Zeer goede en tevreden stellende ervaring!

Prima en kwalitatief goede producten en snelle levering. Tevens duidelijke website.

Snelle levering en goed materiaal

niets mis mee.

Snel geleverd en goede reactie

Duidelijke site snelle reactie en levering en duidelijke communitie

Fijn bedrijf

Goede website met een snelle levering. Ook als er eens iets fout gaat wordt het zeer snel en professioneel opgelost door de klantenservice.

Overzichtelijk en snel

Overzichtelijke website, ik heb snel alles kunnen vinden en vergelijken. Daarna ontzettend snel bezorgd waardoor ik mijn klus snel kon klaren.

Keurig geleverd en op tijd

Hele mooie ampere tang tegen een scherpe prijs en netjes geleverd.

Snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering en scherpe prijs

Gauw en goed.

Volgens belofte en prima verpakt.

Kwalitatief goede producten en altijd scherp geprijsd!

Altijd snelle en goede service, goede klantenservice wanneer er vragen zijn rondom producten en advies daarbij benodigd is.

In een woord Topie.

Vrijdagmorgen Orcon Toevoerventielen besteld. Werden keurig op zaterdag morgen afgeleverd.ik had dit niet verwacht, i.v.m. met de drukte van de pakket bezorgers. Ventielen passen erg goed.Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop en snelle levering.

naam gekregen en gelijk een vertrouwd adres

eerst telefonisch contact gehad en gelijk heel professioneel geholpen daarna heel gemakkelijk een bestelling via de site gedaan en de volgende dag zoals afgesproken afgeleverd en op tijd zonder tekorten Volgende keer weer een bestelling plaatsen ook als de bouwmarkten weer helemaal open gaan

Prima en snel geregeld

Bestelling via de site verliep erg vlot en eenvoudig en de volgende dag al in huis is een dikke 10 waard. Deze ervaring doorgespeeld aan medebewoners van ons appartementencomplex en voor al de bewoners nu nieuwe melders besteld.

Makkelijk bestellen en snel in huis

Ik kon de artikelen makkelijk vinden en ook eenvoudig afrekenen.

professioneel

Had mijns inziens juiste artikel besteld (S251), er is iets anders geleverd (S201) dus retour gezonden. Ik heb verzendkosten van retourzending betaald. Ik ben benieuwd of ik, bij nogmaals bestellen van juiste artikel (ruilen) voor derde maal verzendkosten moet betalen. Ik heb mijn mening op de retourbon geschreven.

Goed geregeld

Prima netjes aan de afspraak gehouden!

de eerste bestelling gedaan maar snelle levering en netjes verpakt

Prima ervaring, duidelijke omschrijven van producten

Ik kon door de prima omschrijving mijn te bestellen artikelen gemakkelijk vinden. Levering was ook mooi snel.

Gevonden wat ik zocht en super snel geleverd

Het type rookmelder wat ik zocht namens de VvE was niet meer leverbaar volgens de fabrikant. Gelukkig had Elektromarkt deze nog wel in voorraad en het aantal van 30 stuks was geen probleem. Dank zij de staffelkorting werden deze tegen een prima prijs en heel snel geleverd.

Netjes en snel geleverd

Snelle levering en goede info

Rookmelders konden op oude grondplaat bevestigd worden. Heel makkelijk en levensduur 10 jaar

Het Goede spul voor een goeie prijs!

Correct gereedschap besteld , met goede kwaliteit prijs verhouding, en peil snel geleverd!

De webshop voor schakelmateriaal

Ruime keuze en prima prijzen. Levering gaat vlot en goed gecommuniceerd. Volgende keer weer !

Snelle bezorging

Onze eerste bestelling bij jullie maar meer dan tevreden. Snel bezorgd en ook de mogelijkheid tot afterpay spreekt ons zeer aan. Dit is zeker niet de laatste keer dat wij bij jullie een bestelling geplaatst hebben.

Een super online winkel

Snelle levering mocht je een artikel verkeerd besteld of te veel hebben besteld. Je kunt get heel gemakkelijk terug sturen en ze boeken het geld snel terug op je rekening.

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.