goed snelle service, komt betrouwbaar over

goede prijs kwaleitverhouding, prima service, goede info op de site.

Goede klantservice, was vergissing in bestelling, snel en direct rechtgezet.

Prima en snel

Boiler makkelijk aan te sluiten. Goede manuel. Zelfs mij gelukt zonder lekkage! :-)

snel contact en vriendelijke uitleg

Prima ervaring.

Goede ervaring. Via google gevonden, na wat gechat over levertijd besteld en de volgende dag reeds geleverd. Gewoon goed dus.

Perfect!

Super snelle levering, klantenservice zelfs op zondag bereikbaar top geholpen. Heel blij met onze nieuwe Smartboiler!!

Goedkoopste aanbieder, zeer snel geleverd

Goedkoopste aanbieder, zeer snel geleverd

Ondanks vraagtekens goed.

Website heeft geen kvk nummer en kon niet als betrouwbaar geverifieerd worden. Dit geeft verwarring bij kopers en zou opgelost moeten worden.

Goed product Vorige boiler is 22 jaar meegegaan zonder problemen

Redelijk

De betaling met Ideal verliep niet helemaal soepel, uiteindelijk wel gelukt en boiler ontvangen. Helaas nog geen factuur ontvangen.

Snelle en goede levering

Duidelijke website en boilergigant komt afspraken goed na.

Zeer klant vriendelijk

Ik kan nog niks zeggen over het product dat ik heb gekocht. Maar wel hoe ze me geholpen hebben. Ik had een Stiebel Eltron close in keukenboiler 5 liter SHU 5 Sli besteld. De volgende dag werd ik gebeld met de mededeling dat deze niet meer te krijgen was. Balen natuurlijk. Maar ik kon een gratis upgrade krijgen naar een Itho Daalderop close in plintboiler 5 liter. Super dus en zeker omdat ik hem snel in wilde bouwen. Zeer netjes.

oke behandeld aan de telefoon met vraag

Na een bericht dat wij niet thuis zouden zijn geweest toen het pakket gebracht werd. Heb ik contact opgenomen met boilergigant. Wij waren bewust thuis gebleven de dag van de bezorging. Het antwoord van boilergigant was. Sorry we sturen het bericht van niet kunnen bezorgen gewoon door. Nooit bij nagedacht of dit ook zo is.

Prima website met goede verzending

Goede website een snelle levering

duidelijke website, snelle levering

Snelle en vakkundige service

Afspraak op korte termijn voor installatie door een vakman.

Persoonlijk

Door kontakt persoon Marcel is de boiler toch nog gekomen voor de kerst. Dank.

Goed geholpen en snel geleverd tegen een gunstige prijs

De boiler die ik zocht was op voorraad en is snel geleverd. Prima service, dus.

Snelle en goede service

Alles zoals verwacht

uitstekend

Boiler besteld en week later was deze geplaatst. Echter achteraf bleek de huidige aansluiting niet meer in orde waardoor er lekkage ontstond. Na overleg met Marcel van Boilergigant (tot laat in de avond) geprobeerd deze lekkage op te lossen. Maar helaas. Boilergigant heeft opnieuw de monteur langs laten komen(op kosten van boilergigant) met een nieuwe aansluiting en ik heb nu warm water zonder problemen. Super service!!!! Helemaal tevreden

Geweldig ene dag besteld andere dag geleverd

geweldig ene dag besteld andere dag al in huis klasse ga zo door volgende keer weer bij jullie op zeker. Mochten er mensen in mijn omgeving ook een boiler zoeken dan zal ik jullie zeker aanbevelen

duurde wel lang

op de site stond levering volgende dag heeft een week geduurd

Netjes en snel

Een correcte en snelle levering. Netjes verzorgt.

Goed geholpen, nette prijs en site

Tot nu toe ..weekje in bedrijf de boiler ..alles goed ..als er iets voortijdig stuk gaat weet je pas of de verkoper het goed doet . In ieder geval een nette prijs en redelijk snel geleverd ..

Snelle service , topprijs. Uitstekend

Besteld en de volgende dag binnen, alles afgezocht nergens goedkoper

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.