Erg snel

De bestelling was snel binnen. Kwaliteitsspullen

Uitgebreid assortiment voor een goede prijs

Zeer tevreden over het assortiment voor de buiten contactdozen van Niko. Direct geslaagd en ze staan mooi in onze tuin. En dit voor de beste prijs van alle webshops!

Prima webshop

Goede producten, snelle levering!

zeer goed

snel en goed ontvangen, een deel verkeerd besteld met een telefoontje geregeld 2 dagen later het goede deel in huis prima

Voor herhaling vatbaar !

Hoewel ik op de afgesproken dag helaas door een noodgeval niet thuis kon zijn om mijn bestelling in ontvangst te nemen, werd deze keurig bij de buurman achtergelaten, waarvoor dank. Verder is alles via mail duidelijk gecommuniceerd en op de afgesproken dag en tijd geleverd, ik ga vast nog wel eens een bestelling bij Elektrototaalmarkt bestellen!

Duidelijk en overzichtelijk

Zeer duidelijke en overzichtelijke site. Bij twijfel een geweldige klantenservice.

Goede produktomschrijving en snelle levering

Recent bij Elektrototaalmarkt een muurventilator en los bedienpaneel gekocht. De website geeft goede produktinfo. Het produkt was prettig geprijst en werd bovendien snel en correct geleverd.

Goed en snelle levering

Duidelijke web om schakelmateriaal op te zoeken

Volgens afspraak een perfecte levering

Kwaliteit producten voor een goede prijs en zeer vlot geleverd, ga zo door.

goed, snel en veilig

De eerste keer bij elekrototaalmarkt gekocht. De levering was snel, veilig en zoals het hoort

ruim aanbod, snel ontvangen

Ik ben mijn huis kamer voor kamer aan het renoveren. Ook kwa electra. Dan is het handig dat als je eenmaal weet wat je moet hebben dat het er snel is zodat je kunt afronden. En dat is het geval bij Elektratotaalmarkt.

Goede keuze, makkelijk te vinden waar ik naar zocht

Het zoeken naar het product dat ik zocht was erg makkelijk , de bestelling was zo gedaan en de levering was zoals vantevoren aangegeven. Helaas bleek bij levering dat ik het verkeerde had besteld (dat komt puur alleen door mijn onhandigheid en dat ik maar een goedbedoelende doe-het-zelver ben) maar een kort telefoontje naar de klantenservice heeft me aan het juiste product geholpen. Achteraf gezien had ik dat beter meteen kunnen doen in plaats van zonder professioneel advies iets te bestellen. Al met al zeker een aanrader om hier te bestellen.

Prfecte levering in super snelle tijd

Alles is binnen de bezorg termijn geleverd en kwaliteit is perfect zoals verwacht.

Goede producten met snelle levering

Goede betaalbare producten met snelle levering

Prima webwinkel

Duidelijke website met volledige informatie. Concurrerende prijzen. Pakket te volgen via tracker, snelle levering. Doen wat ze zeggen. Aanrader

Snel en goed geleverd

De bestelde artikel zijn goed en doen alles zoals in de omschrijving staat kortom een top bedrijf

Keurige zeer snelle levering

Levering binnen twee werkdagen, goed verpakt en geen vertraging op de werkvloer

Prima spul van Bush Jaeger

Snelle levering.

Prima service!

Hebben artikelen aangeschaft voor ons hotel! Gelukkig hebben we ze nog niet nodig gehad, maar de bezorging was uitstekend. Voor de herhaling vatbaar :)

Professioneel

Goede service Klantgericht Snelle levering

Voldeed aan alles.

Mijn pakketje was zoek ,en ook hierin werd door Elektrototaal markt uitgezocht waar het was .En de andere dag in huis. Van mij een dikke tien . Ook voor diegene die míj te woord stond.

Prettige en overzichtelijke site. Zeer makkelijk op te zoeken en te bestellen. Achteraf nog contact gehad met de klantenservice omdat ik een fout had gemaakt en ook daarbij zeer vriendelijk en correct geholpen. Ik raad het zeker aan.

Netjes verpakt en snel geleverd heel blij mee.

Heel goede informatieverstrekking

Ben zeer goed telefonisch geadviseerd over mijn aankoop.

Zeer compleet

Tevreden klant

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.