Goede prijs/prestatie verhouding

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Levertijd door huidige drukte, begrijpelijk, wat langer dan op site vermeld.

Snel en vlot geregeld en bezorgt

Gevonden wat ik zocht, en snel in huis

Ruim assortiment, duidelijke website, en ze komen hun afspraken na. Helemaal goed.

Tevreden

Tevreden over de website en artikelen die wij besteld hebben. De nabestelling kwam in een doosje terwijl dit makkelijk in een bubbeltjes envelop met de post had meegekund. Al met al tevreden ook over de chat/informatie. Bedankt nogmaals.

Snelle complete levering

Netjes voor elkaar, op tijd geleverd. Duidelijk.

Super.

Super snel geleverd.

Snel en goed

Eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij elektrototaalmarkt.nl Site is overzichtelijk, bestellen gaat snel. Duidelijke en snelle communicatie via mail. Goederen geleverd op de afgesproken tijd Meer kan en mag je niet verwachten van online shoppen! Een aanrader

Alles top geregeld!

Alles goed te vinden op de site. Daarna via mail op de hoogte gebracht van levering. Dit was al meteen de dag erna. Alles was netjes verpakt.

Pakket niet aangekomen

Pakket is niet aangekomen. tracking gegevens geven aan dat het verkeerde adres op het pakket stond. Op de bestelbevestiging staat het goede adres. Navraag gedaan op het adres waar pakket afgeleverd zou zijn maar daar hebben ze niets ontvangen. Ik weet niet of het probleem bij de transporteur (GLS) zit of bij elektrototaalmarkt.

Zeer goede service

Door dat ik niet goed had gekeken had ik de verkeerde klemmen besteld. Verzoek tot laten vervallen van opdracht werd vrijwel gelijk opgepakt. Bestelling werd geannuleerd. Betaling zal binnen 14 dagen terug op de rekening zijn. Gelijk opnieuw een bestelling gedaan, ditmaal met de juiste klemmen. Deze werden de volgende dag afgeleverd. Kortom, een zeer goede service en behulpzaam bij oplosssen van problemen.

snelle en correcte levering

Kwaliteits materiaal

Snelle en goede service

Problemen gehad met verzenden.

Er werd mij een kortingscode toegestuurd super. Zo hoefde ik geen verzendkosten te betalen.

Elektrototaalmarkt.nl is top

Prima sortering voor een prima prijs. En super snelle levering.

Kwaliteit

Elektrototaal heeft een grote sortering elektra materiaal. Keuze te over en allemaal a-kwaliteit. Ik heb van Jung vanuit de LS 990 serie wippers -dimmers - afdekramen en wandcontactdozen gekocht. Fijn dat deze spullen snel werden geleverd. Heb in het verleden al meermaals materialen van elektrototaal gekocht en steeds was de kwaliteit uitstekend en de levering volgens afspraak. Elektrototaal is voor mij een betrouwbare webshop om elektra te kopen.

Top produkt

Goede service, sñelle levering

Perfect van bestelling tot en met aflevering

Weinig moeite hoeven doen om het juiste artikel te vinden, goedkoper ook nog dan menig concurrent, snel besteld, betaald en kunt zelfs kiezen voor 1-dag latere levering voor minder geld. GLS heeft goede informatie gegeven en was snel op de plek van bestemming. Perfect product en lage prijs. Echte aanrader.

Goed geprijsd, snelle levering

Stukken goedkoper dan de grote jongens zoals bol.com en Coolbue Snelle levering Top !!

Super snel en top service

Was mijn eerste bestelling en heeft alle verwachtingen overtroffen.

Snelle levering en heel veel keus

Fijne overzichtelijke webwinkel met veel keus. De bestelling kwam keurig op het juiste tijdstip aan. Zeker een aanrader

Je krijgt wat je besteld

Goede zaak, duidelijk en overzichtelijk

Duidelijke website, veel keuze, snelle levering

Het was niet eenvoudig een vervanging voor onze deurbel te vinden. Bij Elektrototaalmarkt terecht gekomen. Ook voor onze trafo was een geschikte deurbel te vinden, in tegenstelling tot bij andere leveranciers.

Snelle en correcte levering. Goede website.

Snel geleverd. Prima kwaliteit.

De buitenstopcontacten voldoen volledig aan de verwachtingen. Draden makkelijk te monteren en daarna de unit in de behuizing klikken.

Alles prima zoals verwacht

Goede site, overzichtelijk en duidelijk. Het bestelproces verliep goed. De bestelling werd ook keurig op de aangegeven datum bezorgd. Was goed verpakt. Een aanrader!

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.