel, zonder reistijd en helemaal gratis. Dat zijn de Thuiswinkel Webinars. Het is belangrijk om up-to-date te blijven in de snelle e-commerce branche, maar vaak is er geen tijd om naar een event te gaan of een complete cursus te volgen. Met onze webinars kun je je e-commercekennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt. Laat ons weten wat je ervan vond!

Over Thuiswinkel.org

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer. Ga naar: www.thuiswinkel.org