Komen na wat is afgesproken

Bij mijn bestelling zat een artikel wat niet op voorraad was maar binnen een week werd alles te gelijk geleverd. Een top service

Ondanks dat ik atechnisch ben is de klus, toch mooi gelukt.

Na mijn vraag over elektra bij de klantenservice van Elektrototaalmarkt te hebben neergelegd, ben ik zeer goed geadviseerd. Na ontvangst van de buiten wandcontactdozen en schakelaar, ben ik direct aan de slag gegaan. Ik heb op Youtube de handleiding van het schakelmateriaal kunnen vinden en zonder al te veel moeite hiermee het materiaal geïnstalleerd. Het ziet er mooi en vakkundig uit en werkt goed. Ik ben er erg blij mee. De buitenlampen kunnen hierdoor aan in de komende donker dagen. Met vriendelijke groet en tot ziens.

perfect! overzichtelijk en snel alles gevonden

Handige site, scherpe prijzen en snelle service.

Artikel goed omschreven en correct en op tijd geleverd

Ben zeer tevreden over de correcte afhandeling van het product en op de voet te volgen wanneer het product geleverd wordt.

Enorm goed

Alle hele lange periode naar meubelspotjes gezocht. Bij Elektrototaalmarkt heb ik ze gevonden en besteld. Goede site, grote keuze, redelijke prijs en snelle en nette aflevering. Super aanbieder.

prima levering en snel

uitstekend bestellen en leveren.,

Prima aankoop, prima bedrijf

Bij electrototaalmarkt weet ik dat ik mijn electra tegen een eerlijke prijs en met prima service koop.

Bestelling snel en compleet geleverd.

Ruim assortiment en normale prijzen

Besteld wat ik nodig had

Compleet geleverd

Vlotte service en kwaliteit

Snel afgehandeld in webshop, ruime keus, snelle levering van kwalitatieve producten.

Mooi schakelmateriaal in grafiet zwart van Jung besteld voor in onze nieuw te maken lattenwand

Mooi en snel uit voorraad geleverd. Goede prijs /kwaliteit verhouding. Ook sterk dat deze firma je op de hoogte houd aangaand ontwikkelingen van jouw bestelde artikelen. Gewoon een hele prima ervaring; echt een aanrader om hier je electra materialen te bestellen…

Groot assortiment

Snelle levering Duidelijke communicatie Product naar wens

Snelle levering met de bestellijst in de doos.

Duidelijke website bestellen gaat makelijk en betalen via ideal. Dit was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laaste keer. Gr Hans.

Snel en mooi

Prachtspul. Zeer tevreden over deze aankoop.

Betrouwbare partner die levertijden nakomt.

Elektrototaalmarkt.nl komt de gemaakte afspraken na. Werd zelfs opgebeld of de aflevering op een voorgestelde dag uitkwam. Top ervaring.

Goede service en vriendelijk personeel

Prima website en snelle levering zoals beloofd.

Grote sortering, hoge kwaliteit en zeer snel geleverd

Een fijne online winkel met een groot assortiment. Duidelijke site met goede tekst en uitleg en zeker niet duur

Uitstekende service

Was op zoek naar een LED dimmer, die niet flikkert of lekstroom had. Na wat mail contact gehad te hebben werd mij een dimmer geadviseerd. Deze geïnstalleerd. De geadviseerde LED dimmer werkt perfect.

Goede kwaliteit goed verpakt en snelle levering

Gewoon doen!

Bij Elektrototaal al vaker besteld en altijd naar wens! Snelle levering en keurig verpakt, ook leuk die kleine presentje zoals een pen in de verpakking van je bestelde producten

Zeer goed en goede levering

Goede website. Houden zich aan de afspraak met levertijden.

Prettige advies en goede, snelle levering

Eerste keer, maar uitstekend behandeld

Dit was de eerste keer, fai ik besteld heb. Maar werd uitstekend afgehandeld, temeer omdat ik voor verzending nog telefoon kreeg of de bestelling klopte en of ik nog vragen had. Prima alles klopte en kreeg ook best advies. Gewoon uitstekend.

Goed advies, snelle levering

Fijn dat er kennis van zaken aanwezig is voor advies op er elektronisch vlak. Snelle levering

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.