zeer goed denken mee.

Foutieve bestelling geplaatst. Door mee te denken bestelling gewijzigd, waardoor ik de juiste spullen heb gekregen.

Niets op aan te merken

Ruime keuze, goede producten tegen mooie prijzen. Voor de rest niets op aan te merken.

Overzichtelijke sité, snelle service en erg betrouwbaar

Na wat vergelijkingen met een paar websité's kwam Elektrototaal als betrouwbaarste naar voor. De sité is ook erg overzichtelijk en erg uitgebreid. Hierdoor had ik alles snel gevonden. Wat ook erg fijn is, is dat de spullen ook snel geleverd werden en dus alles ruim op voorraad is. Ala laatste vind ik de prijzen ook heel aantrekkelijk. Dit alles samengevat, kan ik het iedereen aanbevelen.

Super snel en een nette prijs!

Gistermiddag besteld, vandaag in huis. Prima prijs en via brievenbuspost verstuurd en daarvoor de juiste verzendkosten gerekend. Sommige bedrijven rekenen standaard kosten voor pakketzending, maar Elektrototaalmarkt doet dit goed!!!

Snelle en correcte levering

Na bestelling snel geleverd en conform bestelling. Gewoon zoals het hoort

Geweldig!

Aangekocht goederen besteld via internet, netjes een mail ontvangen van het besteld artikel, goed verpakt, snelle levering, goedkoper als ergens anders voor hetzelfde product.

Top product en snelle levering!!

Duidelijke site Makkelijk betalen Snel geleverd Klasse product

Snel, volledig en goed kwaliteit.

Alle bestelde spullen waren op tijd, van goede kwaliteit en goed verpakt.

Vlotte levering en netjes verpakt.

Vlotte levering en netjes verpakt.

Snel en goede prijzen

Snelle levering en goed.assortiment. Schwrpe prijzen en nette service.

Eenvoudig, goed en snel

Levert snel wat eenvoudig is te vinden en bestellen. Dit tegen een scherpe prijs.

Top producten en snelle levering

Makkelijke en overzichtelijke website waar alles snel te vinden is op merk en prijs. Producten zijn niet duur. De bestelling via de website is gemakkelijk en men krijgt snel reactie in de mail van de bestelde producten, levering meestal al de dag erna. Fijn bedrijf om materialen te kopen. De bestelde materialen worden netjes en zorgvuldig verpakt.

Top snel betrouwbaar

2 brandmelders besteld, volgende dag in huis. Dussupersnel en ook nog eens inclusief de batterijen.kijk dat noem ik nou nog eens service.Klasse geregeld.

Super makkelijk en goeie kwaliteit

Het bestellen van materiaal is super makkelijk en er staat een goeie beschrijving bij. Ik vind de prijzen meevallen en de bezorging gaat ook snel.

Goed geleverd

Perfect gedaan

Positieve ervaring.

Product voldeed aam verwachting en werd op tijd geleverd.

Netjes op tijd, en goed ingepakt.

Zeker een bedrijf waar ik terugkom.

Snelle levering goed verpakt, vodoet aan verwachtingen

Pakket zoals verwacht

snelle bezorging mooi verpakt

sneller bezorgt dan verwacht en netjes verpakt, goede koeriers dient.

Snelle en goede service, correcte levering.

Snel opgepakt, duidelijke informatie betreffende levering en afhandeling.

Prima en snelle levering

Bestelling keurig en tijdig geleverd

Levering binnen een dag, en het juiste product.

Perfect,..

Top site!

Alles correct ,compleet en vlot geleverd,super handig op de site te bestellen

Groot assortiment en prima advies

Mijn woning is voorzien van wandcontactdozen, schakelaars etcetera van het merk Gira maar gedateerd. Met behulp van elektro totaal markt heb ik van hetzelfde merk nieuwe materialen aangeschaft die compatibel zijn met het reeds aanwezige materiaal. Prima geholpen en snelle levering.

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.