Gewoon zoals gewend, goed

Al meerdere malen besteld bij Elektrotaalmarkt en iedere keer goed en snel geleverd. Nog even informatie ingewonnen over de eco dimmer, prima uitleg en nuttige informatie. Al met al een prima webshop voor al uw elektra.

goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle levering, keurig verpakt.

Groot assortiment, aanrader.

Snel besteld en geleverd

Even goed kijken wat je nodig hebt, klik en er komt direct het materiaal wat erbij besteld moet worden. Levering was er al de volgende dag. Superhandig!

Snel goed voordelig

Via web site eenvoudig bestellen Levering zoals aangegeven Kortom tevreden

Geweldig, zeer goede service.

Op aanraden van een vriend heb ik iets besteld bij elektrototaalmarkt. Het werd al de tweede dag geleverd, maar helaas was het bestelde niet compleet. Nadat ik contact met de service had werd al direct gehandeld en het tweede artikel zou dan opgestuurd worden . de dag erna kreeg ik al mail met ook een excuus en dat het artikel al aangeboden is bij GLS. Dit is pas service en zal ik mijn vrienden elektrototaalmarkt zeker aanraden om daar te kopen, ook een goede prijsverhouding.

Snelle levering voor een prima prijs

Duidelijke web-site en prima prijzen. De levering is ook nog eens snel, dus super tevreden. Ik heb al meerdere bestelling gedaan en er zullen vast nog meer volgen.

Snel en concurrerend geprijsd

Producten goed vindbaar, vaak met heldere installatie-instructie

Uitstekend assortiment en snelle levering.

Uitstekend en compleet assortiment. Waar bij sommige webshops nog weleens onderdelen in een serie van bijvoorbeeld Gira ontbreken kun je hier het hele, bij elkaar passende, assortiment vinden.

Veel keuze, snelle levering

Het maken van een keuze op de website is niet altijd gemakkelijk door het enorme aanbod van artikelen. Het zou mooi zijn als er wat meer filtermogelijkheden komen om sneller tot de juiste keuze te komen. Verder niets dan lof!

Snel en goed geleverd!

Zeer tevreden!

Goede ervaring met Elektrototaalmarkt.nl Ik zou er zeker weer iets bestellen. De voordelige prijs, het product, de levering en de communicatie over de levering en bestelling zijn allemaal zo als het moet zijn. Erg tevreden!

Snelle bezorging

Ik was opzich naar een dimmer voor mijn nieuwe LED lamp. Dit heb ik hier voor een goede prijs gevonden en het werd snel bezorgd. Top!

voldoet aan mijn verwachting en goed materiaal.

Snel en goed!!!!

Perfect geleverd en vraag over product meteen correct beantwoord gekregen

De site is goed overzichtelijk en ik kon er alle specificaties direct vinden. In het verleden had ik al meer besteld en er is altijd binnen de afspraak correct geleverd, ook de verpakking is goed en solide. Prijs stelling is voor het grootste gedeelte aan de onderkant van de markt, dus ook prima !

Snelle en adequate levering.

Besteld en na 2 dagen geleverd. Goed verpakt en net materiaal.

Snelle levering, goede prijzen

Inmiddels diverse bestellingen gedaan bij Elektrotaalmarkt. Altijd een snelle levering. Geen klachten over.

Helemaal top service

super service en snelle levering ook de prijzen zijn goed!

Snel en op tijd

Had snel nieuwe dimschakelaar nodig levering was snel binnen

Zelfs in deze drukke tijd, alles op tijd en keurig geleverd

In één woord...... Perfect

Snelle en goede levering

Bestellingen op kleurige snelle manier bezorgd

Volgens verwachting

Xxx

Overzichtelijke site, en snel geleverd!

Snel en volgens afspraak geleverd

Goed assortiment en goede prijs

Zeer prettig en voor herhaling vatbaar

Producten waren snel binnen. Goed verpakt

Canadabaan 18 A

5388RT Nisterlrode

Over Elektrototaalmarkt.nl

Elektrototaalmarkt.nl is hét inkoopcentrum voor elektro. Wij leveren alle topmerken elektro tegen lage prijzen.