Geweldige service. Producten zijn goed. Duidelijke omschrijving.

Grote keus in schakelmaeriaal

Opzoek naar het oudere schakelmateriaal van Busch & Jager (LX serie) Vond ik B&J SI (creme) waarvan de knop van de mechanische timer van 120 minuten waarvan de de knop van SI prima paste op mijn oude LX. Dus het oude materiaal is weer compleet. Super

Alles perfect volgens afspraak geleverd

Fijne webshop elektro.

Gebruiksvriendelijke webshop. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Goede snelle levering

Makkelijk besteld en snel geleverd

De site is makkelijk en overzichtelijk. Bestelling werd de volgende dag al geleverd.

Perfecte kwaliteit en goede levering.

Een goede firma met goede kwaliteit.

Makkelijk bestellen en snel ontvangen!

Duidelijke en makkelijke bestel procedure waarna snelle en klantvriendelijke afwikkeling.

Ik vond wat ik zocht

eenvoudig alles te bestellen en snel geleverd.

Goede kwaliteit, snelle levering en betaalbaar

alles werd snel geleverd, ik heb goede kwaliteit gekregen en het is nog betaalbaar ook, toppie Elektrototaalmarkt.

Correcte en stipte levering volgens afspraak

Correcte en stipte levering volgens afspraak

Doet wat ze belooft

Schakelmateriaal besteld, zeer vlotte levering. 1 tip: Overweeg om niet meer via GLS te laten leveren, pakketje werd bij mijn afwezigheid bij de voordeur gezet. Terwijl ik een mail van GLS kreeg dat ik voor aflevering had getekend. Wat als iemand dit pakketje had weggenomen? Natuurlijk een klacht ingediend bij GLS, nog steeds niets van gehoord. Elektrotaalmarkt verder top!

Goed assortiment en snelle levering

Webwinkel met een goed assortiment met goede omschrijving van de eigenschappen avn de artikelen. Daarnaast ook nog eens snel geleverd. Prima dus.

Vlugge levering en goed materiaal

Duidelijk in advies fantastisch in prijs en bezorging

Voor mijn woning heb ik alle stopcontacten en lichtschakelaars vervangen. Vooraf advies gevraagd en gekregen. Besteld en snel bezorgd. Zou zonde problemen weer aanschaffen.

Snelle levering, goede informatieverstrekking

Snelle levering, goede informatieverstrekking. Een van de weinige winkels/webshops waar je de onderdelen van electra los kunt bestellen.

Mooi product, snel geleverd voor mooie prijs

Ik ben al wat langer op zoek naar energiezuiltjes in de tuin. Bouwmarkten hebben die niet, op internet niet iets goeds kunnen vinden. Elektrototaalmarkt bood het product aan waar ik naar op zoek was. En nog met een leuke korting aan. TOP.

Prima voor elkaar!

De internetsite is heel overzichtelijk, je kunt er gemakkelijk in zoeken. Ik vond dus snel wat ik zocht. Twee dagen later kreeg ik mijn bestelling keurig verpakt binnen. Gewoon goed :)

Gekocht product werkt niet naar behoren

Onlangs klemko schemerschakelaar gekocht, deze aangesloten volgens bij gesloten aansluitschema. Sensor op een lichte plek niet in de volle zon geplaatst. Springt de verlichting om de haverklap overdag bij zonnig weer aan. Geïnformeerd bij de electrototaalmarkt m.b.t. Het aansluiten. Hierop netjes antwoord gekregen echter niet meer dan in de handleiding stond.. verder weet ik niet of het een maandagochtend modelletje is of voldoet het product niet aan het geen je er van mag verwachten...

Snelle en goede levering

Eco Dim gekocht deze was zeer goed verpakt.

One stop shop!

Al meerdere keren besteld als particulier. Ze hebben echt alles. Top!

Gewoon zeer goed

Alles perfect en duidelijke uitleg van mijn vragen

Goed spul, snelle levering

Goed spul, voldoende keuze, leuke aanbiedingen en snelle correcte levering

Tijdige levering, heldere site, mooi spul, niet al te duur in vergelijking met concurrenten.

- Site is goed georganiseerd, alles is makkelijk te vinden - Niet alles wat ik zou willen bestellen (Haga Berker, USB, Creme S1), maar goed, wat er wel is dus helder en overzichtelijk gepresenteerd en te vinden (goede zoek filters). - Tijdige levering (binnen 2 werkdagen, ik kreeg het geleverd op zaterdag), goede communicatie flow van order status/wijzigingen. - Prijs technisch vergelijkbaar met concurentie, Ik zou hier weer bestellen.

Goede ervaring service is goed en snel antwoord

Producten zijn goed. Snelle oplossing en antwoord op een klein probleem. Direct goed opgepakt en verholpen. Dik te vreden

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.