Goed en overzichtelijk en netjes optijd

De site is goed , netjes en overzichtelijk ingedeeld dus erg functioneel en levertijd ondanks corona 2dagen en heel belangrijk de levering was compleet top erg tevreden

Op woensdagavond besteld en op vrijdag binnen. In verband met mijn verhuizing op vrijdag was dat net op tijd. Top!

Snelle levering verpakken kan beter

Snelle levering en goede prijs. Het verpakken kan beter. inbouw stopcontacten los in de doos afdekplaten er los bovenop. Door transport wat zwarte krassen op de mat witte afdekplaten omdat het rammelt in de doos. heeft wat moeite gekost om de zwarte strepen eraf te krijgen.

Producten zoals beschreven via duidelijke site, supersnelle levering. Zo hoort een online bestelling te verlopen!!

Snel en complete levering!!

Betrouwbaar en snelle levering. En ruim assortiment.

goede en snelle levering top

een inbouw schakelaar besteld zeer snelle levering,

Door corona kunnen wij niet naar de winkel. Makkelijk om het onderdeel op internet te bestellen. Helaas gaat dit in de toekomst steeds vaker gebeuren.

Goed, snel en netjes

Mooi verpakt, snel geleverd, prima

Prima bedrijf goede levering

Alvorens ik heb besteld had ik een technische vraag, die werdt naar volle tevredenheid beantwoord. Ben toen over gegaan tot bestellen. binnen twee dagen geleverd prima service, goed bedrijf. en zaken deskundig.

mooi assortiment

Duidelijke website met ruime keuze op vele gebied. Bestellen is simpel en materiaal vlot binnen. Super dus.

Mis een aansluitschema. Staat op de site dus opgelost!

Snelle levering, alles in orde

Overzichtelijk en volgens afspraak geleverd!

Overzichtelijk en duidelijke website!

Goedkoop en snel

Ik wilde graag een schakelaar monteren in het snoer van 3 van mijn lampen. Via google op elektrototaalmarkt.nl terecht gekomen. Bij deze winkel kosten ze nog geen 2 euro per stuk, bij een andere winkel wel 5 euro per stuk. Goedkoop en goede kwaliteit en snel geleverd. Het enige is dat het wellicht als brievenbus post verstuurd had kunnen worden. Maar dan mis je natuurlijk wel de track & trace, dus eigenlijk geen echt probleem.

Nette afhandeling

Levering was volgens afspraak, met betrouwbare voortgang/updates via mail. Producten waren netjes verpakt.

perfect materiaal in korte bezorgtijd

Nieuw schakelmateriaal voor nieuwe zolderkamer & badkamer besteld. Ook telefonisch contact gezocht vanwege vragen over het materiaal. Zowel de service, adviezen als ook al het materiaal perfect verzorgd. Ik blijf klant bij dit bedrijf. Groet Edward.

Snelle levering, mooi product

Er was iets van zeep over de verpakking gekomen met de levering, verder ziet het product er goed uit!

Correcte afhandeling en levering

Overzichtelijke website en prettig bestel- en leverproces. Keurige verpakking met geen kans op beschadiging artikel.

Groot aanbod, prima prijzen

Klik aan-Klik uit systeem en enkele wandcontactdozen gekocht: snel geleverd en scherpe prijzen

Superservice

Ik kende het bedrijf niet maar ben zeer positief verrast. Snelle service goede.kwaliteit en zeer goed verpakt verzonden. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is prima!!!

Producten waren netjes verpakt en snel geleverd. Wij zijn tevreden en zullen hier vaker bestellen!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Gisteren voor 16 uur besteld en vandaag om 13.30u kon ik weer verder met klussen. Super!!

Proffessionele duidelijke site, snelle levering

De info hulp voor de 1e bestelling was zeer prettig door de opgegeven artikelnrs die je ook zo kon invoeren. Internetsite werkt is duidelijk en perfect. Als je belt sta je lang in de wacht(door uw eigen succes?) foto bij 1e bestelling klopte niet. De feedback van betreffende dame per mail was zeer matig, gelukkig voldeed het aan de verwachtingen en ik vraag mij af of de foto nu op de site is gewijzigd. 2e bestelling was achter de kliko gelegd, dit was niet afgesproken en was dus een gecalculeerd risico van bezorger. Ik heb het volgens van het weekend wordt dit gemonteerd, maar ik ga ervan uit dat het materiaal ok is. Dit is oprecht beoordeeld, fijn als ik 1 van de winnaars ben ;-)

Snelle en correcte levering

Goed ingepakt en snel geleverd je krijgt waar voor je geld.

Super snelle levering en goede website!

Snelle levering en goede website die met voorkeur om bestelling compleet te maken!

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.