Eerlijk en perfect zaaal

Ik ga nergens anders mijn spullen meer bestellen alleen bij hun.

Gewoon, snel, makkelijk en goed

Ruime keuze in materialen.. Goede prijs, fijne site en een snelle levering!

volgens afspraak geleverd

maar artikel niet helemaal volgens het "plaatje"geleverd.

Goed bezorgd!

Alles is het goed gegaan!

Wat een fijne webwinkel

Voor de 3e keer schakelmateriaal besteld voor de verbouwing. Op al mijn vragen kreeg ik goed antwoord. En alles snel bezorgd Ik kom er zeker terug.

Goede snelle service snelle levering en kwalitatief dik in orde voor een schappelijke prijs

De bestelling was er binnen 3 dagen en keurig verpakt de kwaliteit is prima en de prijs is na verhouding ook goed zal zeker vaker wat gaan bestellen

Uitstekend, duidelijke beschrijving van product op de site

Ik was op zoek naar een led dimmer die op een hotelschakeling kon worden aangesloten. Door de duidelijke uitleg wist ik zeker dat het moest werken. Schakelaar geplaatst zonder problemen en hij werkte uitstekend.

Makkelijk bestelen en snel geleverd

Goede duidelijke site en mooi materiaal, wat bij aflevering ook op het materiaal van de site lijkt.

Heerlijk ontzorgt.

De bestelde producten werden op de afgesproken tijd geleverd. Helaas had ik zelf een fout gemaakt maar kon het verkeerde gewoon terug (deel van de bestelling). Bij volgende aankopen ga ik gelijk hier bestellen.heerlijk zorgeloos prima geregeld.

Prima kabel, levering wat later dan gedacht

Prima kabel ontvangen, makkelijk bestel proces. Redelijke prijs. Ik had vrijdag laat besteld, dus dat zou gelden als een bestelling op maandag. Evengoed kreeg ik de kabel niet dinsdag maar woensdag. Niet de snelheid die wordt beloofd (op werkdagen voor 16>30u besteld, volgende dag in huis). Daarom niet 5 maar 4 sterren. Alsnog een aanrader, maar hou rekening met wat levertijd.

alles ging wel goed.

joh!

De bestelde led dimmer werd goed verpakt en snel geleverd. Ik ben van mijn zoemende lamp af!

Goede service en snelle levering

Duidelijke website en je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft levering artikel.

Snel

Eenmaal besteld snel in huis en keurig verpakt

goede prijs, kwaliteit en snelle levering

prettige winkel om te kopen

Heel snel geleverd en precies wat ik besteld had. Super tevreden!

Snelle levering.

Goed product en snel geleverd uit voorraad.

Uitstekende webshop

Zeer snel geleverd en voor een uitstekende prijs, ik ben over het algemeen zeer tevreden.

Prima webshop!

Ruim assortiment. Goede prijzen, Snelle verzending. Ik kom hier graag terug.

Gemakkelijk en snel!

Gemakkelijke website, spullen handig te vinden en vervolgens snel geleverd. Al met al op en top!

Prima, vlotte accurate levering

Netjes op tijd geleverd. Product werkt prima.

Goede kwaliteit, correcte levering

Binnen levertijd in huis, prima geregeld! Kwaliteit goed.

Uitstekende service, makkelijk bestellen, snelle levering

Ik was op zoek naar een specifieke inbouwdimmer voor LED-spots. In het ruime assortiment van Elektrototaalmarkt.nl was deze dimmer makkelijk te vinden. Door de lage verzendkosten was de dimmer goedkoper dan bij de concurrent. De dimmer was in 2 werkdagen geleverd, zoals beloofd.

Uitstekende service

Uitstekend geholpen door een medewerker die de order controleerde en suggesties gaf hoe alles goed zou passen en werken. Daardoor kwam het totaalbedrag ook nog lager uit dan eerst! Zeer vakkundig en servicegericht, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Snel geregeld

Alles snel geregeld via de website, alleen jammer dat sommige foto's onduidelijk zijn... Materialen besteld en betaald, snel geleverd.

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.