Komen na wat ze beloven

Snelle levering en prima service

Een aanrader voor al uw technische onderdelen

Duidelijke website kon snel de items vinden die ik nodig had, en volgende dag in huis. Goed verpakt

Nette prijs en snel en goed verzonden

Na enig onderzoek waren de artikelen die ik zocht bij elektrotaalmarkt het goedkoopste. En aangezien het om een flink bedrag ging was de keuze snel gemaakt. Het bestellen ging snel. En de levering was vlot en alles was netjes verpakt en gratis bezorgd. Zeer tevreden!

Prima product, goed te monteren, stevig, onopvallend

Mooi ontwerp, goed te monteren, staan stevig. Bedrading goed weggewerkt achter de afdekkap. Onopvallend strak, zwart design.

Prima snelheid, juistheid en communicatie

Zoals het hoort, alles prima, product, communicatie, prijs, verzenden. Top

Alles prima, verzendkosten beetje duur

Alles was prima, maar de verzendkosten voor 1 x Jung Basiselement - Schakelaar 506EU Wisselschakelaar vind ik aan de hoge kant.

Top producten. Goede service

Koop al jaren en steeds goede service.

Snelle levering, goed contact

Onlangs enkele aansluitmaterialen besteld. Er ontbrak iets in de levering, wat uiteraard kan gebeuren. Na het melden via e-mail kreeg ik al snel een reactie dat het opgelost zou worden en inderdaad had ik een dag later het ontbrekende artikel al in huis. Verder kwalitatief goede materialen, netjes verpakt en snel geleverd.

Duidelijke site, snelle verzending en niet te vergeten scherpe prijzen! Ook na het bestellen goede mails met updates over de verzending.

Duidelijke Website en product naar gelijkende afbeelding

Duidelijke Website en product naar gelijkende afbeelding . Snelle levering

Compleet aanbod, snelle levering

Ik zocht een onderdeel voor Busch-Jaeger dat niet veel gebruikt wordt, bedieningspaneel voor inbouwradio. Bij veel leveranciers niet leverbaar, of met een levertijd van 3+-weken. Bij Elektrototaalmarkt op voorraad. Snel verzonden en geleverd, ik kon het de volgende dag al monteren.

Een fijne service

Een fijne overzichtelijke site en snel geleverd.

goede voorraad, goede service, snelle levering

correcte levering

Zeer content

Snel geleverdt en goed product

Bestelling komen binnen de gestelde tijd aan

Er bestelling is als volgt. 1. Op tijd 2. Omschrijving klopt ook. 3. Is goedkoper dan andere zaken.

Mooie lamp en snelle levering

Een buitenlamp besteld voldoet aan de verwachtingen en qua prijs is hij bij jullie goedkoper dan elders. Snelle levering.

fijn bedrijf om bij te bestellen

Duidelijk, snel, goed advies, kom zijn afspraken na. Prima helpdesk!

Goede service en snelle levering

Na telefonisch contact over voorraad, ben ik correct ingelicht waarna ik mijn bestelling heb geplaats. Met 2 dagen geleverd ( bij andere moest ik wachten tot september, 4 maanden later.) Zeer tevreden.

Zeer correcte service

Heldere website met scherpe prijzen en zeer correcte afhandeling en snelle verzending. Voor mij helemaal top!

Goed product en op tijd geleverd!

Bestellen ging makkelijk en product zoals op de site.

Snel en scherpe prijs

Het KlikAanKlikUit schakelmatriaal ontvangen en geplaatst het blijft handig en eenvoudig te plaatsen , snel bezorgd prima prijs. Overzichtelijke website , snel bezorgd.

Iets besteld, eerder gebracht dan was opgegeven. Kwam goed uit.

Prima.

origineel materiaal met & snelle levering

overzichtelijke website met voorraad en snelle levering

Prima ervaring.

Goed product voor een goede prijs. Vandaag besteld morgen in huis ging niet op, maar dat vind ik geen probleem.

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.