Snel geleverd en gemonteerd, top!

Een kleine, zuinige keukenboiler besteld incl. montage. De afspraak voor de montage volgde heel snel daarop. De boiler werd door een vriendelijke en servicegerichte monteur in m’n keukenkastjes geïnstalleerd. Ben heel tevreden!

Snelle levering en ervaren installateur, wij zijn zeer tevreden!

Uitmuntende service!

De oude boiler was na dertig jaar trouwe dienst gaan lekken! Met Marcel gechat welke de beste boiler was om te vervangen! Deze kwam meteen met de juiste boiler tegen een scherpe prijs. Marcel gaf ook nog nuttige tips! En de boiler wordt snel geleverd. Bedankt voor de goede service!

Prima boiler (tweede kans) gekocht

Ik vond bij Boilergigant een prima boiler (tweede kans), voor een goede prijs. Er ging iets mis met de verzending (daarom geen 5 sterren), maar dat werd direct opgelost (daarom zeker 4½ ster).

Snel geleverd en goede chat, maar niet compleet.

De boiler was er snel, maar de aansluitset was er niet bij. Ik heb gelijk een e-mail daarover verstuurd. Het was fijn geweest als er een kort berichtje was gestuurd in de trant van:” sorry, sturen we zo spoedig mogelijk na”. Er kwam geen antwoord. Gelukkig werd het 2 dagen later bezorgd, maar iets beter communiceren hierover zou fijn zijn. Mvg, Erna van Hees

Geweldige service

Heel goed en snel geholpen ( Meedenken naar een fijne oplossing).

Ik ben zeer goed geholpen.

Na mijn bestelling van een close in keukenboiler en ontvangstbevestiging bleef het een paar dagen stil. Na telefonisch contact gezocht te hebben werd ik alsnog goed en coulant geholpen. De fabrikant had de serie terug geroepen en werd me een broertje die wat duurder uitviel voor de zelfde prijs aangeboden.. De volgende dag stond PostNL op de stoep. Nu nog plaatsen en ervaring opdoen.

prima lekker snel

mooie aanbieding en meteen verstuurd.

De website is duidelijk en de levering is net zo snel als ze op de site beloven

Deze firma weet kennelijk wat de klant wil en heeft dat goed vertaald in een duidelijke website.

gewoon tevreden

info oke en snel geleverd

bestellen en afleveren ging feitelijk prima

Was wat verwarring over de aflevering mijnerzijds, maar bleek een omissie van de bezorger te zijn geweest. Alles keurig verpakt afgeleverd dus conform verwachting!

Goede service.

Goed en snel geregeld

10 uur besteld. Contact gehad. En 11 uur opgehaald

Snelle levering, goede service

Vriendelijk aanbod om de garantie te verlengen door registratie bij de leverancier. Had ik zelf al gedaan, maar het aanbod was erg aardig.

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering. Contact of het de juiste boiler was ivm onderaansluiting.

Prima, snelle levering.

Werd snel geleverd en de installatie was simpel.

Snel en goed advies via de Chat.

Ik werd op de site uitgenodigd om mijn vragen in de chat te stellen. Geen computer, maar een persoon. Dat is prettig. Ik kreeg antwoord op mijn vragen, en ook nog wat extra advies. Zeer bruikbaar. Genoeg reden om de order te plaatsen. En de volgende dag al bezorgd. Top.

Mooie site, snelle levering en prima afwikkeling

Alles goed geregeld, én 5 jaar extra garantie. Zeker een aanrader!

Had een daalderop Bouiler was al 30 oud. Nooit wat mee gehad zeer tevreden. Dus de keuze weer een Daalderop . Groet’n Harry

Snel. Ze weten waar ze mee bezig zijn.

Goed gevoel. Zelfs teruggebeld voor nadere info. Top

Top !!

Goede website. Met chatfunctie ook in de avond. Iemand met verstand van zaken. Verdere afhandeling loopt ook vlot. Omdat wij de boiler wilde laten plaatsen. Contact met partner(installateur) Verloopt ook naadloos. Tussentijds ook goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Kortom een echte aanrader.

Nog nooit zo's goede service meegemaakt

Na het checken van onze CV bleek hij niet meer te repareren. Al een aantal dagen hadden wij geen warm water en dat met 3 kinderen! Wilden zo snel mogelijk een boiler installeren, omdat we toch van het gas af wilden. Na snel overleg met Boilergigant en het uitwisselen van foto's van de installatie plek, kregen we gelijk een gedegen persoonlijk advies. Daarna was het kinderlijk eenvouding om de bestelling te plaatsen op de website, inclusief de montage. Achter de schermen heeft Boilergigant van alles geregeld en geschroven, zodat het mogelijk was gelijk de volgende dag te komen installeren. De volgende morgen is de boiler bezorgt en s'middags is gelijk de monteur gekomen, zodat we niet nog een dag zonder warm water zaten. Echt ongelovelijke service en beveel ze 100% aan!

Snelle levering en snel antwoord op vragen.

Snelle levering en snel antwoord op vragen. En proactief m.b.t. verlenging van garantietermijn.

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.