Comme il faut

De door mij bestelde keukenboiler werdt geleverd daags na het bestellen. Dus een zeer snelle levering en goed verpakt. Kort gezegd " zoals het moet".

Goede service, vriendelijke installateur

Via email kon de dienst mij helpen met het kiezen van de juiste boiler en accessoires. De installateur was een vakman en wist wat hij moest doen om de boiler correct te plaatsen.

Geen probleem om vanuit Frankrijk te bestellen. Keurig bij gehouden via Track & Trace en prima binnen 5 dagen afgeleverd! Ik ben tevreden.

Heel goed!

Goede klantenservice, snelle levering en zeer goede monteurs die ook erg klantvriendelijk waren.

top, even goed overleg

via de app even duidelijk overleggen is top

Snelle en goede service. Makkelijk contact via een chat.

Snelle en goede service. Makkelijk contact via een chat.

prima bedrijf met duidelijk communicatie!

via de website de juiste boiler besteld, even getwijfeld over het juiste type, dus gebruik gemaakt van handige app communicatie. Werd keurig op de hoogte gehouden mbt de voortgang van de bestelling. Vooral de mogelijkheid om ook de boiler te laten installeren is een schot in de roos!! Dit was voor mij de reden om voor boilergigant te kiezen. Enkele dagen later heeft een kundige monteur de boiler geinstalleerd tot volle tevredenheid. Een dikke aanrader dit bedrijf!!

Doen wat ze beloven

Voor 1300 uur besteld, volgende dag in huis. Ik belde tegen 1500 uur en mijn bestelling kon nog mee na een telefoontje. Dat is goede service!

Duidelijk en behulpzaam

Zelfs op zondag goed geadviseerd

Vakkundig geïnstalleerd

Het enige wat ik mis is de uitleg over het menu. Natuurlijk is er de handleiding, daar staat alles ook in. De boiler is netjes en vlot geïnstalleerd door vakkundige monteurs.

Prima keukenboiler en deskundig geïnstalleerd.

Bestelling en levering van de boiler ging probleemloos. Installatie enkele dagen later werd naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Snelle service en vriendelijk ontvangen

Snelle service en vriendelijk ontvangen

Prima boiler, vakkundig geinstalleerd

Daalderop keukenboiler werd supersnel geleverd incl. benodigde aansluitmateriaal en werd keurig gemonteerd. Zeer tevreden.

Snel en met goede prijs geregeld

Via WA snel en goed geholpen

Zeer positief

Tot nu toe alleen positief ,leuk personeel goed contact.

Precies zoals verwacht. Goede communicatie over het te leveren product. Niet teveel maar ook niet te weinig. Product is in perfecte staat geleverd aan huis. Voor 13:00 besteld en is het echt de volgende dag in huis

Vakkundig, vriendelijk en snel

Boiler gigant heeft me goed geholpen de juiste keuze te maken. Ook wat extra werk was goed bespreekbaar. De monteurs zelf zijn een voorbeeld voor anderen. Vriendelijk en kundig. Ik zou Boiler gigant zeker aanbevelen?

Vlotte bestelling en levering

Snelle service en rap geïnstalleerd

Als je belt dan wordt je snel en vriendelijk te woord gestaan met advies. Product wordt snel geleverd en de volgende werkdag werd ik al gebeld voor de montage planning die al de dag erop plaats kon vinden. Dus meer dan tevreden.

Goed, werkt prima via de chat, positieve ervaring

Goed advies gekregen via de app, afspraak geplant, goede en beleefde monteurs kortom positieve ervaring.

bij problemen sta je er alleen voor

Ik had een nieuwe boiler besteld. Toen ze deze wilde instaleren gaf de installateur aan dat er met mijn huidige boiler niets mis was. Er was enkel een probleem met de elektra. De boiler hoefde dus niet vervangen te worden. De boiler heb ik terug kunnen sturen en die kosten zijn terug gestort. Omdat de installateur wel tijd kwijt was zou ik een bedrag kwijt zijn aan de installateur maar niet zoveel als in eerste instantie gerekend zou worden. Echter toen ik geld terug kreeg bleek dat wel het volledige bedrag voor het vervangen van de boiler moest betalen. Gezien de installatie werd uitbesteed aan een ander bedrijf moest ik het zelf maar met hen oplossen. Ze trokken hun handen er vanaf. Dit was niet netjes. Ik stond er alleen voor en heb uiteindelijk de volle mep moeten betalen.

Prachtig

Dank U wel voor de vlotte levering van onze bestelling, Goede website, snelle manier van bestellen en afhandelen, Vriendelijke groeten, Danny Jones

Toptent!

Duidelijke website met voldoende keus. Handige chatfunctie waar eventuele vragen snel worden beantwoord. Begrijpen de achtergrond van een vraag en geven goed advies.

Alles is prima verlopen

De boiler is snel en keurig geleverd

gewoon zoals verwacht

goede prijs

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.