Prima en snelle service

Zoals het hoort snel geleverd voor een goede prijs/kwaliteit

Voldoet aan de verwachtingen en snel geleverd

in een woord geweldig

de bestelling was goed verpakt, zeer snel geleverd en compleet! Ook de informatie over de telefoon was duidelijk. Medewerker zeer beleefd en ter zake kundig.

Super snel in huis voor een goede prijs

Super snel in huis Goed product goed omschreven helemaal top

Duidelijke website redelijk snel geleverd.

positief

doen wat ze zeggen

snelle en goede levering

De beste artikelen tegen de juiste prijs

Het bestellen wat ik nodig had verliep snel en de website is hierin heel duidelijk. Snelheid van leveren was perfect. Kortom ik kom graag terug

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Duidelijke bevestigingen en snelle levering. Zoals het hoort!

Goed en duidelijke hulp ook na 20.00

Voor ons ventilatie systeem was ik op zoek naar nieuwe toevoer ventielen (ja ik weet nu hoe dat heet) alleen mijn zoektocht was aan het begin van de avond. Zo kwam ik uit bij Elektrototaalmarkt met mijn zoektocht maar nog niet wetende wat ik exact moest hebben stuur ik een WhatsApp met de verwachting dat ik de volgende morgen antwoord zou krijgen. Maar binnen een paar minuten kreeg ik een antwoord op mijn vraag en was het duidelijk wat ik moest hebben.. Met daarbij de opmerking wanneer ik voor 21.00 zou bestellen ik het de volgende dag in huis zou hebben! En ze hielden zich aan hun woord! Wat wil je nog meer goede uitleg en duidelijke informatie!

Snelle levering en een goed product

Bestelling geplaatst, ( 3 stuks van schakelmateriaal ), 2 stuks ontvangen Mail gestuurd , direct in orde gemaakt,dag later derde binnen Top geregeld

Goede en snelle service.

Ik had twee stekkerdozen besteld. Helaas waren ze te groot. Ok heb gebeld en ik werd erg goee geholpen. Dag later had ik al bericht via de mail.

Goed verpakt Snelle levering Product klopt bij beschrijving

overzichtelijk en duidelijk

Snel het artikel gevonden en het naar afrekenen gaan was ook zo gedaan.

Super bedrijf

Super fijn gewinkeld in de webshop welke erg overzichtelijk is Na mijn bestelling geplaatst is deze snel en volledig geleverd Echt een ware beleving top gedaan

3 bouwmarkten konden mij niet helpen, maar bij Elektrototaalmarkt.NL had ik gelijk succes. Een lage prijs, een goed product en snel geleverd.

Snelle levering van mijn bestelling.

Snelle levering en ook duidelijke communicatie wanneer de bestelling bezorgd zou worden

Netjes en correct geholpen.

Ben netjes geholpen en de spullen zijn snel opgestuurd.

Artikelen makkelijk te vinden op de site, super snel in huis!

Via de website super makkelijk te vinden en op voorraad. prijs is zeer goed, zelfs geen verzendkosten! Na bestellen netjes op de hoogte gehouden van de status, 2 dagen later al in huis!! Dimmers zijn al geïnstalleerd en werken prima

Prima. Geleverd zoals afgesproken.

Prima levering. Op tijd en doelmatig verpakt.

Producten is zoals het hoort te zijn. Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon top.

Snel, duidelijk en verreweg de goedkoopste.

Na lang zoeken op Google jullie professionele site gevonden. Ziet er perfect uit, keuze is snel gevonden en dan ook nog een super snelle levering. Goed en de goedkoopste.

Was snel geleverd, tussendoor nog contact gehad erover ook snel geantwoord

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.