Prima prijs/kwaliteit verhouding

Vlotte levering van schemerschakelaar die ik zocht. Bij andere leveranciers was deze ook nog eens duurder!

Elektra-nitwit super goed geholpen door deze elektraprofessional

Ik heb geen verstand van elektra/stroom, vind het zelfs een beetje griezelig. Ben super goed geholpen om het toch zelf voor elkaar te krijgen om een bewegingssensor met verlichting werkend te krijgen.

snelle en correcte levering

Uitstekende ervaringen met dit bedrijf

Ik kom iedere keer weer terug bij jullie

Ik vind alles wat ik nodig heb bij jullie. Grote en kwaliteitsrijke sortering. Schappelijke prijzen, goeie verpakking en vlotte afhandeling en verzending. Daarbij vriendelijke en kundige hulp indien gewenst. Ik ga nooit meer weg !

Goede prijs exact volgens afspraak en op tijd geleverd

Zeer goed. Ik zal andere elektro materialen ook bij Elektrototaal bestellen. Top.

Snel en goedkoop. Prima site met veel opties

Snel en niet te duur

Snel geleverd en goede klante surves.

Goede kwaliteit materiaal. Snel geleverd. En er was iets mis gegaan snel gereageerd en snel opgelost.

Snelle levering, groot aanbod.

Lekker snel geleverd, website is overzichtelijk.

Scherpe prijs, heb het product nergens goedkooper gezien en een snelle levering.

prima service, snel geleverd. voor herhaling vatbaar.

top

E.T.M , veel keus, goede kwaliteit en snelle levering!

Vind je betaalbaarheid en kwaliteit een pre, Dan is electro totaal markt een geweldig idee!

Uitmuntend

Mijn eerste aankoop werd snel en goed verpakt thuis afgeleverd. Het product voldeed volledig aan mijn verwachting was ook goed verpakt verzonden.

Goed aanbod en snelle levering, goed verpakt

Snel besteld en product snel geleverd. Klein minpuntje dat ze niet alle onderdelen van het merk filex hebben in de webshop, moest qua kleur afwijken

Prima producten en service

Diverse producten gekocht via Elektrototaalmarkt zoals zonnepanelen, groepenkast en een Ecu voor de omvormers van de zonnepanelen. Elke keer prima contact, snelle leveringen en altijd up to date en vooral de geboden de service (nazorg en op de hoogte houden) is perfect.

Van mijn avontuur met de Elektrototaalmarkt kan ik achteraf alleen maar genieten.

Als je bijna tachtig bent en je het aandurft bij de Elektrototaalmarkt een setje Plug and Play zonnepaneelsetje (voor op mijn schuurtje) te kopen, waarbij je van te voren niet weet of je daarmee qua montage en werking wel tot het beoogde resultaat zult komen... dan mag het achteraf een wonder heten dat dat allemaal toch gelukt is. JA! Maar de eerlijkheid gebied mij alle eer daarvoor te leggen bij het personeel van de Elektrototaalmarkt... voor hun fantastische ondersteuning bij alle (ook onvoorziene) problemen die ik bij de definitieve werking van mijn setje heb gekregen. DANK!

Artikel snel te vinden

Tevreden en snel geleverd

Gewoon zo als het hoord

Had hier een aardlekschakelaar gezien waar ik nog een vraag over had, Deze vraag werd snel beantwoord hierna de bestelling gedaan. pakket werd snel geleverd.

Prima prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering zoals Afgezegd.

Vriendelijk en snel

Ik had wat info nodig over de artikelen, ik werd erg vriendelijk gehlopen en goed geïnformeerd over mijn aankoop Uiteindelijk nog iets goedkoper geworden doordat de medewerker mij vertelde dat ik andere art. Kon nemen

Prima bedrijf om producten te bestellen

Snelle levering en precies geleverd zoals ik het altijd graag wil.

Altijd leverbaar optijd en geen probleem bij retour

Zo als hier boven beschreven zeer goed service verzenden en retour geen problemen gehad afgelopen jaar div dingen besteld. Prijs kwaliteit verhouding goed Mvg Paul

Ben blij me ...vijf steren

Een goede en degelijke winkel

Ruime keus en snel geleverd

De eerste keer bij jullie besteld

Top ervaring. Alleen het enigste wat mij dwars zit is dat ik mijn spullen heb wel heb gekregen maar ik wacht nog op de pdf factuur

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.