niet alle producten ontvangen

heb ze gemaild met de ontbrekende zaken als ze dit goed oplossen wat ik wel verwacht beschouw ik dit als waar gehakt wordt vallen spaanders.

Het juiste advies, goed en ‘veilig’ geleverd

Ik kwam er niet goed uit welke onderdelen ik precies moest hebben. Toen heb ik gebeld en kreeg snel iemand aan de lijn. Die man bleek de hele site uit zijn hoofd te kennen want hij wees me zo naar het juiste product nadat ik had uitgelegd wat ik nodig had. Twee dagen later de spullen binnen. Goed verpakt en alles was zoals ik het nodig had.

Goede snelle service

Goede snelle service

Een voorbeeld voor ander webshops!

Goed telefonisch bereikbaar, een klacht direct opgelost, het defecte artikel hoefde niet eens retour.

Schakelmsteriaal besteld en alles netjes en snel geleverd volgens afspraak, ook het retourneren verliep netjes.

Duidelijk wat je bestelt

Keurig verpakt en optijd geleverd

uitstekende webshop

Ik was op zoek naar een stekker contactdoos voor buiten. Uiteraard, zoals dat tegenwoordig te doen gebruikelijk is, diverse websites bezocht maar ik kwam toch steeds weer ui bij Elektrototaalmarkt.nl. Dit bedrijf heeft een zeer groot aanbod van diverse materialen met daarnaast een goede, duidelijke toelichting. Ook de afhandeling was tijdig en prima op orde. Ik beveel deze site zeer aan.

Snel en vakkundig geholpen

Assortiment volledig ,en snel en betrouwbare levering.

Eenvoudig besteld en snel in huis

Ik ben zeer tevreden over het gehele proces van bestellen tot en met afleveren van het product. Ondanks de huidige omstandigheden is alles vlot en zonder problemen verlopen.

Complete levering kwaliteidproducten

Verschillende items gekocht, waaronder een moeilijk verkrijgbare duo dimmer. Alles in één keer vlot geleverd, al geïnstalleerd, werkt prima

Goede levering en degelijk product

Snelle levering en goede service!

Duidelijke site, fijn wanneer je een product toevoegd aan de winkelmand dat er dan andere producten verschijnen die je er waarschijnlijk bij moet bestellen. Snelle levering.

Hele nette klantvriendelijke winkel

Zeer oplettend omdat ikzelf twee producten had besteld die niet bij elkaar pasten. Ze hebben me geprobeerd te contacten om de juiste producten bij mij te krijgen. Super attent. Ga zo door.

Snel en netjes geleverd

Heel blij mee, voldoet aan mijn wensen!

Gewoon in orde

Alles klopt van bestellen tot leveren

Mooi alles in orde

Snel geleverd!

Na een aardige bestelling geplaatst tr hebben is de afhandeling heel goed verlopen! We werden goed op de hoogte gehouden betreffende de levering en/of als er iets niet op voorraad was.

Vlotte reactie

H

Gebruiksvriendelijke site prima levering

Zie boven

Prima leverancier snel en goed verzorgde levering

Prima leverancier, heldere webshop en goede informatie Tijdens bestel en afleveringsproces wordt je goed op de hoogte gehouden Prijzen prima in de markt.

Prima afhandeling van mijn bestelling!

Bestellen gaat gemakkelijk en afhandeling daarna verloopt vlot. Tevreden met het geleverde materiaal.

Mijn eerste ervaring met Elektrototaalmarkt is perfect gegaan.

Alles makkelijk kunnen uitzoeken van te voren, duidelijke omschrijvingen, naar mijn idee niet te duur. Snelle levering! Echt 100 % tevreden.

alles volgens afspraak

Bijna vijf sterren

Op zich prima levering, maar er zijn best wat verschillen in prijs t.a.v. anderen online leveranciers.. soms zijn jullie goedkoper en soms andere partijen. Artikelen zijn altijd keurig verpakt en worden volgens aangegeven tijdvak geleverd. Ik kom altijd graag terug.

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.