Het bestelde product werd in goede staat binnen twee werkdagen bezorgd. De dimmer functioneerd prima.

Netjes degelijk verpakt

Goede kwaliteit producten welke netjes en degelijk verpakt verzonden worden.

Optijd en als beloofd

Alles klopt , ik Ben blij met de product

Helemaal goed!!!

Snelle service en goede prijzen.Heel goed mijn eerste ervaring.

Uitstekende service

Product helder beschreven en na betaling de dag erna in huis. Super.

service en levering keurig .

Daar ik zelf weinig verstand heb van electra,heb ik bij jullie advies gevraagd. Al mijn vragen werden door Rocky Cornelissen keurig beantwoord,en van duidelijk advies voorzien. Dat beleef je tegenwoordig in de huidige maatschappy wel eens anders,dan wordt je vraag kort afgehandeld,net of is er dan geen serieuse interesse voor een kleine klant. Ik had bij jullie het gevoel ,dat iedere klant aandacht krijgt . Bedankt hiervoor, en goede feestdagen,en een gezond en zakelijk succesvol 2023. Met vrgr Fam. SKoolstra

Duidelijke site om te bestellen, gunstige prijzen en snel verzonden

Duidelijke site om te bestellen, gunstige prijzen en snel verzonden

Snel en goed

Precies wat we zochten, snel geleverd. Keuzehulp was heel handig

Razendsnelle levering infraroodpaneel verwarming.

In de middag rond 16:00 uur bestel en 26 uur later thuisbezorgd en 15 min later in bedrijf genomen via de app ook ingesteld.

Voldoet aan verwachting

Gebruik gemaakt van de chat functie om te communiceren, ging snel, eenvoudig en perfect. Levering conform informatie website. Kort gezegd: ik ben erg tevreden

Mooie site , snelle levering

Perfect geregeld en snel geleverd super

Zeer vlot bevestigd en geleverd, zoals idereeen het graag heeft !

Zeer vlot bevestigd en geleverd, zoals idereeen het graag heeft ! Uitstekend!

Perfect zoals we gewend zijn

Al veel gekocht bij Elektrototaalmarkt.nl, nooit iets verkeerd gegaan. In een beter kan niet!

Harstikke goed

Ik wist even niet hoe ik iets moest oplossen, en ik ben na een mailtje weer op de goede weg geholpen! Fijn dat er ook voor advies tijd wordt gemaakt.

Bestelling zo als beloofd de volgende dag in huis

Bestelling op tijd, alleen de factuur pas later in mijn account. Een mailtje en kreeg de factuur gelijk kn PDF. Super service.

Aan te bevelen voor goede producten en scherpe prijzen

Heel mooie en praktische website Gunstige prijzen Zeer snelle bezorging Bij contact vriendelijk personeel

Vorstvrij kacheltje nu geen probleem in schuurtje

Het vorstvrij kacheltje werd snel geleverd zodat ik makkelijk kon ophangen in mijn schuurtje tijdens de harde vorst waar mijn koelkast staat en 2 e-bikes die tijdens strenge vorst wel wat te verduren hebben en dit was nu goed opgelost toptien

Heb mijn complete zonnepaneel installatie gekocht en van het advies vooraf, de levering en alle vragen die ik had voor de installatie en van tot alle benodigde kabels tot schakelaars, echt top super personeel

Uitstekend!

Infrarood paneel besteld, keurig binnen afgesproken tijd afgeleverd. Hulde!

Geweldig!

Klantenservice is (zeer) goed bereikbaar en reageert snel en klantvriendelijk.

Duidelijke site. En een snelle levering

Er was een duidelijke uitleg op de site,hoe ik alles aan moest sluiten. Hartelijk dank voor alles

Goede en snelle service

Overzichtelijke website en snelle levering.

juiste produkt werkt goed

afgeleverd op de tijd die was gevraagd

Altijd duidelijke uitleg over het produkt

Bij vragen krijg je altijd goede uitleg of advies. Levering is snel en via een goede communicatie goed te volgen en bovendien betrouwbaar!.

Snelle levering van goede producten

Een scherpe prijs en snelle levering van goede producten. Wij zijn zeer tevreden met onze dimmers. Volgende keer komen we zeker terug bij Elektrototaalmarkt!

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.