Zoals altijd mijn bestelling weer snel en compleet geleverd

correct

product goed te vinden en correct afwerking en snel geleverd!

Prima product op tijd geleverd

Degelijke installatie kabel, netjes verpakt en conform afspraak geleverd

Prima verlopen , besteld en vlot geleverd

Besteld en vlot geleverd

Veel beter assortiment dan in de bouwmarkt

Voor elektramateriaal waar je in de bouwmarkt niet aan kan komen is dit een goed adres. Ik heb zelf een inbouw pulsdrukker en een zigbee LED dimmer besteld om een bestaande hotelschakeling te vervangen, met behoud van bestaand afdekmateriaal (Merten M-Smart) zodat alles er strak uit blijft zien en het geen kermis van diverse lijnen schakelmateriaal oplevert. Probeer dat maar eens in de bouwmarkt, lukt je niet. En ik was zeker niet duurder uit, dus helemaal tevreden.

Makkelijk te bestellen, ook kleine hoeveelheden, en snel geleverd.

PRIMA

Vlot geleverd

Groot assortiment

Nette prijzen en snelle levering

Gewoon goed voor elkaar.

Geweldige stopcontacten!

Zo blij met mijn messing stopcontacten, dat we besloten hebben het hele huis ermee te vervangen. Je denkt; kleine details, die stopcontacten. Zeker niet - wat een verschil!

Zeer snel geleverd en compatible

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd! Via site uitgevonden dat de rookmelder compatible is met de aanwezige rookmelders; top

Ruim aanbod, strakke prijs en snelle levering

Goed aanbod en levering welke exact overeen kwam met de gepubliceerde product beschikbaarheid. Daarnaast was al direct de 0% btw regeling op hun site beschikbaar bij aankoop zonnepanelen. Goede ervaring!

Correcte en snelle levering

Een goed bedrijf om zaken mee te doen. Mooie prijs - kwaliteit verhouding.

Goede prijs en snel bezorgd.

Duidelijke site met goede prijzen tevens een snelle bezorging.

Top geleverd, alleen liever geen gls

Voor de tweede keer besteld als zijnde particulier. Geweldig aanbod, jammer dat ze verschepen met gls.

Snel en goede prijs

Duidelijke website makkelijk te bestellen, snel geleverd en goede prijs!

Juiste beschrijving en goede aflevering

Scherpe prijs en duidelijke communicatie

Volgende keer weer

Overzichtelijk en snelle levering

Alles staat erg duidelijk en overzichtelijk op de site. Binnen enkele minuten besteld en binnen 2 werkdagen in huis! Super fijn!

Snel geleverd, goede kwaliteit en goedkoper dan concurrenten

Wij hebben vorige week 2 brandalarmen gekocht. Elekrototaalmarkt is hiermee een stuk goedkoper dan andere aanbieders op internet. Snel gekocht en snel geleverd. Bedankt!

Duidelijke site,snel geleverd.

Duidelijke site met goede keuzehulp.

Makkelijke bestel site met goede levering

Makkelijke bestel site met goede levering

Fijne webshop met veel keuze met een goede prijs!

Klemko bewegingsmelder gekocht tegen een hele goede aanbieding. Besteld en de volgende dag in huis. Zeer tevreden

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Goede site, goede prijs / kwaliteitsvehouding en supersnel geleverd Wat wil je nog meer

Leveren kwaliteit!

Altijd positieve ervaringen gehad met het materiaal en de levering!

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.