Betrouwbare levering

'S ochtends gebeld, binnen 24 uur bezorgd volgens afspraak. Verder ook telefonisch goed bereikbaar en de medewerker had verstand van zaken.

Goede service en vriendelijk

Het product werd snel afgeleverd. Daarna werd via de mail kosteloos extra 5 jaar garantie geregeld op initiatief van Boilergigant.

Snel/accuraat en goede prijs

Ook met nog een vraag na de koop, goed en vlot geholpen. Enorm snelle levering de volgende ochtend al

Wederom netjes geleverd wat ik besteld heb.

Mooi snel!!

Duidelijke site, snelle levering

Goede communicatie na bestelling

vriendelijke verkoper en snelle levering top

zie de bovenste beoordeling

Simpele bestellingvia bol.com. Vlot geleverd. Alles prima.

Correcte prijs en goede informatie gekregen

Een close-in boiler aangeschaft. Het was een beschadigd toestel en daarom goedkoper. De telefonische beschrijving was heel correct en eerder was de schade wat overdreven. Geen wachttijd aan de telefoon. Levering was zeer snel en bij de prijs inbegrepen. Top. Bedankt. Huub de Bruin

Duidelijke website. Concurerende prijzen.

De website was helder. Het gewenste product snel gevonden en met duidelijke informatie. Prijstechnisch incl. bezorging netjes. Snelle en correcte bezorging.

Snelle levering en duidelijke website

Snelle levering duidelijke communicatie

Prettig geholpen en snel geleverd.

Goed advies snelle levering

Snel en goed advies voor de aanschaf van een boiler. Daalderop geworden uiteindelijk. Snelle levering ook.

Helder

De communicatie en verwachtingen van levertijd was helder. De geleverde producten waren uitstekend van kwaliteit en op tijd geleverd.

Giga goed!

Supervriendelijk en professioneel aan de telefoon. Weten waar ze het over hebben en denken met je mee. Snelle levering en een zeer behulpzame chauffeur. Oh, en niet te vergeten de prijs. Die is ook top!

Ben heel goed geholpen via de chat. Daardoor kon ik het het door mijn gewenste artikel bestellen zonder twijfels. Heel erg prettig. De volgende dag werd de boiler al bezorgd. Top service.

Goed meegedacht met boiler op zonnestroom.

Nalevering van ontbrekend onderdeel snel opgepakt,nette service afdeling, kreeg snel antwoord op E mail en gratis bijgeleverd aansluit kabel. Boiler voldoet aan verwachtingen.

snel en duidelijk

Website is overzichtelijk en duidelijk met goede informatie en levering snel zoals afgesproken.

Snel, gemakkelijk, ontzorgd

Gemakkelijke webshop, keurige prijzen en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Met spoed een boiler nodig en via boilergigant een 2dekansje gekocht. Online gekocht en afgehaald op locatie. Hier lag hij al klaar . Top geregeld !!

Supersnelle afwikkeling en levering voor order voor Close in boiler

Zeer positieve ervaring

Ga zo door …

Paket kwam netjes aan ! En een fijne webshop Ga zo door ….

Snelle levering en een scherpe prijs!

Snelle levering en een scherpe prijs!

Top, alles netjes volgens afspraak

Alles netjes via internet kunnen regelen en je worst prima op de hoogte gehouden van de bestelling en wanneer het bezorgd wordt.

Snelle levering conform bestellimg

Duidelijke website. Levering zonder probleem op afgesproken tijd.

Prettige klantenservice, snelle levering, vakkundige installatie

Had wat vragen mbt de aanschaf van een boiler. Uitstekend geholpen. Boiler gekocht en ook de installatie via Boilergigant geregeld. Communicatie verliep vlot. Ook de complimenten voor het installatiebedrijf. Ben zeer tevreden.

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.