Goede en heldere bestelprocedure

ruim aanbod duidelijk aangegeven op website

Keurig verzorgd.

Mooi bedrijf met een enorme keuze.

Super geregeld alleen het werd in 2 leveringen gebracht en we hadden maar 1 track en trace code gehad

Snelle levering!

Mijn spullen waren keurig binnengekomen op de aangegeven dag. Alle schakelaars en stekkerdozen in mijn huis zijn nu in dezelfde "stijl". Goede kwaliteit!

Naar mijn idee niet het beste product

Kabels blijven niet goed zitten Als je beetje moet bewegen gaan de kabels los En als je het te vast draait breken stukjes af

Goede levering, goed product, goede service.

Weer een prima bestelling. Snelle levering en een goede prijs. Doosje had iets kleiner kunnen zijn, maar dat is dan ook het enige wat ik op kan merken.

Gewoon goed!

Zo als altijd netjes zo als belooft op tijd bezorgd, netjes verpakt en zo kon ik zonder gedoe mijn nieuwe meterkast plaatsen en de internet kabels die ik gelegd had meteen testen met mijn nieuwe meter

Snelle levering, een evt foutje wordt netjes recht gezet.

Bestel bijna alle elektro installatie materialen voor mijn bouwproject hier. Vlotte levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Tevreden klant.

Snelle levering en goede prijs

Ik zocht een led dimmer en kwam bij deze website uit als goedkoopste prijs. Na bestelling een snelle levering.

Mooie producten, levering is redelijk vlot! Dikke prima

Betrouwbaar en snelle levering.

Snelle levering, betrouwbaar en dat voor een goede prijs.

Snelle levering, goede prijzen

Prima, snel geleverd en tegen goede prijzen. Prima kwaliteit.

Mooie duidelijke site

Makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had. Goede communicatie en super snelle levering

Snel geleverd.

Alle producten in één keer en snel geleverd.

Snel en goed qua prijs

Overzichtelijke webshope en snelle levering

Via zoekmachine hier terecht gekomen; bestelproces goed in orde en kreeg artikel keurig op tijd. Netjes verpakt; zal zeker in de toekomst weer aan elektrototaalmarkt denken als ik spullen nodig heb

Geweldige winkel!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, top!

Geleverd maar vol met stickers

Op zich is alles conform afspraak geleverd. Alleen jammer dat de wandcontactdoos en het bijbehorende raam helemaal was volgeplakt met een sticker waarop de artikel info staat.

Perfecte webshop!

Praktisch, voordelig en sneller als de wind. Zo moet het zijn.

Voor het eerst wat besteld en alles goed gegaan.

Magnum vorstvrijlint, wat een prachtoplossing om bevriezingen te voorkomen van buiten kranen

Hij doet wat ie moet doen, ijsvrij houden van de water afvoer.

Snel bezorgd, goede informatie. Zo hoort het

Vlotte levering

Keurig verpakt en geleverd

Zeer tevreden over de manier van afleveren

Snelle, correcte afwikkeling Mijn complimenten Ga zo door. Ook het telefonisch contact was zeer prettig

Goed beter best, en snel.

Een tweede beztelling gedaan en en ook nu weer goed en snel.

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.