Makkelijke website Goed op de hoogte gehouden van wat ik besteld had en de levering Zat goed verpakt (2 stopcontacten)

Goed uitgebreid assortiment en snelle levering

Optimaal gepresteerd

Goede, duidelijke website. Perfecte levering Groot assortiment

Snelle levering en prima product.

Het product was goed verpakt! Prima prijs/kwaliteitverhouding.

Vanaf bestellen tot aan deur : TOP. Chauffeur ook perfect in zijn tijdzone.

Snelle levering tegen een goede prijs

Snelle levering tegen een goede prijs

Goede kwaliteit producten en dito service

Door een door mijzelf onjuiste doorgegeven bestelling was retournering en terugbetaling snel geregeld. Enig verbeterpunt zou kunnen zijn dat de retourkosten ook voor rekening van Elektrototaalmarkt worden genomen zodra er meer en alsnog andere producten worden besteld. Er zijn toch al veel online aanbieders die deze service bieden.

Prettige ervaring

De procedure is: Kijken op de site, bestellen, bevestiging krijgen en thuis bezorgd krijgen. Het ging allemaal naar wens!

geleverd wat er besteld was

Prijzen iets hoger dan bij anderen, maar op voorraad (Esdec FlatFix) dus dan liever iets meer betalen. Vlotte en nette levering (goed verpakt waardoor geen schade, wat veel voorkomt bij de Esdec FlatFix buizen) Next day delivery halen ze niet (wordt na 2 dagen) maar ze houden je keurig op de hoogte.

Slechte webshop en beroerde service

Volgens de webpagina is een artikel in voorraad. Na bestelling helaas niet geleverd. Bij navraag blijkt dat het artikel helemaal niet te leveren is! Beloofd wordt om het bedrag binnen 14 werkdagen te crediteren. Echter helaas na 14 werkdagen geen geld ontvangen. Bij navraag wordt wederom beloofd dat het bedrag binnen een aantal dagen op mijn rekening staat. Maar helaas, nog steeds geen geld ontvangen. Nou ja, de bestelling was met PayPal betaald, dus nu maar via PayPal mijn geld terugvorderen.

Prima volgens afspraak.

Werd dag voor levering gebeld dat het 1 werkdag later werd, keurig. Pakket verder prima, keurige levering en goede kwaliteit. Doordat ik niet goed gelezen had dacht ik eerst dat er iets niet goed was gegaan, hierdoor werd netjes gereageerd door klantenservice. Al met al prima geregeld

Misleidend informatie over levering

verkeerde leveringsdatum werd gegeven en vertraagde levering waardoor de te voltooien werken in gevaar kwamen

Prima product snelle levering

Goede kwaliteit producten . Gekregen wat ik besteld heb. Laag geprijst. Snelle levering

Snelle levering,goed product!

Telefonisch contact was prettig!

Goed verpakt en optijd binnen.

Ondanks laat op de dag besteld toch snel geleverd.

Duidelijke website en snel geleverd

Zoeken op een duidelijke website is heel makkelijk en bestellen ook. Levering in 1 dag dus supersnel.

producten snel binnen

Brede shop aan producten. Bij verzending een keuze voor goedkope verzending als het een dag later was. gezien ik de producten niet gelijk nodig had had ik hiermee wat bespaard op mijn verzendkosten. Top idee!

Alles ging in 1 keer goed

Prima en snelle service

Klik aan klik uit items besteld, snelle levering

Niets ontvangen

Pakket zou bezorgd worden, hele dag gewacht maar geen bezorging. Daarnaast ineens een tweede verzend e-mail? Bestelling laat op dinsdag besteld en nu maar afwachten of het maandag komt..

Duidelijk en goed

Het advies was nuttig en de bestelling en bezorging ging goed.

Gewoon prima.

Prijs was prima. Besteld en binnen de tijd geleverd zoals ze aangeven.

Prima verzorging.

Is goede ervaring

Bij ontevredenheid contact opgenomen met fit bedrijf Vriendelijk te woord gestaan en hebben het samen opgelost!

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.