Prima verlopen, tdvreden klant

Zowel de advisering, aankoop als de installatie zijn goed bevallen. Na enkele maanden zoeken naar een leverancier die snel en voor een goede prijs kon leveren hier uitgekomen en niet teleurgesteld. Nette en behulpzame monteur.

Super service !!!

Ik had met spoed een close in boiler nodig en via de chatbox op hun site had ik gelijk contact. De volgende ochtend was mijn boiler al geplaatst. Super en snel, dank jullie wel!!!!

Snel en goede prijs

Snelle levering en een konkurerende prijs.

Adequaat en snel

Prima site, informatief, snelle levering

Uitstekende service

Online vragen gesteld over welke boiler ik het beste kon kopen. Ik was enorm geholpen. Vervolgens bestelling geplaatst, was iets fout gegaan met de keuze van mijn betaling (bouwdepot). Via de mail contact gehad, en alles was prima geregeld. Levering top! Ikzelf was niet aanwezig en de aannemers ook niet. Medewerker heeft me gebeld, hij heeft het onder mijn verantwoordelijkheid voor de deur geplaatst. Terwijl ze eigenlijk al de straat uit waren. Ik raad ze zeker aan! Klantvriendelijkheid, dikke duim omhoog!

zeer snelle levering

keurig de boiler afgeleverd in ons appartement op 6e verdieping

Besteld en geleverd zoals overeen gekomen

De levering vond plaats op de geplande dag; makkelijke website. Wel geen ervaring met technische ondersteuning gezien ik die niet nodig had. Eén minpuntje bij het product an sich('plintboiler Inventum 5l) is dat je niet precies weet met hoeveel graden de instelling van de thermostaat overeen komt. Had graag op 65 - 70 graad ingesteld en niet hoger, maar dat is gokken geblazen. Groetjes Lex Savenberg

Correct

Snelle levering. Keukenboiler en toebehoren geleverd zoals beschreven.

Perfecte service

Vlotte onderhandeling qua verkoop en levering

Zeer klantvriendelijk

Zeer vriendelijk. Zeer gemakkelijk. Snelle verzending. Hoge kwaliteit voor lage prijzen.

Heel fijn dat ik meteen antwoord kreeg op mijn vragen zodat ik de juiste boiler kon kiezen. 'De Mannen' hebben de boiler inmiddels opgehangen en aangesloten en wij genieten weer van een fijne douche met stabiel warm water.

Goede servis

Vakkundige montage

Uitstekend advies en hulpvaardig

Na wat contact over en weer over de keuze van een passende boiler, zijn we zeer naar tevreden geholpen bij de uiteindelijke aanschaf. De verkoper was zeer belangstellend en nam uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden. We willen Boilergigant dan ook van harte aanbevelen M.v.g Fam van der Mee

Teleurstellend.

Ondanks de € 184,00 aansluitkosten was het teveel om een stopcontact, jawel 3 schroefjes !!!, aan te sluiten. Ik moest daar maar een elektricien voor in huren. Men was boos en beledigend dat ik de bestelling ging annuleren. Inmiddels bij een andere leverancier een boiler besteld en aan laten sluiten waar men niet moeilijk deed om de 3 schroefjes aan te draaien. Om deze reden raad ik boilergigant niet aan.

Goede prijs voor topkwaliteit

Goede site met ruime keus. Na bestelling vlotte levering van product.

pakket is verloren gegaan, maar geld mooi terug ontvangen

zeer eerlijk en open communicatie. Zou zonder aarzelen er terug iets bestellen.

Er werd gezocht naar oplossingen bij problemen

Oplossingsgericht

Compleet

Van bestelling tot levering uitstekend Prijs kwaliteit in verhouding uitstekend

Snelle service en levering

Na telefonisch contact hebben we de complete bestelling kunnen plaatsen, materiaal met montage. De boiler werd na een week al gemonteerd, op tijd en vakkundig. De onderplaat kwam defect uit de doos maar werd na een week nageleverd.

zeer goede service en vandaag besteld morgen in huis

scherpe prijs en service top ga zo door

Uitstekende klanten service en goede prijs

Fijn geholpen

Juiste artikel, goed verpakt en op tijd geleverd!

Perfect!

Super snelle service

Ik had afgelopen vrijdag om 12 uur online besteld en een uur later werd ik al gebeld of dat ze die boiler rond 15 uur konden bezorgen. Top service!

Opsturen ging zoals ik verwacht had

Uitstekend!

Zeer goede communicatie. Ze doen wat ze beloven.

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.