Super, goede service en zeer vlot in huis

Zeer mooi product op de boot

Heel goed.

De afhandeling van mijn klacht werd heel goed afgehandeld.

Zeer goed advies

Ik zat met een plintboiler die opeens lekte. Boilergigant gebeld en gevraagd wat het evt zou kunnen zijn. Heel goed advies gekregen. Daarna nog even aangekeken en na nogmaals advies de nieuwe boiler besteld. Was snel in huis en inderdaad zoals de adviseur zei: oude loskoppelen en nieuwe aankoppelen, kind kan de was doen en dure installatiekosten gelukkig niet nodig!! Alles werkt weer prima

Goede service, snelle levering

Het bestelde artikel was uitverkocht. Ze belde mij hierover en boden een vervangend artikel aan. De volgende dag in huis. Prima!

Heldere uitleg over welk product ik het beste kon kiezen. Fijn dat er ook een optie is om een installateur de boiler te laten installeren. Installatie moet nog gebeuren dus nog geen product/ installatie review. Verder vriendelijk geholpen en snel antwoord.

Snelle reactie. Goede communicatie. Doen zoals beloofd

Zie boven

Snelle feedback

Informatie vraag gesteld in de avond. Direct antwoord en meedenken. Snelle levering en goede prijs

Uitstekende service

Goede service, vakkundig de boiler geplaatst

Volgende dag werd product reeds geleverd. Alles correct verlopen

Zeer snel geleverd, en compleet

Persoonlijke service .. met hoge qualiteit!

Vakkundig en persoonlijk geholpen met mijn vragen, eventuele wensen .. wordt naar geluisterd en mogelijkheden besproken. Extra service verleend zonder extra kosten .. montage ploeg moest nog n keer langskomen ivm montage en hier werden geen extra kosten getelt. Spoedige afhandelijk.

Marcel heeft me goed geholpen

Erg fijn dat Marcel kan helpen tijdens het zoeken van een boiler. Ik was er zelf echt niet uitgekomen. Bedankt!!!!

Prima service, goede follow up

Product besteld en naar italie laten verschepen. Ging prima. Zeer tevreden. Nu maar hopen dat het werkt na de instalatie!

Top product, snelle levering

De boiler is nu aangesloten, we zijn er superblij mee, direct warm/heet water! ‘N aanrader

Prima prijs, goed verpakt, bezorging later dan op de website

Prima ervaring met boilergigant. Goede overzichtelijke website. De keukenboiler die ik zocht was prima geprijsd. Jammer dat hij niet is bezorgd zoals beloofd. Op website stond dat hij de volgende werkdag verzonden zou worden als je voor de middag bestelde. Ik heb besteld in het weekend, maandag om 8u al mooi een bevestiging. Werd echter pas op dinsdag afgegeven aan de bezorgdienst. Ondanks dat een aanrader.

Erg prettig dat ik kon bellen voor advies. Snelle levering en goede installateurs.

Professioneel

Alles was goed gepakt en er zat een control list in dit was afgetekend door een medewerker zodat je weet dat er aandacht aan het product is besteed.

snel en goed.

goede duidelijke website , snelle levering uit voorraad !

Snel

Snel en netjes geleverd! Top

Prima boiler!

Zeer snel geleverd, en compleet

Dit bedrijf snapt het!! En het klopt , doet alles wat het zegt , belt je terug of mailt je dezelfde dag , denkt met je mee!!! En de monteurs , ook in 1 woord geweldig , zo'n ontzettende aardige keurige jongens die in oplossingen denken ipv problemen . Echt een geweldige ervaring

Bestelling keurig op tijd afgeleverd.

Prima.

Prima website, snelle levering

De montage instructies waren duidelijk; zelfs mij is het gelukt. Na een week hebben we nu weer warm water in de keuken.

Precies wat ik nodig had, snel geleverd!

Precies wat ik nodig had, snel geleverd!

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.