Zeer waardevol.

Typisch Celine! Scherp, doordacht en zeer creatief! Perfect!

• Hoe beoordeel je de webinar over social media strategie

Ik heb vooral geleerd dat we moeten experimenteren

aangenaam

Duidelijk verhaal, goede voorbeelden

Leuke voorbeelden, in de praktijk ziet het er naar uit dat het met name een kwestie is van trial & error en dat A/B testing echt het verschil kan maken tussen een mislukte campagne en een succesvolle campagne.

Leerzame ervaring!

De Webinar was goed om te volgen en interessant om de verschillende campagnes te zien.

• Hoe beoordeel je de webinar over social media strategie

heb er nog te weinig kennis van

liet met duidelijke voorbeelden de effecten zien

Inspirerend!

Interessant onderwerp dat op een toegankelijke manier werd uitgelegd. Leuk om echte voorbeelden te zien.

Heel visueel en duidelijk

Het webinar was erg visueel en er waren lekker veel praktijkvoorbeelden, daar houd ik van. Echter was het ontzettend op advertenties gericht. Wellicht dat ik me niet goed genoeg had ingelezen van te voren, maar ik dacht dat het om een strategie voor social ging. Daar zitten verschillende aspecten in en ik kwam eigenlijk om meer te leren voor social organische social media strategie en hoe die op te zetten.

• Hoe beoordeel je de webinar over social media strategie

Heel interessant en mooie aanvulling op de e-learning

Hele interessante toevoeging op de e-learning over social media. Leuke voorbeelden die het verhaal van Celine mooi ondersteunden!

• Hoe beoordeel je de webinar over social media strategie

Nutig content, heel interessant customer research

Interessant om te zien dat als we klanten sturen dat wel een positief impact op klant gedrag kan zijn.

• Hoe beoordeel je de webinar over hoe verduurzaam je de checkout

Interessante en nuttige webinar

Zeer interessante informatie en verdieping en uitleg van van de e-learning.

Heel interessant

Naast eye-openers ook veel tips, die je eigenlijk wel weet maar nog te weinig in de praktijk brengt.

top

...

Erg interessant

Ik vond het als student erg leuk om deze webinar bij te wonen. Het geeft net iets meer aanvullende en toelichtende informatie op de gevolgde e-learning, wat het net wat specifieker maakt. Ook kan ik deze informatie goed toepassen binnen mijn opleiding! Super.

Erg leerzaam en waardevol

Het was een heel helder verhaal. Echt een goed uitgangspunt om mee aan de slag te gaan.

positief

Prettige enthousiaste spreekster. Inderdaad iets te snel voor mij, dus ik kijk het zeker terug. Maakt nieuwsgiering naar de e learning.

• Hoe beoordeel je de webinar over online branding tools tips en toepassingen

De ´Tips´ heel leerzaam en goed overgebracht

In het begin wist ik niet goed waar het naar toe ging maar de boodschap werd steeds duidelijker en beter. Dank je wel!

• Hoe beoordeel je de webinar over online branding tools tips en toepassingen

Prima presentatie met goede ideeën

Prima presentatie met goede ideeën. Echter nu nog niet zo goed toepasbaar bij mij.

Veel promotie, weinig informatief

Ik vond het wel heel erg promotie van het eigen bedrijf en heel veel open deuren. Door de titel had ik een andere insteek verwacht.

• Hoe beoordeel je de webinar over verbeter je marketingstrategie met visuele content

Heel erg leerzaam waarbij de host en spreker tijd namen om alles te behandelen

Goede ervaring met de webinar. De spreker en host namen alle tijd om vragen te beantwoorden en het zo ook interactief te houden. Voor zowel junior, als seniormedewerkers een webinar die ik zeker zal aanbevelen.

Betrek je kijkers meer bij webinar

Inhoudelijk prima echter ik mis de interactie met de kijker. Dit heeft met name te maken met de opstelling camera, interviewer en de geïnterviewde.

Helemaal top

Ik krijg veel nieuwe inzichten die ik weer kan gebruiken in mijn werkveld.

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Over Thuiswinkel Webinars

Kennis opdoen vanuit je luie stoel, zonder reistijd en helemaal gratis. Dat zijn de Thuiswinkel Webinars. Het is belangrijk om up-to-date te blijven in de snelle e-commerce branche, maar vaak is er geen tijd om naar een event te gaan of een complete cursus te volgen. Met onze webinars kun je je e-commercekennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt. Laat ons weten wat je ervan vond!

Over Thuiswinkel.org

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer. Ga naar: www.thuiswinkel.org