Ruime keus en vlotte levering van materialen.

Website geeft gedegen product informatie over de producten zodat de keuze makkelijker kan worden gemaakt om te besluiten wat men nodig heeft voor de gewenste toepassing.

snelle en correcte levering

Goed en betrouwbaar.

Uitgebreid assortiment, goede zoekmogelijkheid, redelijk geprijsd

Op tijd geleverd

Makkelijke site

Ze doen wat ze beloven.

Gewoon goed.

Supersnelle levering

Eerst op de duidelijke site gezocht naar het juiste onderdeel voor mijn dimmer en direct besteld. Ander dag werd het pakje met het perfect passende onderdeel keurig bezorgd. Chapeau!

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering, aan te bevelen

Heel goede ervaring

Ik heb gebeld met elektrototaalmarkt met vragen over de producten. Zeer klantvriendelijk en ik ben ook uitstekend geholpen met het kiezen van het juiste product. De producten zijn ook allemaal tijdig geleverd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Duidelijke site en ondersteunende filmpjes. Levering is snel.

Vraag via internet/email werd vlot beantwoord. Via site snel gewenste onderdeel gevonden. Lvering keurig op tijd.

Ziet er goed uit goed verpakt

Goede service na verkeerde levering

Er was een ander afdekplaatje geleverd dan besteld. Diezelfde dag is de juiste nog nagestuurd.

Uitgebreid assortiment en snelle verzending.

Uitgebreid assortiment en snelle levering. Prima!

Snel

Had de verkeerde ventilator besteld. Snel retour en snel nieuwe geregeld. Geld snel terug op de bank. Top!

snelle levering met dat wat ik besteld had

gewoon goed tegen verrassend lage leverprijs.

Op tijd geleverd.

Ik heb een dimmer op donderdagavond besteld en deze was zaterdagmiddag binnen, perfect!

Netjes en snel verzonden

Na telefonisch contact werd snel een nieuw spotje opgestuurd, geen omslachtige retourformulieren. Prima service

Prima aan verwachtingen voldaan

Alles klopte

duidelijke site

snelle levering alles oke

J

J

Een vlotte informatie en levering

Voordat dat ik een artikel wou bestellen, had ik advies nodig. Dit is vlot en correct gedaan.

Goede Service !

Via WhatsApp contact gezocht, gelijk geholpen ik werd zelfs gebeld om mij verder te helpen.

Snel en goed

Snel en goed geregeld

Snel en goed

Materiaal snel en goed geleverd zodat de klus op tijd af was. En nog scherpe prijzen ook!

eenvoudig en after pay

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.