Dit is echt een top bedrijf me bestelling was er heel snel ik werd zelfs nog gebeld of het wel klopte wat ik besteld had echt top service

Fijne site en super kwaliteit en goeie prijzen

Top,

Eenvoudige bestel mogelijkheid en telefonisch nog correcte info gekregen op mijn vragen. Product zeer snel ontvangen. Deze webshop is een aanrader.

keurig geleverd wat besteld is

overzichtelijke website waar geleverd wordt wat besteld is

Snel, scherpe prijs, veel keus

Overzichtelijke website, volop keus, nette prijzen. Wat handig is, is dat je bij een gekozen artikel een bijbehorend artikel kan kiezen. Wat ik zelf beter zou willen zien, is dat je bij bv een schakelaar van een bepaald merk niet alleen een aanbevolen keuze krijgt van één venster maar ook gelijk een venster voor twee of drie schakelaars kan kiezen. Verder heel tevreden.

Altijd snel geleverd, goed ingepakt en duidelijke communicatie

Altijd snel geleverd, goed ingepakt en duidelijke communicatie

Geweldig geholpen!

Ik zocht een wat verouderd model dimmer. Middels foto’s en telefonische ondersteuning de juiste dimmer opgestuurd gekregen. Top!

Een bestelling uit het boekje

Zonder de website te kennen mijn bestelling, een led-dimmer, gedaan. Snel, zonder problemen, op tijd bezorgd.

Vlotte levering

Groot assortiment snelle levering nette prijs

Goede producten en snelle levering

Al vaker bij jullie besteld en altijd naar tevredenheid ben ik behandeld. Of wel ik zal nog wel eens vaker bij jullie gaan ”shoppen”!

Goede prijs

Bikkel LED dimmer voor een mooie prijs. Hier kom ik vaker terug.

goede prijs kwaliteit verhouding

Deze rookmelder (Ei 146) is nog steeds dezelfde als tijdens de nieuwbouw van het appartementen complex (2003). De base-plate was ook dezelfde , en dus makkelijk te vervangen, zonder de base-plate te moeten vervangen. Goed product, voor een goede prijs.

Zeer snelle en accurate afhandeling

Eenvoudig te winkelen en ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen

Keurig

Waarom “keurig”. - keurig op tijd - keurig verpakt - keurig in kwaliteit

Dik tevreden.

Goed produkt conform afspraak bezorgd. Mooie internet sites met videos hoe te handelen.

Top service, goede prijzen!

Elektrototaalmarkt.nl is een super site om te bestellen. We hadden de bestelde spullen de dag erna in huis, wat in deze corona tijden écht heel fijn is, én de prijzen waren voordelig en goede actieprijzen! Nu we gaan verbouwen komt dit perfect van pas. Aanrader dus en we zullen hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering Er wordt ook aanbevolen welke product er bij hoort Goede kwaliteit Erg tevreden met aankoop

Goede service en snelle levering

Fijne website met uitgebreid assortiment.

Perfect geleverd

Perfect geleverd en netjes verpakt in een woord prima

Goede prijs, snelle levering en goede klantenservice

Eerlijk is eerlijk, de prijs t.o.v. andere webshops was vele malen beter en tot mijn blijdschap was de levering snel. Bij een technische vraag omtrent het product was de klantenservice ook snel en kundig.

snel besteld snel geleverd.

op site goed te vinden en snel te bestellen, vervolgens ook snel geleverd.

is goed en netjes op tijd geleverd

heb de eerste keer besteld en is goed bevallen

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Ik was op zoek naar een specifieke dubbele wisselschakelaar die ik bij een andere leverancier niet kon vinden, Elektrototaalmarkt had deze schakelaars en kon ze snel leveren.

Netjes volgens afspraak en goed geinformeerd!

Ik zat al een tijdje te twijfelen wat ik ging doen. Ik ben mijn keuken aan het verbouwen en wist niet goed wat ik mooi vond. Het mooie is dat je precies kunt zien wat je in het winkelwagen hebt staan en dat blijft daar. Heel mooi overzichtelijk! De website is goed georganiseerd en snel. De artikelen zijn goed beschreven en de juiste info word hier getoond. Erg prettig om hier te bestellen! Kortom, de volgende keer weer!

Beloven = doen!

Gemakkelijke site, goede prijs-kwaliteit verhouding, vervolg proces is conform belofte

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.