Perfecte levering

Snelle en perfecte levering. Tevens ook goedkoper als waar dan ook.

Top firma

Makkelijk om iets te bestellen en heel erg snel geleverd

Goede snelle service

Duidelijke site en snelle levering. Fijn bedrijf!

Snelle correcte levering. TOP

Snel besteld Snel en correct geleverd Gewoon supergoed

Juist en keurig op tijd geleverd!

Juist en keurig op tijd geleverd!

Goed advies en groot assortiment

Ik had tijdens het plaatsen van de bestelling een vraag over iets. Deze werd via whatsapp binnen 5 minuten beantwoord en ook nog eens vergezeld met een paar tips. Kortom qua service lijkt het net een fysieke winkel. De bestelling was netjes en op tijd bezorgd en dat voor een hele nette prijs.

uitstekende producten ,professioneel, kundig en zeer efficient

I.v.m. een mini verbouwing die inmiddels 1 1/2 jaar heeft geduurt aannemer wachttijd ) heb ik zelf alle materiaal gekocht. Voor de elektro kwam ik snel terecht bij Elektrototaalmarkt.nl. De website voelde meteen goed - gemakkelijk op te zoeken wat ik nodig had en goede kwalitatief producten wat voor mij een vereiste was. Ik heb inmiddels een 4 tal bestellingen geplaatst en alles liep uitstekend tot en met het afrekenen en levering - zeer snel. Ik had advies nodig bij het installeren van een schakelaar. Ik ervaarde hetzelfde - snel en efficient en niet te vergeten klant vriendelijk. Met het advies heb ik in no-time de schakelaar juist kunnen installeren. Gewoon top en top service.

Goede kwaliteit

Op tijd geleverd, netjes verpakt.

Ik had bij 3 ledverlichtingen gekocht. Bij 1 ontbrak de werking v.d. batterijen. Dit via mail doorgegeven. Het antwoord kreeg ik de volgende dag dat er op de werking gelet zal gaan worden.

Duidelijke en eenvoudige zoek, vind en koop ervaring.

Duidelijke en eenvoudige zoek, vind en koop ervaring.

Goede duidelijke site

Snel en goede levering.

Bliksem snel

Vlug en correct afgewerkt

Product valt tegen

De bestelde lamphouders zijn niet mooi van kleur en beschadigd. Het is een goedkoop product dat weet ik. Ik had ze al eerder een aantal gekocht ( mogelijk bij een ander) die waten mooi zwart en bijna niet beschadigd.

5 led tuinspot besteld zeer slecht product

SLV NAUTILUS SPIKE XL - Tuinspot 227410 led lamp in de spot monteren is niet te doen.GU10 fitting zit veel te diep in de spot

U stuurt teveel e-mails

U stuurt teveel e-mails

Goed product, snelle levering

Dimmer besteld. Goed product, snel in huis. Helemaal tevreden.

Net materiaal

Jammer dat het niet in 1 x geleverd werd verder zeer klant vriendelijk.

Snel en correct

Snelle, nette levering en kwalitatief mooie producten

Alles is makkelijk vindbaar op de site, na bestellen nette en snelle levering. Mooie kwaliteitsproducten met een mooie uitstraling.

Snelle en goexe service en levering

Makkelijk uit te zoeken op de website , snelle levering

Duidelijk en snel

Ik kon mijn producten snel vinden en selecteren. Deze werden daarna ook op de afgesproken dag compleet en goed veepakt afgeleverd.

Goed en snel.

Goed en snel.

Prima spullen en snelle levering

Had wat elektra spul nodig en hier besteld, gewoon prima prijs en kwaliteit!

Prima zaak

Site duidelijk, inlog geen probleem. Producten keurig afgeleverd. Nog fijner zou zijn als digitaal naast order ook de factuur gelijk beschikbaar is. Handig voor indienen bouwdepot.

Snelle levering, minimaal beschadigd product

Makkelijk bestellen en snelle levering. Wel kleine beschadiging van her productr, maar te weinig om het hele retourcircus voor op te starten.

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.