Prima website en snelle levering

Overzichtelijke website met goede produkt informatie. Ruim assortiment. Levering is ook goed. Binnen 1 dag geleverd. Zal hier zeker nog eens terugkeren.

Snelle levering en alles netjes verpakt Kwalitatief goede artikelen met duidelijke uitleg

Grandioos!

Bestelling geplaatst, bestelling snel binnen! Er was een onderdeel niet geleverd, mail gestuurd. Gelijk een bericht terug. Volgende dag op de bus en komt het vandaag binnen! Super snel zonder veel gedoe. Heel fijn!

Ongekend goede en vriendelijke service!

Voor een redelijk groot bedrag aan schakelmateriaal besteld. Snelle en efficiënte levering. Goed advies en bereikbaarheid. Zelfs mogelijk om teveel bestelde terug te brengen ipv kosten te maken om op te sturen. Duidelijke en overzichtelijk website!

Super tevreden

Snelle levering en alles netjes verpakt in de doos!

Doen wat ze zeggen.

Was niet bekend met jullie bedrijf, maar prima service en doen wat jullie toezeggen. Houden jullie aan de gemaakte afspraak. Top.

Snel geleverd, top service!

Snel geleverd, top service!

Supersnel en prima kwaliteit

Aanbod gezien, 's avonds laat besteld en op verzoek 1 dag later in de ochtend geleverd. Juist op tijd voor mijn project. Heel, heel fijn deze supersnelle service!

Goeie webwinkel met topproducten

Al meerdere keren heb ik materiaal besteld bij Elektrototaalmarkt. Iedere keer weer een prima ervaring, afspraak is afspraak en de geleverde materialen zijn top én gunstig geprijsd.

SN Snelle levering

Op zich prima winkel!

Ik had voorheen ook al eens besteld bij Electrototaalmarkt. Ze hebben een mooi overzicht aan spullen maar mbt bepaald schakelmateriaal waren ze duurder dan een andere leverancier. Ik heb daarop contact met ze opgenomen en gevraagd of ze nog speling hadden in de prijs omdat ik graag alles bij 1 bedrijf wil bestellen. De contact persoon gaf aan natuurlijk komen we hier wel uit, stuur maar een lijst dan kom ik daarop terug. Goed .. ik een lijst gemaakt met alle schakelmaterialen voor 2 verdiepingen. Krijg ik van hem een lijstje met linkje waar ik ze kan vinden op de site.. zucht.. werk voor niks... Was dus jammer. Nu heb ik het meeste ergens anders moeten kopen.. scheelde toch aardig wat. Maar de spullen die ik heb besteld bij Electrototaalmarkt waren wel super snel geleverd.

Perfecto

Snel geleverd, artikel geïnstalleerd en het werkt prima

Snel effectief en betrouwbaar, de eerste keer en zeker niet de laatste

Geweldige service!!!

Heel goed geholpen door de medewerkers, die belden dat ik iets niet goed besteld had. Samen nagelopen wat ik precies nodig en na 2 dagen was t in huis in een mooie doos... Top bedrijf!!!

Uitstekende service en snelle levering

Bestelling geplaatst, kwam er achter dat ik iets vergeten was. Snel nog even gebeld om te vragen of ze de vergeten artikelen nog aan de bestelling konden toevoegen. Dit was geen probleem.

Goede snelle correcte levering

Gewoon goed

Producten bevallen uitstekend

Busch Jeager dimmers besteld voor mijn nieuwe LED verlichting. Producten bevallen uitstekend, goede kwaliteit!

Voor eerste keer klant maar topervaring

Uitetst vriendelijke werknemers en perfect uitgevoerde bestelling

Op tijd geleverd

Levering was kompleet en op tijd, maar nog steeds vind ik het jammer dat ik bij het bestellen geen mogelijkheid heb om, evt. tegen een kleine bijbetaling, de bezorging bij een afhaalpunt te laten afleveren.

Snelle levering, top

Snelle levering en van plan vaste klant te worden, top

GOED EN SNEL

goed en snel gehandeld

Snelle levering, voldoende assortiment

Snelle levering en voeldoende assortiment van qat ik nodig had.

Fijn duidelijk bedrijf

Duidelijk en snel handige site grote vooraad!

Duidelijke omschrijving en snelle levering

De uitleg over de manier van schakelen was duidelijk en heeft me verder geholpen

Groot assortiment en makkelijke ondersteunende website

Alles kunnen vinden wat ik nodig had, met duidelijke foto’s en informatie. En dat voor een goede prijs. Snelle levertijd

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.