Binnen een dag in huis, precies wat we moesten hebben. Nog een groot voordeel elektrototaalmarkt zeer goedkoop bij een bouwmarkt dubbele prijs.

Supergoed

Ik kon eerst de bestelling, niet betalen; mogelijk een foutje van mij? Maar........ ik kreeg mijn vraag de volgende dag al beantwoord. ,! Grote klasse. Vervolgens lukte mij het wel om mijn bestelling succesvol te plaatsen, en binnen 2 dagen al te ontvangen. Prima service. Afz H. Abbing.

Veel keus tegen scherpe prijzen

Iedere keer vind ik wat ik nodig heb tegen een scherpe prijs, alleen hier en daar mogen de productomschrijvingen wel wat beter/uitgebreider. Als dat voor elkaar is zijn ze de volle 5 sterren waard.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Juiste product makkelijk op de website gevonden. Snel kunnen bestellen en de volgende dag al in huis. Super fijn!!

vlotte afwerking en levering

zie boven

Assortiment niet kompleet

Een onderdeel elders moeten bestellen

Snelle en correcte levering

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd

Prima product en snel geleverd.

We zijn zeer tevreden met de rookmelder die al de volgende dag werd afgeleverd.

Super snelle levering

Helder, duidelijk en snel

Ben goed voorgelicht

Had een vraag over mijn aardlekschakelaar en goed voorgelicht voor een vervangend Type

Snelle levering, eenvoudig zoeken, en dat alles tegen een goede prijs.

Conform verwachting

Een aankoop volgens verwachting, zoals het hoort. Goede prijs, communicatie en snel geleverd

Super snel

Beter kan het niet top ga zo door

supersnelle levering en geen gedoe

Op vrijdag besteld en op zaterdag ontvangen

Zeer snel en correct!

Ik had snel een afzuiging nodig. Zoektocht en bestelproces waren super simpel! Vervolgens snelle levering! Complimenten!

Correcte en goede service en levering

Correcte en goede service en snelle levering

Snelle en goede levering voor een scherpe prijs!

Bij Elektrototaalmarkt.nl heb ik schakelmateriaal besteld voor een zeer goede scherpe prijs. Snel geleverd en mijn bestelling, tegen een kleine bijdrage, even laten checken. Fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers!

Producten snel geleverd en goede kwaliteit

Goed!

Netjes, helder en volgens afspraak. Dus helemaal goed!

Snel, goedkoop,correct.

Heel tevreden

Super goede retourservice

Doordat wij zelf niet de juiste bestelling hadden gedaan en we hier pas achter kwamen nadat de retourtermijn was overschreden dachten we niet meer de verkeerd bestelde spullen te kunnen retourneren. Maar na overleg werd ons een retourformulier gestuurd en hebben wij gelijk de juiste bestelling kunnen doen. Wat een goede service die je niet veel meemaakt bij andere bedrijven.

Goede service... Snelle levering...

Een goede service en snelle levering. Een aanrader om bij jullie te bestellen...

Kwaliteit tegen een normale prijs

Kwaliteit voor een normale prijs,

Snelle goede levering

Overzichtelijke website en snelle levering

Zeer voordelige prijzen ten opzichte van de bouwmarkten.

De door mij aangekochte artikelen waren circa 40% goedkoper dan bij de bouwmarkt. Daarbij vandaag bestellen, morgen in huis. Prima!

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.