als u snel en goedkoop elektromateriaal nodig hebt

Nog niet eerder was ik zo snel aan elektromaterialen gekomen en daarbij voor een schappelijke prijs.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd.

makkelijk, duidelijk en snel

eenvoudig te bestellen uit het grote assortiment informatie is duidelijk en levering is super snel!

Prima en snel

Snel geleverd aan goede informatie op de site en tijdens de bestelling

Super service

Snelle levering. Goede hulp. En probleemloos gratis levering van een foute levering gehad.

Uitstekende webshop en service

Vooral de maak compleet knop in de webshop is super handig

Alles wat je nodig hebt is er een wist snel geleverd. Top!

Snel en goed geregeld

Snelle en goede afhandeling. Alle spullen hebben ook een nette prijs

goed en snel

goed en snel

Vlekkeloze bezorging

Prima, eigenlijk alles naar wens :D

Top! Super snelle levering en zeer scherp geprijsd.

Zeer gebruiksvriendelijke website, waar we snel en overzichtelijk de producten konden bestellen.

snel en compleet geleverd prima voor elkaar tip- zoek een andere pakket bezorger want GLS zet het pakketje bij de voordeur en rijdt weg. heeft er de hele dag gestaan in het zicht. gelukkig stond het er nog toen ik thuis kwam.

Betrouwbaar en snel geregeld

Elektrototaalmarkt.nl komt betrouwbaar over en de verzending was bij ons snel geregeld. Wij zijn tevreden over de afhandeling van onze bestelling.

snelle bezorging en snel te installeren. werkt prima

Brede selectie aanwezig waaruit goed te kiezen valt

De bestelling werd laat ingevoerd, maar supersnel de volgende ochtend al afgeleverd. Hulde!

Levering op gewenste dag

Snel en goed

Uitstekende service en snelle levering

scherpe prijzen en correcte levering

Giied aanbod op de website met een goed uitleg er bij.

Ik had de spullen eerder dan was afgegeven alles netjes verpakt

Goede kwaliteit, snelle levering!

Hoeft geen toevoeging!

Goed, simpel en snel

6 vervangende spotjes besteld. Heldere informatie, goed verpakt en snel verstuurd.

Veel keuze en snel geleverd

Handige site, 'reminders' om product compleet te maken is ideaal voor een leek als ons. Snel geleverd, met duidelijke informatie over verzenden.

Duidelijke site, prima levering.

Niets op aan te merken

Uitstekende ervaring

Snel gevonden snel bezorgd

Geen gedoe snel in huis

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.