Alles netjes verpakt en in orde

Prima service, prima producten en prima prijzen.

Ik heb vele aanbieders van het gezochte product online bezocht, maar Elektrototaalmarkt was toch het best geprijsd.

Goed kwaliteit en snelle levering

Wat ze verkopen is van goed kwaliteit en een goede prijs en ze leveren snel.

Hele makkelijke webshop, geweldige service en snelle accurate levering

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering

was een goeie ervaring

Snelle levering alleen prijs kwalitijd beetje duur voor zo'n klein apparaatje.

Fijne website

Fijne website, je kunt makkelijk je weg vinden tussen de elektra producten. Prijs en kwaliteit verhouding top. Vaak alles op voorraad. Qua levering geef ik ze echt een 10! Net bol.com vandaag besteld morgen in huis, maar dan net een tikkeltje sneller!

Goede spullen voor een redelijke prijs

Goede suggesties voor compleet maken van sets

Bij het samenstellen van materiaal worden goede suggesties gedaan om de sets compleet te maken. Erg handig!

Goede kwaliteit en snelle service..

Ik heb een vorstbeveiliger gekocht voor in de schuur. Zo bevestigd dat hij op de waterleiding straalt...voldoet prima.. geen last meer van bevroren waterleiding. Hij verwarmt niet de schuur..maar werkt prima om bevroren waterleiding te voorkomen.. ik raad dit product zeker aan...

Ze doen wat ze beloven...

Makkelijk besteld en betaald. En daarna snel en goed verpakt verstuurd. Echt helemaal niets op aan te merken dus...

Alles netjes geregeld.

Alles netjes geregeld en op tijd.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Ik was op zoek naar een enphase q relais. Deze was voordelig en snel op de site te vinden. Besteld en de volgende dag al geleverd. Top

Super snelle levering!

Vrijdag om 16.00 uur besteld en zaterdag ochtend om 9 uur al binnen!

Vaker bestelt en erg tevreden

Vaker bestelt en levering vrijwel altijd snel en in 1 keer. Ruim assortiment en goede producten.

Heel positief

Kwestie van bestellen en het wordt keurig vetpakt geleverd. Makkelijker jan het niet

goed en snel geleverd zeer tevreden

alles duidelijk en goed op de site alles snel en soepel velopen zeer tevreden

Perfect geleverd

Snelle levering en goed product, had er helaas een te weinig besteld dus alsnog besteld. De firex rookmelders pasten exact in bestaande houder.

uitstekend bedrijf

veel keuze, snelle afhandeling en verzending

Duidelijk website/webshop

Het was simpel om de juiste artikelen te bestellen. Snel en netjes bezorgd.

Gemakkelijke site. Telefonisch contact gehad en goed geholpen! Snelle service, was de volgende dag al in huis.

Prima service en snelle levering

Goed geholpen met uitzoeken welke groepenkast ik nodig had en zeer snel geleverd!

Goeie spullen, goeie service

Wij zijn thuis aan het verbouwen en op aanraden van een vriend hier onze spullen besteld. We zijn erg te spreken over de kwaliteit, wel was er een stopcontactbehuizing kapot, kan gebeuren. dit was na een mailtje opgelost en was de volgende dag al een nieuwe geleverd

was prima niks op aan te merken

besteld en heel snel ontvangen. en past precies

Precies gevonden wat ik nodig had en snel geleverd!

Top bedrijf!

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.