Wat ik bestelde was binnen twee dagen compleet in huis

Voor de eerste keer bij Elektrotaalmarkt diverse artikelen besteld. Blij verrast dat alles zonder mankeren en/of nabellen is geleverd. Ook de gehanteerde prijzen zijn prettig. Normaal doe ik mijn technische boodschappen bij een bouwmarkt in de buurt maar nu in Corona tijd en wellicht ook daarna, is dit een grote uitkomst als je aan het verbouwen bent.

Exact zoals verwacht en besteld

Snelle en keurige levering.

Overzichtelijke website met veel artikel keuze.

Prima ! Snelle levering

Snelle levering en juiste produckt

Het juiste product op voorraad en snel geleverd

Het juiste product op voorraad en snel geleverd

Snel, goed en goedkoop

Gewoon goed!

Prima, weinig problemen

Heb de afgelopen jaren al vele bestellingen gedaan en weinig tot geen problemen gehad. Onlangs bij mij laatste bestelling is er wel het verkeerde product geleverd maar dit heb ik aangegeven en wordt meteen geregeld. Dus top

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, niet duur en super snel geleverd. Top bedrijf!!

Snelle levering tegen zeer scherpe prijzen!

In ons nieuwe huis zitten veel stopcontacten en schakelaars, deze waren niet meer allemaal even goed. Op internet gaan zoeken naar vervangend materiaal, zo kwam ik bij elektrototaalmarkt uit. De prijzen zijn zeer goed in vergelijking met andere aanbieders en de levering was ook zeer snel. Dit is mijn nieuwe adres op elektronica.

Uitstekende service

Zeer goede service! Heeeel goed geadviseerd.

Reuze veel Keuze en super snel geleverd! Toppers!

Heel erg veel materiaal op 1 website. Duidelijk omschreven makkelijk te bestellen en snel geleverd! Ik ben er echt heel erg blij mee. Heb de site al meerdere mensen aangeraden.

Snelle levering en prima kwaliteit

Zeer positief.

Accurate levering schakelmateriaal

Ruime keuze van schakelmateriaal tav merkenassortiment. Tevens worden onderdelen die mogelijk benodigd zijn aangedragen via de website. Zeer handig!

snel en top product

snel geleverd en heel gied product

Geweldige totaal ervaring...

Zelden nog meegemaakt ,wat een complete klanten ervaring! Technische ondersteuning......montage advies.....bestel advies.. Dit is als a- technisch klusser van zeer groot belang. Zij begrijpen dat een klant niets van die electrotaal begrijpt. Ennnn...allerlei exrra voordeeltjes. Wat een verfrissende online aanpak

Gewoon een webshop zoals het hoort! Aanrader.

Eigenlijk kan ik vrij kort zijn over deze webshop: Het is gewoon een webshop zoals ik deze graag zie: Overzichtelijk qua categorieën en qua informatie, betrouwbare voorraadindicatie (alles wat als "leverbaar" stond, was ook leverbaar) en genoeg betalingsopties en verzendopties. De mogelijkheid om te kiezen voor een dag langere levertijd in ruil voor korting op de verzending vond ik ook wel een leuke. Op de afgesproken dag stond de pakketbezorger voor de deur met een goed ingepakte doos met de bestelde spullen. Als ik weer spullen nodig heb voor de elektra, dan kom ik hier zeker weer terug!

Helemaal geweldig

Bestelling telefonisch doorgegeven, een uur na de plaatsing kon ik de bestelling al ophalen. Alles lag compleet klaar, absoluut niet te vergelijken met de vaak "niet echt snuggere" medewerkers van bouwmarkten

Prima !!

Gewoon, Snel geleverd, goed en scherp geprijsd! Groetjes, Jaap

Vlotte levering

Bestelling is vlot en juist geleverd! Juiste artikel, goed verpakt, info en tracering vh bestelde artikel meer dan duidelijk prijs ietwat a d hoge kant Ten slotte het belangrijkste goed en transparante levering v h juiste artikel!

duidelijke website en vlotte bezorging

Dankzij duidelijke website kon ik meteen de juiste producten bestellen. De bestelling is vlot bezorgd.

prima verloop bestelling

ondanks de drukte toch op tijd geleverd

Overzichtelijke webwinkel en snel de juiste

Overzichtelijke webwinkel en snel de artikelen geleverd.

Goed en snel

Wat ik zocht had ik bij jullie snel gevonden bedankt en tot volgende keer

correcte en snelle levering

goede behulpzame klantenservice

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.